Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לכל המלצה לחנות תכשיטים\צורך מניסיון אישי למטרת רכישת שרשרת בעיצוב אישי מזהב לבן

עדיפות לאזור המרכז

תודה רבה מראש.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לעלויות של עיצוב אישי.

בכל מקרה מומלץ שתפנה לאנשים שלמדו תכשיטנות ועוסקים בעיצוב תכשיטי מתכת במסגרת עיסוק צדדי. כך יוכלו להקדיש לך יותר זמן וגם המחיר יהיה נמוך יותר.

באיזה סוג של תכשיט מדובר? האם דורש גם יציקה, שיבוץ וכו'?

פורסם

מדובר בשרשרת עם חוליות , לא משהוא מיוחד , ללא שיבוץ, שרשרת נטו

פורסם

שרשרת חוליות זה בדר"כ משהו שלא מכינים אם כי קונים מוכן לפי אורך, הצורף חותך ומלחים סוגר.

אתה מתכוון לשרשרת עם תליון שאותו יעצבו בצורה ייחודית?

לעיתים מיחדות מייצרים שרשרת חוליה-חוליה בעבודת יד. זה מיועד לשרשראות גסות יחסית. אם מדובר בשרשרת עדינה זה רק משהו כמו שהזכרתי למעלה. מה גם ששרשרת עם חוליות זהב לבן שכל אחת מהן נעשתה בעבודת יד היא מאד מאד יקרה.

פורסם

היי,

אני פעם הייתי צריכה נזם מזהב לבן ובמקרה נתקלתי בצורפת נחמדה שעושה דברים יפים.

היא הואילה בטובה לעשות לי נזם בהזמנה.

אני לא חושבת שהיא זולה כל כך, אבל אולי גם לא יקרה.

שווה לנסות.

היא נמצאת ברמת השרון. לא יודעת רחוב או שם, אבל יכולה להסביר איך להגיע, אם תרצה (ליד המשטרה, בשכונת הוילות)

פורסם

מדובר בשרשרת נטו- ללא תליון.

ולא עדינה , אלא די עבה 8 מ"מ בערך מזהב לבן- חוליות חוליות - וידוע לי שזה יהיה די יקר.

תודה

פורסם

מחפש בלינגים, הא?...

מתעלק על השירשור:

מבקש הכוונה לאדם\חנות בחיפה שמייצרים טבעות בעיצוב אישי,זהב וכסף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כמו שאמרתי לך. רובן המוחלט של השרשראות מיוצרות ע"י מכונה. הצורך קונה את הסוג הרצוי לפי אורך, חותך ומלחים לך סופיות. מה שחשוב להבין הוא ששרשראות עם חוליות דקות יחסית (והרוחב פחות משנה פה) לא ניתן לייצר בעבודת יד (לפחות לא באותן דוגמאות של שרשראות מוכנות).

בקיצור שתי אופציות:

1. קניית שרשרת לפי אורך והלחמת סוגר.
  2. ייצור חוליות מיוחדות בעבודת יד חוליה חוליה -מוגבל לחוליות גסות יחסית וסבירות גבוהה שיצא פחות יפה ממשהו מוכן. הייתרון- רק לך יש כזה.

באופציה הראשונה המחיר יהיה פחות או יותר מחיר משקל זהב לבן מעובד (כולל הסוגר)- אוליי מעט יותר על ההלחמה וה"בלבול מוח".

באופציה השנייה המחיר יכול להיות כמו כלום פי עשרה ממחיר משקל הזהב המעובד ואפילו פי 20 לא יהיה דמיוני. תחשוב מה זה לייצר חוליה חוליה בעבודת יד.

אוליי תסביר למה קניית משהו מוכן לא מספק אותך.

פורסם

אוליי תסביר למה קניית משהו מוכן לא מספק אותך.

אני מחפש שרשרת מזהב לבן עם חוליות דיי עבות והשרשרת עצמה די קצרה, הייתי במספר חנויות תכשיטים וכולם אמרו לי שזה סגנון ישן וכברכ לא מייצרים - יש לי דוגמא 1 ל1 משרשרת כסף שיש לי , אני רוצה את זה בזהב לבן.

תודה רבה מראש

פורסם
אני מחפש שרשרת מזהב לבן עם חוליות דיי עבות והשרשרת עצמה די קצרה, הייתי במספר חנויות תכשיטים וכולם אמרו לי שזה סגנון ישן וכברכ לא מייצרים - יש לי דוגמא 1 ל1 משרשרת כסף שיש לי , אני רוצה את זה בזהב לבן.

תודה רבה מראש

יש כמה מקומות בנצרת שיכולות לייצר לך, יקר אבל אם זה מה שאתה רוצה אני יכול להפנות אותך לחנות

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תודה רבה מראש

מעולה. צלם תמונה של הדוגמה מכסף ואני אשאל את אבא שלי אם זה אפשרי, הוא מבין בדברים האלה יותר.

פורסם

תודה רבה לעוזרים, אני אעבור לאבנים ולא למתכות .

שוב תודה רבה , בייחוד לרפי...

פורסם
נאמר לי שזהב לבן זה זהב צהוב רגיל שעובר איזה ציפוי של כסף. ענית לך בה"פ בשבוע שעבר, האם פנית אליה?.

בברכה - רפי לין :-)

זהב המשמש לתכשיטים (לרוב 14K) הינו סגסוגת שבערך מחצית ממנה בלבד הינו זהב טהור. כל השאר חומרים לטובת חוזק מכאני וגוון. זהב לבן מעורבב בין השאר עם ניקל ומכאן הצבע. בשום מקרה לא מדובר בציפוי.

• תוכן חדש...