Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שמתי לב שהרכב שלי אוכל הרבה שמן, כ4 ליטרים שמן ל10 אלף ק''מ+-.

עכשיו בדיקת עשן בוצעה כך- חיכיתי 10 דקות כשהמנוע בטמפרטורת עבודה ונתתי מכת גז ל5500 סל''ד ועזבתי.

התוצאות- לא היה שום עשן לבן או כחלחל.

השאלה שלי היא: איך אני יודע בבירור אם זה רינגים או הגומיות שסטומים. זה עסק דיי יקר לעשות מנוע עליון ואין לי כרגע עודף כסף:wink: .

 

פרטים לגבי הרכב:

יונדאי קופה מודל 97 יד ראשונה עם 140 אלף ק''מ בוצע טיפולים תמיד בזמן ולא התחממה. עשה טיימיניג ב130.

סוג שמן (אם זה משנה): ליקוי מולי 40\5 סינטטי מלא.

אין נזילה חיצונית כל שהיא.

 

האם יש למישהו המלצה למומחה שיכול לאבחן את הבעיה בבירור?

 

 

תודה מראש

יוני

פורסם

בדיקת קומפרסיה תוכל לומר לך האם הבעיה היא ברינגים או במקום אחר. בדיקת לחץ הפוך תוכל לומר לך בדיוק מהיכן הבעיה. כמו כן בדיקה עם שעון וואקום תוכל לכוון אותך לבעיה.

 

אני בכלל לא בטוח שיש בעיה, מדובר בצריכה של 0.4 ליטר ל- 1K שזה כזכור לי בגדר התקין, במיוחד ביונדאי שכבר נדון בעבר שצריכת השמן שלה גבוהה.

 

בכל מקרה חפש גם נזילות שמן, חיבורים במנוע, קרטר, בתוך פילטר האוויר, מסביב הנשם וכו'.

×
×
  • תוכן חדש...