Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השטויות האלה? לדעתי זה סתם שטויות. זה כמו שאני עכשיו יצלם את עצמי עם הרוקפורד שלי ויקרא מאיזה דף מה האפשרויות שיש בו ומה היתרונות (אני יגיד שהכל יתרונות אצלו כמובן) ומה החסרונות בו (פלסטיקים? לא חזק? כיוונים נכונים על מנת לא לשרוף אלמנטים? מה השטויות האלה? בכל מגבר צריך לעשות כיוונים נכונים). בקיצור שטות אחת גדולה.

כמובן שלא באתי לרדת על המגבר פשוט אמרתי שזה דבר שטותי לעשות סרטון כזה שאתה פשוט אומר מה הנתונים של המגבר. מילא היה מראה איזה סט הוא מרים ואיזה סאבים הוא יכול להרים זה היה סיפור אחר.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

באמת נראה לי ממש שטותי ביותר, חוץ מזה שככה אתה יודע איך הדברים נראים במציאות ולא בתמונה.

רק לא הבנתי זה אנשים שקנו מעלים סקירה כזאת?! או שזה מטעם זאפ?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

"מה זה השטויות האלו?"

בחיי... כנראה שיש לך בעיות הבנה מינימלית של הנעשה:

אתר זאפ הוא אתר השוואת מחירים, שבו בין היתר אנשים (לרוב ללא הבנה נרחבת בתחום) יכולים לראות את המוצר בכמה

חנויות, להשוות את המחיר ואף לקרוא ביקורות.

הגיע אדם, הגדיל ראש ובמקום לרשום מספר מילים, החליט לצלם את המדובר.

עשה מעשה נפלא, ויתרום רבות לאותם אנשים שזקוקים למידע כזה.

מה גם שהוא דייק בדברים שאמר.

שטויות עאלק... :roll:

פורסם

כביכול אנשים שקנו את המוצר .

נראה לי ראיתי את אחד החברים הישנים שלי שמה מדגמיין איזה פלאפון .

לדעתי זה נחמד כי אחרי הכל לא כולם נכנסים לפורום שלנו (התותח הזה)

וככה לאחר שהם רואים איזה סרטון על מוצר מסוים לא רק בענף האודיו לרכב

זה מוריד להם אבן מהלב , ונותן להם הרגשה של שקט וכך הם יכולים להיות יותר בטוחים שהמוצר טוב

אני מחכה לראות איזה סרטון על V12 , V15 וכל מה שבינהם :)

עריכה : גל השגת אותי , אבל על אותו דבר התכוונו .

פורסם

האמת? מאד אהבתי את הרעיון הזה של חוות דעת בוידאו. תמונה שווה 1000 מילים ווידאו שווה 1000 תמונות.

הייתי מאד שמח אם היה פה בפורום גלריית וידאו ואני די בטוח שהרבה חברי פורום היו מעלים סרטונים. לא נראה לי שיש מישהו שאין לו על המחשב איזה סירטון של הסאב שלו שהוא שומר לעצמו .

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
האמת? מאד אהבתי את הרעיון הזה של חוות דעת בוידאו. תמונה שווה 1000 מילים ווידאו שווה 1000 תמונות.

הייתי מאד שמח אם היה פה בפורום גלריית וידאו ואני די בטוח שהרבה חברי פורום היו מעלים סרטונים. לא נראה לי שיש מישהו שאין לו על המחשב איזה סירטון של הסאב שלו שהוא שומר לעצמו .

:evilbat::evil: :evil: :evil::evilbat:

...

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
"מה זה השטויות האלו?"

בחיי... כנראה שיש לך בעיות הבנה מינימלית של הנעשה:

אתר זאפ הוא אתר השוואת מחירים, שבו בין היתר אנשים (לרוב ללא הבנה נרחבת בתחום) יכולים לראות את המוצר בכמה

חנויות, להשוות את המחיר ואף לקרוא ביקורות.

הגיע אדם, הגדיל ראש ובמקום לרשום מספר מילים, החליט לצלם את המדובר.

