Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני מעלה תמונות..אז אני מקווה שעשיתי את זה כמו שצריך... אני מתרגש :oops:

הקליפס האדום הלא ברור זה מה שתופס את הסאב לריצפה, נראה לי שזאת אחת ההברקות שלי..:p

ניתן לראות גם את המסך סגור - את המסך פתוח, את תוכנת הניווט, את תפיסת המחשב למושב האחורי..

את הUSB במאפרה עם הכפתור להדלקת המחשב (שיעבוד יום אחד) על רקע הידית הילוכים מעשה ידי להיתפאר

IMGA1232.JPG

IMGA1237.JPG

IMGA1244.JPG

IMGA1230.JPG

IMGA1227.JPG

IMGA1248.JPG

פורסם

זה לא הרקע...שמתי קליפ...

והשורת משימות שם כי החלטתי שזה יותר נוח שהיא תמיד למעלה ככה אפשר לשלוף את המקלדת על המסך ולסגור את התוכנה כשהיא מתחילה לעצבן

פורסם

נו לא אמרתי שאני צלם טוב...

מה יש להסביר...זה מחשב..רואים את הלפטופ תפוס לגב המושב האחורי, המסך הכחול זה הקונסולה אם תגדיל תראה שיש שם GPS DVD DIVX MP3 ויש איזה תמונה שרואים ערוץ 1 העניין של הקליטה עדיין בטיפול, רואים את המאפרה שמכילה נורית ביקורת לעבודת המחשב, כפתור הדלקה ו USB, רואים את השכונה שלי בתוכנת ניווט,והתמונה הכי לא ברורה זה החוטים שעוברים מתחת למושב ומודבקים עם דבק חבלה, זה כבר לא חוט אחד למגבר ועוד איזה חוט מיסכן לרמקולים, זה כבל מסך של מחשב, כבל USB, כבל אנטנה לטלוויזיה אודיו אין אודיו אווט בלאגן שלם, הזמנתי מדענים מנסא שיחווטו לי את האוטו קיבלו כאב ראש והשאירו אותי לבד בסוף..

אה ואת הידית הילוכים והטבעות ללוח שעונים שעשיתי..:)

פורסם

ועכשיו ברצינות

תן לנו מפרט מדוייק של מה יש. ומה מחובר למה שיעזור לנו לפצח את הפאזל.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תרשים זרימה אתה אומר...

מגבר cutting edge 3 ערוצים

עליו יושבים שני פיונירים 350

וסאב rockford Punch

גם מקדימה יש שני פיונירים קטנים 120 שיושבים כרגע על המגבר של המסך הנישלף...

לצד המגבר יש לאפטופ...לאפטופ רגיל לכל דבר, שמחובר למגבר ול audio in של המסך

המסך...זה מסך מחשב \ מגע עם טיונר טלוויזיה מובנה מתחבר למחשב...ועם עלק מגבר ל 4 ערוצים (45W)

עכשיו..אני נכנס לאוטו, מדליק את המחשב, המסך נשלף חשמלי כזה מגניב יוצא עד הסוף קדימה ועולה לעמדה...

יש נפתח מסך ששואל אותי אם אני בבית או ברכב... אני אומר לו ת'שמע...אני ברכב...

ואז נפתחת תוכנה שמרכז הכל שרואים אותה בתמונה...

הפוואנטה היתה יותר לראות את המחשב..הרכיבים שיש לי עדיף להיות בשקט כבר עם מה שהולך פה...

פורסם

אל תעשה טובות.

אנשים מתעניינים במשהו במשהו שאתה ביוזמתך פירסמת.

פירסמת תמונות שלא ניתן להבין מהם כלום והתיאורים שלך גם לא היו ממש ברורים.

פעם הבאה אם לא ממש בא לך לחלוק מידע תמנע מלפרסם בפורום.

התמונות שלך לא מראות כלום ושום דבר לא מובן מהם וזה למה המון אנשים שואלים המון שאלות.

תרשים זרימה אתה אומר...

מגבר cutting edge 3 ערוצים

עליו יושבים שני פיונירים 350

וסאב rockford Punch

גם מקדימה יש שני פיונירים קטנים 120 שיושבים כרגע על המגבר של המסך הנישלף...

לצד המגבר יש לאפטופ...לאפטופ רגיל לכל דבר, שמחובר למגבר ול audio in של המסך

המסך...זה מסך מחשב \ מגע עם טיונר טלוויזיה מובנה מתחבר למחשב...ועם עלק מגבר ל 4 ערוצים (45W)

עכשיו..אני נכנס לאוטו, מדליק את המחשב, המסך נשלף חשמלי כזה מגניב יוצא עד הסוף קדימה ועולה לעמדה...

