Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה ברשותי בעבר סיאט קורדובה דיזל שבה הייתי פותח סוויצ' ממתין עד שנדלקת נורה עם ציור של סליל - כשהנורה נכבית מצתי הלהט סיימו את פעולתם וניתן להניע את הרכב.

כעבור כמה שנים אני וחבר קנינו ביחד אופל אסטרה דיזל שנת 2001, בהפרשים של שבועיים אחד מהשני,

הסליל הזה לא נדלק באוטו(בשני הרכבים) כאילו הוא לא קיים...

והנה הגיע החורף והנעות הבוקר נהיו קשות מנשוא...

לשנינו,

בדקנו את מצתי החימום גם אצל חשמלאי וגם אצל UMI והם נמצאו תקינים ופעילים! (נורת ביקורת נדלקה בלי היסוס!)

הלכנו ל UMI מספר פעמים לחיבור למחשב הרכב דבר שעלה רק בתוהו (ובהרבה כסף/החלפות צינורות ופילטרים למיניהם).

מכאן ועד לשם חיברנו פלוס מהמצבר ישירות למצתים המתנו כמה שניות וואלה.. - הרכב מניע הרבה יותר טוב לא משנה מה הטמפ' בחוץ....

כך אני והוא מבלים שבועיים של פתיחת מכסה המנוע מידי יום, העברת פלוס ישירות למצתים וסגירת מכסה המנוע, ריצה לאוטו והנעה...

בדיוק ששנינו התחלנו להתייאש, פתאום אצלו מופיע הסליל חימום הזה שהיה לי בסיאט!!!

לשנינו אין את ספר הרכב ושנינו לא ידענו על קיומו...

האם יכול להיות שבגלל ששלי CDX ושלו רק CD לו יש את המנורה ולי אין?

מיואש מאוד מהסיפור... וגם קצת עני לאור עשיקה של UMI...

האם יש דרך לגלות האם הסליל הזה קיים אצלי בלוח השעונים?

האם יש דרך לגלות מדוע הוא לא נדלק?

תודה מראש למומחים...

בברכה.

פורסם

לחבר שלום

על קורת שלדה שמאל (נהג) מתחת למצבר הרכב ,ישנו ממסר המחממים (צלעות קירור אלומיניום )והרכיב הנל תקול החלף אותו והבעיה תפתר כולל המנורה עלות החלק כ900 שח

יגאל

פורסם

סליל החימום שלך לא נעלם וגם סביר להניח שהוא תקין לחלוטין(או שכבר לא).ברכב שלך ישנה מערכת הזרקה ישירה ולכן לסליל החימום יש השפעה נמוכה מאוד על התנעות הבוקר שלך,לידע כללי הסלילים נכנסים לפעולה בזמן התנעה רק כאשר הטמ'פ יורדת ל 9-מעלות צלזיוס.עוד סיבה לפעולה של המצתים היא בזמן נסיעה במהירות שיוט אבל זה כבר למטרות הפחתת זהום האויר.

אם תרצה לפתור את בעיות התנעת הבוקר שלך אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואני מאוד ממליץ לך לא להמשיך לחשמל את המצתים באופן ישיר זה עלול לגרום למחשב ניהול המנוע שלך להשרף.

שבת שלום יוגב

• תוכן חדש...