Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי..

אחרי שיטוט ארוך מאוד בפורום, הצלחתי לצמצם את הרשימה מ- 11(!) ל3 אופציות שונות לרכישה.

אבל עדיין לא הגעתי לתשובה המיוחלת. מקווה שתוכלו לעזור לי!

אז ככה:

התקציב הוא 40,000

אני רוצה רכב קטן יחסית (מבחן חיפוש חניה בת"א), עם צריכת דלק נמוכה ושלא יעבור לגור במוסך... הרכב יכול להיות אוט' או גיר רגיל, זה לא כל כך משנה לי...

ההתלבטות כרגע היא:

1. מיצובישי קולט 1999 (אוט'/ידני) או 2000 (ידני). אבל הבנתי שבדגם הזה עדיף ידני. נכוון?

2. סוזוקי בלנו 2000 (למרות שהיא משפחתית, היא לא כל כך גדולה....)

3. מאזדה לאנטיס 323F שנת 1998-1999

האמת היא, שיש לי משיכה עזה גם לדייהטסו טריוס ולסוזוקי ג'ימיני, למרות שאני לא מחפשת ג'יפ. אני פשוט אוהבת רכבים גבוהים (כמו האיגניס לדוג' שקוטלים אותה בפורום בכל הזדמנות).

אני כבר יומיים בלי אוטו (מכרתי, תודה לאל!!!!!!!!!) וקשה לי...

HELP

תודה

פורסם

איך הלנטיס F (או הבלנו לצורך העניין, אם כי פחות) עוזרת לך לחנות בת"א?

אני אמנם הייתי בעלים של אחת כזו, ואני גר בת"א, אך (א) ברחוב שלי יש חניה סבירה; (ב) היה ברור לי שיש חניות בהן קולט תיכנס ואני לא. אם חניה היא השיקול העיקרי אז ברור שהרכב הקטן יותר - מתאים יותר.

לגבי אמינות - ה- F שלי לא גילתה אמינות בלתי מתפשרת, ואף שהיתה פחות במוסך מאשר, נניח, רובר, עדיין ביקרה בו. היא גם לא היתה נוחה במיוחד וכך גם הבלנו (אם את מתכננת נסיעות ארוכות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מבין השלוש, הקולט תתאים לך על ]פי הדרישות שהעלת, הF כמעט באותו אורך של לנטיס רגילה, היא רק נראית קטנה יותר, הבאלנו די דומה בפרמטר הזה. לגבי אמינות הבאלנו והלאנטיס שתיהן פחות אמינות מהתדמית שלהן בשנתונים הללו, במיוחד הלאנטיס, מה גם שהF משנת 99' די נדירות.

הקולט לעומת זאת, מספיק קטנה כדי להיכנס לרוב מקומות החניה , אמינה מספיק בשביל להיות רגוע בנסיעות ולאורך זמן, וגם, יש לא מעט שמורות בשוק כי היא לא ספורטיבית כמו שהיא נראית אז החשש ממכוניות "שבורות"\"קרועות", קטן.

הרכב מפנק יחסית וגם אמין למרות שהוא חולק את אותו מנוע כמו הכאריזמה מאותו שנתון שהצליחה פחות ממנה.

לגבי המחיר תתצטרכי לבדוק בעצמך במחירון.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

נינה שלום,

1. עד כמה שזכור לי, הקולט מהשנים שציינת קיים בארץ בדגם 3 דלתות בלבד, מה שפוגע בו בסעיף הפרקטיות.

2. הבלנו אכן לא נוחה במיוחד לנסיעות ארוכות, עקב מושבים ומתלים קשים וכן בידוד לא מספק נגד רעש (מנסיון).

3. קחי בחשבון שהאחוריים הגבוהים של ה-323F מגבילים מאד את שדה הראייה לאחור. יש לתת על כך את הדעת.

4. האם שקלת אופל קורסה או אסטרה? דגמי 99 ומעלה נראים לי תפורים בדיוק לפי דרישותייך, למרות שהם לא יפניים.

אל תמהרי להירתע מרכבים לא פופולריים או כאלה שפחות נפוצים בארץ. זה לא בהכרח אומר שהם גרועים. :nono:

בכל מקרה, אין תחליף לנסיעת מבחן, גם אם "על הנייר" בחרת את הרכב המושלם לצרכייך ולתקציבך.

כדאי להיפגש עם כמה מוכרים ו"למדוד" את הדגמים השונים. את עשויה להגיע למסקנות מפתיעות.

בהצלחה בחיפושים ותעדכני בהתפתחויות. :wink:

• תוכן חדש...