עשה מעשה נפלא, ויתרום רבות לאותם אנשים שזקוקים למידע כזה.

מה גם שהוא דייק בדברים שאמר.

שטויות עאלק... :roll:

אתה יודע למה אמרת שטויות עכשיו גל? כי הבנאדם אמר בדיוק מילה במילה מה שרשום בנתונים של המגבר, להגיד שהוא 104 לערוץ ובגישור נותן 284 ושהוא יכול לספק זוג רמקולים וסאב או 2 זוגות רמקולים? ממש ביג דיל לקרוא את הנתונים שלו. ואני אמרתי מילא היה נותן דוגמא עם איזה רמקולים ואיזה סאב הוא עובד זה היה יפה ונותן כיוון לגבי המגבר הזה.שטויות ועוד איך שטויות! הגדיל ראש? :lol: הצחקת אותי!

אה כן וגם אני ידייק לגבי המגבר שלי: מגבר 4 ערוצים, נותן 60 לערוץ ו-225 בגישור. יכול להרים זוג רמקולים וסאב או 2 זוגות רמקולים. פשש הגדלתי ראש אה?

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה יודע למה אמרת שטויות עכשיו גל? כי הבנאדם אמר בדיוק מילה במילה מה שרשום בנתונים של המגבר, להגיד שהוא 104 לערוץ ובגישור נותן 284 ושהוא יכול לספק זוג רמקולים וסאב או 2 זוגות רמקולים? ממש ביג דיל לקרוא את הנתונים שלו. ואני אמרתי מילא היה נותן דוגמא עם איזה רמקולים ואיזה סאב הוא עובד זה היה יפה ונותן כיוון לגבי המגבר הזה.שטויות ועוד איך שטויות! הגדיל ראש? :lol: הצחקת אותי!

אה כן וגם אני ידייק לגבי המגבר שלי: מגבר 4 ערוצים, נותן 60 לערוץ ו-225 בגישור. יכול להרים זוג רמקולים וסאב או 2 זוגות רמקולים. פשש הגדלתי ראש אה?

גיא.

כמו שאמרתי, ואתה רק מחזק את זה - יש לך בעיות הבנה.

1. מילה במילה, נכון.

הוא הקריא את זה, נכון.

נו, מדוע?

נראה אותך עושה overeview קצר ותמציתי בכזה פרק זמן ללא טעויות... הוא העלה את כל הנתונים ואת היתרונות/חסרונות

על הנייר בשביל לזכור ולא להשמיט אף פרט.

2. מי אמר שזה ביג דיל?

הוא הגדיל ראש ועשה משהו שלא רבים עושים בזאפ.

3. העובדה שהוא יציין שיש לו סאב X ורמקולים Y לא היתה משנה שום עובדה, עובדה שלך קשה להבין:

overview על המוצר עצמו.

לא יהיה רלוונטי או יתרום כלום אם הוא יציין מה הוא מגביר.

בדיוק כמו שאף אחד לא יגיד מה הוא שם בבלנדר שאתה מסתכל עליו עכשיו.

פורסם
כמו שאמרתי, ואתה רק מחזק את זה - יש לך בעיות הבנה.

1. מילה במילה, נכון.

הוא הקריא את זה, נכון.

נו, מדוע?

נראה אותך עושה overeview קצר ותמציתי בכזה פרק זמן ללא טעויות... הוא העלה את כל הנתונים ואת היתרונות/חסרונות

על הנייר בשביל לזכור ולא להשמיט אף פרט. בכיתה א עשיתי overview יותר רציני ואני רציני

2. מי אמר שזה ביג דיל? זה נראה ככה מרוב ההתלהבות שלך ממה שהוא עשה

הוא הגדיל ראש ועשה משהו שלא רבים עושים בזאפ.

