Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפטים!!!

miss_d
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הקילומטרים שנסעתי ברוורס כל החיים עוד לא נסעת רגיל

אבא שלי גם אמר לי את זה, ואז זרקתי לו "תגיד שנסעת רברס סתם כי רצית להרגיש לכמה דקות איך זה הנעה אחורית..." :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

נשים בצד לרגע את העניין שהיא רוסייה בת 38 שנראית כמו בת 18 :-D

אבי.

זה היה נחוץ? תלמד לסנן חמודי - לסנן...

משפט חזק ביותר שאחותי אומרת לדוסים -

"איפה קיבלת את הרישיון - ברבנות?!!":twisted:

התגובה הקבועה שלי לאנשים שיושבים על מכוניות של אנשים אחרים -

"תגיד - האוטו הזה נראה לך כמו ספה/כורסא שהתחת שלך מרגיש כ"כ נוח עליו?!!":evil:

למען האמת את רוב התגובות שלי בכביש אני חייבת לצנזר כי הן רצף של קללות ב-5 שפות שונות (יתרון בלימוד שפות!) :wink:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עוד אחד, איך לא - אמא שלי צוברת חדשים בקצב אסטרונומי -

אתמול בלילה איזה בן ז*נה דפק לי את הרכב של ההורים מקדימה, חניתי לייד בית של חבר, רחוב רחב לגמרי - לפי המכה נראה שמישהו עם וו גרירה עשה לי רוורס קליל על הקדימה של הרכב. (כמובן בלי להשאיר פרטים, מדינת ישראל לתפארתה) התוצאה - מספר רישוי עקום וקצת שריטות.

כשאמא שלי שמעה על זה, יצא לה מהפה איך שהוא -

טוב, לא נורא, בפעם הבאה תזהר יותר :bad-word:

מה, יכלתי למנוע את זה? (חוץ מכל ה BS של להחנות בחניות לייד הפינות ועמודים וכו', זה לא בחנייה זה ברחוב ציבורי רחב מול הבית שלו) כנראה שמישהו ניסה להיכנס ברוורס קצת יותר מדי :x

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כשאמא שלי שמעה על זה, יצא לה מהפה איך שהוא -

טוב, לא נורא, בפעם הבאה תזהר יותר :bad-word:

כמו שנאמר; "אמא מכירה אותך הכי טוב" ואם היא פולניה, אז תהייה אתה אשם תמיד גם אם לא:-D

אירית

פורסם

התגובה הקבועה שלי לאנשים שיושבים על מכוניות של אנשים אחרים -

"תגיד - האוטו הזה נראה לך כמו ספה/כורסא שהתחת שלך מרגיש כ"כ נוח עליו?!!":evil:

אני פשוט מקפיד להסתובב עם אופנוענית מסויימת שישר שולפת על האנשים האלו קסדה לפרצוף... :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יוס

ואללה אמא שלך זה סטיב ארקל?

לא, היא פשוט לא הכירה את המולטיפלה, והיתה לה את התגובה הראשונית שהיתה לכולנו, משהו בין סקרנות, גיחוך ובחילה קלה.

משפט שאמרתי לאקסית שלי כשהיא נהגה על רכב אמריקאי ישן עם דוושת הנדברקס, בערך שניה אחרי שהיא התחילה לעשות BURNOUT:

"זה לא קלאץ! שחררי את ההנדברקס!"

פורסם
לא, היא פשוט לא הכירה את המולטיפלה, והיתה לה את התגובה הראשונית שהיתה לכולנו, משהו בין סקרנות, גיחוך ובחילה קלה.

משפט שאמרתי לאקסית שלי כשהיא נהגה על רכב אמריקאי ישן עם דוושת הנדברקס, בערך שניה אחרי שהיא התחילה לעשות BURNOUT:

"זה לא קלאץ! שחררי את ההנדברקס!"

לא פלא שהיא אקסית:mm_smile:

פורסם
דוושת הנדברקס

זה רק אני או ש....הנדברקס לרגל לא מסתדר ממש :lol:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ואיך עוד תקרא לזה? אולי בלם רגל? לא, זה הברעקס. אולי בלם יד? לא, זה הנדברעקס. לא פלא שהיא התבלבלה בינו ובין הקלאץ'...

אני לא מבין איך לא עשו פרק של סיינפלד על הבעיה המילולית הזו.

• תוכן חדש...