Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תחנת דלק זולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחנות בהן נתגלה דלק לא תקין : ינואר 2007

6. דור סגולה, פתח תקווה

שוב?

זו כבר פעם שלישית לפחות

חוץ מהקנס, אין עונש נוסף?

במיוחד במקרה כה רב של פעמים.

אגב,

גם אני מצטרף לשאלה על מקור הרשימה.

"I teach the fools some basic rules"

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני תדלק כבר 4 שנים רצוף את הקאייה .בגולד דיזל של סונול. בכפר יונה. והצריכה טובה1-6.

(כל פעם שאני לא מתדלק גולד דיזל הדלק נגמר מהר מאוד 1-4)

אני בטוח שלא מוהלים שם ,כי כל הזמן יש שם תור ארוך מאוד לתידלוק.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני תדלק כבר 4 שנים רצוף את הקאייה .בגולד דיזל של סונול. בכפר יונה. והצריכה טובה1-6.

(כל פעם שאני לא מתדלק גולד דיזל הדלק נגמר מהר מאוד 1-4)

אני בטוח שלא מוהלים שם ,כי כל הזמן יש שם תור ארוך מאוד לתידלוק.

אני מקווה שאתה יודע שגולדסולר הוא סולר רגיל לחלוטין.

פורסם

לא יודע, אבל מה שכן, זה שיש הנחה של יותר משתי שקל, והצריכה טובה, וזה מה שחשוב לי.

גם הדלק שלהם יותר שמנוני מסולר רגיל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
לקבל זבל תמורת הנחה קטנה, לא יודע לא נראה לי שכאדי.

נגיד אתה מקבל אפילו 20 אג' הנחה לליטר ואתה מתדלק 40 ליטר, ואתה נוסע מלא באוטו- מתדלק פעמיים שבשבוע, יוצא לך חיסכון של 16 ש"ח לשבוע*4 יוצא לך חסכון של 64 שקל בחודש שזה בערך 12 ליטר דלק.

בתמורה אתה(כנראה) מקבל חצי מהדלק בתוספת מים.

תעשה חשבון אם כדאי תמורת חסכון קטן להרוס מנוע

מהמשתמע מהדברים שכתבת זה שכל תחנה שבה יש כ-20 אג' הנחה אז גם בוודאי וללא ספק יש גם מהילה, וזה נראה לי מצד אחד זהיר ומצד שני קצת מוגזם. יש גם אפשרות לבדוק ולא להכנס להכללות גורפות ללא כל כיסוי, יש למשל את ה"טן" בצומת רעננה - כפר סבא , יש להם ו"לדלק" שילדם 31 אג' הנחה. שלחתי E-MAIL למנהל ה...משהו כבר לא זוכר (תעשה חיפוש) , שאלתי האם הם בדקו את הדלק במקום, קיבלתי תשובה אחרי יומיים ונגמר הסיפור. למרות שאני מבין את ההגיון מאחורי החשדנות שלך וזה נכון שהסיכון בתחנה מוזלת הוא גדול יותר, אבל אפשר גם לבדוק לפני שפוסלים שכן גם בתחנות ללא הוזלה אתה בדרך כלל גם לא יודע איזה זבל שופכים לך לרכב .

פורסם

TEN בתל חנן, 17 אג' קבוע עם שירות מלא.
פתחו תחנת דלק חדשה של טן עם 22 אג' הנחה. ליד סוכנות יונדאי/סוזוקי, מחיפה אחרי צומת לב המפרץ ימינה.

בשתי התחנות עד כמה שידוע לי הדלק לא מהול. בכל מקרה אני לא מרגיש התנהגות ברכב מכל תחנה אחרת אחרי תדלוק שם.

אכן טן תחנה מעולה, גם התחנה בנשר שהיא הקבועה שלי וגם התחנה החדשה (שרק שמעתי מחברים עליה).

אני לא כל כך משווה מחירים אבל מכמה פעמים בודדות שיצא לי לתדלק בתחנות אחרות ראיתי את ההבדלים לטובת טן. בנוסף, הצוות שם תמיד נחמד ,הם לא גובים תוספת מחיר על השירות והיתרון הכי חשוב מבחינתי הוא שהתדלוק שם הוא יחסית מאוד מהיר, עוד לא קרה שנאלצתי לחכות בתור.

חיפשתי חומר על תחנות שמוכרות דלק מהול וכל מה שמצאתי זה זה: http://www.mni.gov.il/mni/he-il/Energy/Fuel/FuelQuality/

פורסם

שמתי לב לתחנת דלק בצומת מקסים בחיפה.

מדובר בתחנת דלק של "דלק" ששם מצויין כי ישנה הנחה של 30 אגורות לליטר בנזין.

האם מישהו התנסה להתדלק שם?

מוזר לי שהתחנה נמצאת יחסית בציר הראשי ונותנת כול כך הרבה הנחה.

• תוכן חדש...