3. העובדה שהוא יציין שיש לו סאב X ורמקולים Y לא היתה משנה שום עובדה, עובדה שלך קשה להבין:

overview על המוצר עצמו. משנה ועוד איך משנה נתונים יבשים כולם יודעים,אבל בתכלס אלה שלא מכירים ולא בתחום, רוצים לדעת את נתוני העבודה של המגבר

לא יהיה רלוונטי או יתרום כלום אם הוא יציין מה הוא מגביר. כמו שרשמתי למעלה זה כן חשוב אם כבר אתה עושה כזה דבר אז לתת דוגמא מה הוא יכול להגביר בצורה טובה - כגון סט קומפוננט ברמה גבוהה וסאב איכותי (סתם לדוגמא רשמתי)

בדיוק כמו שאף אחד לא יגיד מה הוא שם בבלנדר שאתה מסתכל עליו עכשיו. מה אתה אומר? בלנדר = מגבר? בלנדר אתה קונה בשביל לערבב דברים שהוא מסוגל לערבב, מגבר אתה קונה בדיוק אותו הדבר בשביל רמקולים שהוא מסוגל להגביר. עכשיו אתה מבין למה אתה כן צריך לראות מה שמת בבלנדר? או מה הגברת עם המגבר?

תגובות באדום.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כמו שרשמתי למעלה זה כן חשוב אם כבר אתה עושה כזה דבר אז לתת דוגמא מה הוא יכול להגביר בצורה טובה - כגון סט קומפוננט ברמה גבוהה וסאב איכותי (סתם לדוגמא רשמתי)

זאפ נותנים 4 דקות לסרטון, מה אתה מצפה שבן אדם יתחיל להסביר איך ומה הוא חיבר

ואולי גם איזה מוזיקה הוא שומע ואיזה איטום הוא עשה באוטו.

סה"כ הבן אדם ציין ממה הוא מרוצה מהמגבר, וממה לא וזה מספיק לרוב האנשים.

מי שרוצה הסברים נרחבים יכנס לפורום.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

4 דקות? אם לא שמת לב הסרטון היה 1 וחצי משהו כזה. מה עם עוד 2 וחצי דקות? שתקת? יפה.

ואני לא דיברתי לא על איטום ולא על סוגי מוזיקה את השטויות האלה אתה זרקת. מה אתה מגיב לפה בכלל אם אין לך משהו נורמאלי להגיד? עדיף שתהיה בשקט ותמשיך להסתכל על ההודעות במקום להגיב בצורה הכי שטותית שיש.

את שלי אמרתי. עכשיו תשברו אתם את הראש כל "חכמי הפורום שלנו" שתמיד צצים פה ואומרים את השטויות שלהם.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

החלק החשוב מכל החוות דעת לפי דעתי זה לא הנתונים אלה הצגת החסרונות וההיתרונות של המגבר וגם כמה טיפים על הדרך

ותמיד לראות מוצר בוידאו ולא בתמונה שהוא נראה גדול ואחר , זה נחמד

נתונים אפשר לדעת בלי הסירטון הזה כמו שנאמר פה אבל זה לא החלק העיקרי בסיקור

ואם אני הייתי צריך להחליט באיזה סיקור לבחור (כתוב,וידאו) הייתי הולך על הוידאו זה אחלה ראיון

חבל שהתחיל עכשיו אבל אף פעם לא מאוחר מידיי

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
מה אתה מגיב לפה בכלל אם אין לך משהו נורמאלי להגיד? עדיף שתהיה בשקט ותמשיך להסתכל על ההודעות במקום להגיב בצורה הכי שטותית שיש
.

:roll: אני שמח שאתה מכבד זכותי להביע את דעתי.

פתחתי את התרד כי לדעתי הסרטון נחמד ורציתי לשתף את כולם מכאן ועד להודעה שלך המרחק גדול וחבל.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

תאמינו לי שאני לא מבין על מה אתם רבים פה , באמת בושה, כולה סרטון זאת לא סיבה לריב או להתווכח.

בקשר למגבר הוא אחלה של מגבר ואני נהנה ממנו כבר יותר משנה, לא גרם לי לשום בעיה ביינתיים (טפו טפו טפו)

גיא רד מהקטע הזה, כולה דיבר טיפה על המגבר.

• תוכן חדש...