יש נפתח מסך ששואל אותי אם אני בבית או ברכב... אני אומר לו ת'שמע...אני ברכב...

ואז נפתחת תוכנה שמרכז הכל שרואים אותה בתמונה...

הפוואנטה היתה יותר לראות את המחשב..הרכיבים שיש לי עדיף להיות בשקט כבר עם מה שהולך פה...

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לקחתי לצומת ליבי, אבל למה להיתעצבן...

כניראה שביגלל שאני מכיר את זה זה נראה לי יותר ברור.

סה"כ הכוונות היו טובות... לא עניתי לכל שאלה בפרוט?

פורסם

כן, זה מסך מגע, היתרון (שחשבתי שיש לו) שהוא היחידי שמצאתי שבא עם מגבר תוסיף לזה טיונר, רדיו והוא ממש שימושי גם בפני עצמו (הבעיה שהסאונד שלו מח!@#)

הקניה....אאאחחח (האנחות מתוסכלת)..

היה איזה אתר שמכר אותו בארץ ב2800 ש"ח איזה חנות בהרצליה (CARTEC) אם אני לא טועה, משום מה אני לא מוצא את האתר הזה יותר.

אבל אני החלטתי להתחכם והזמנתי אותו ב EBAY מאיזה חברה באוסטרליה שמוכרת אותו בזול יותר כי זה בלי המדבקה של ליליפוט כאילו ישר מהפעל שמייצר להם את זה, זה על בסביבות ה 270 דולר אוסטרלי שזה קצת פחות מ 2000 ש"ח

אמרתי גם אם יקרעו אותי במכס ב 300 שקל..עדיין מישתלם...לא ידעתי שלוקחים 15%מכס ו 15% אחוז מע"מ וזה הגיע ל 2700.. תוסיף לזה נסיעה למכס בחיפה ומנה פלאפל...וכבר לא השתלם להזמין את זה מחו"ל (ולפחות 40 דק' של צעקות על הפקיד המסכן שעובד שם)

כמו שאומרים..הלקח היה שווה את הכסף..

אבל יש מסכים לא נשלפים הרבה יותר זולים, אני רציתי משהו שלא רואים אותו כשהאוטו חונה, ובאמת כשהמסך מקופל זה נראה רדיו משעמם משנות ה 80.

פורסם

יש מצב להוציא תמונות חדשות וברורות יותר ?

אלקטרוניקה לא משתלם להביא מ-EBAY באמצעות דואר ישראל, זה בטוח עקיצה במכס.

עדיף למצא איזה דוד בחול שבא בקרוב לארץ הקודש והוא היה חייב לקחת איתו את הLCD של האוטו כי הוא לא אוהב טלוויזיות רגילות.

כן, זה מסך מגע, היתרון (שחשבתי שיש לו) שהוא היחידי שמצאתי שבא עם מגבר תוסיף לזה טיונר, רדיו והוא ממש שימושי גם בפני עצמו (הבעיה שהסאונד שלו מח!@#)

הקניה....אאאחחח (האנחות מתוסכלת)..

היה איזה אתר שמכר אותו בארץ ב2800 ש"ח איזה חנות בהרצליה (CARTEC) אם אני לא טועה, משום מה אני לא מוצא את האתר הזה יותר.

אבל אני החלטתי להתחכם והזמנתי אותו ב EBAY מאיזה חברה באוסטרליה שמוכרת אותו בזול יותר כי זה בלי המדבקה של ליליפוט כאילו ישר מהפעל שמייצר להם את זה, זה על בסביבות ה 270 דולר אוסטרלי שזה קצת פחות מ 2000 ש"ח

אמרתי גם אם יקרעו אותי במכס ב 300 שקל..עדיין מישתלם...לא ידעתי שלוקחים 15%מכס ו 15% אחוז מע"מ וזה הגיע ל 2700.. תוסיף לזה נסיעה למכס בחיפה ומנה פלאפל...וכבר לא השתלם להזמין את זה מחו"ל (ולפחות 40 דק' של צעקות על הפקיד המסכן שעובד שם)

כמו שאומרים..הלקח היה שווה את הכסף..

אבל יש מסכים לא נשלפים הרבה יותר זולים, אני רציתי משהו שלא רואים אותו כשהאוטו חונה, ובאמת כשהמסך מקופל זה נראה רדיו משעמם משנות ה 80.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...