Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו DL ואני רוצה להתקין נעילה מרכזית (ראיתיא ת הדמריך שאיציק פרסם מזמן). העניין הוא שחיפשתי ברשת ומצאתי רק נעילה מרכזית בלי שלט. רק 2 נותני פקודה 2 מקבלי פקודה ומוח (עולה 250 שקל). מישהו יודע איפה אפשר להזמין מהאינטרנט/טלפון או בחנות באיזור חולון נעילה מרכזית עם שלט?

תודה מראש

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

500 שקל רק לשלט? עדיף לסובב את המפתח כל פעם וזהו.

במדריך שקראתי היה כתוב שיש מערכת נעילה מרכזית עם שלט ב250 ובלי שלט ב150, אפשר להשיג אותה עדיין?

HU: Blaupunkt Bahamas mp46 amp: soundstorm d350.4 front: morel pulse 6.5 rear: DHD crap

פורסם

לפני שבוע בידיוק התחלנו להתקין בסובארו DL של חבר שלי נעילה מרכזית.

קנינו בחנות חלפים בראשון לציון ב140 שקל בלי שלטים(הנעילה מתחברת למוח של האעזקה הקיימת).

4 סולונוידים. 2 אחוריים(2 חוטים) ועוד 2 קדמיים(5 חוטים).

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לפני שאני מתחיל להסתובב אולי בכל זאת מישהו מכיר חנות או יודע אם קיימת ערכה כזאת עם שלטים?

או בנימה אחרת קצת, אולי מישהו יודע אם המערכת שנמכרת ב250 שקל ללא שלטים מסוגלת לקלוט שלטים? (היא מופיעה בזאפ תרשמו "נעילה מרכזית").

לתגובה שמעלי:

אין לי אזעקה. כאילו יש אבל היא לא מחוברת ואני לא יודעאם היא עובדת. אבא שלי נהג בשיטת לא צריך כלום חוץ ממנעול הילוכים (יש אימובילייזר מנותק ויש נורית של אזעקה עם הצופר והמוח והכל אבל לא נראה לי זה עובד).

פורסם

אני קניתי מאחד מנצרת עילית נעילה מלאה + 2 שלטים ב190

מצאתי אותו דרך האתר YAD2 בקטגורית רכב/שונות.

אבל אני לא יודע מה האיכות של הערכה. אני התקנתי את זה בעצמי. וכרגע יש לי בעיה, אני לא יודע אם זה בגלל שלא התקנתי כמו שצריך או שהערכה על הפנים, אין לי כוח וזמן לפתוח את זה מחדש.

סה"כ ההתקנה לא מסובכת אם יש לך חוש טכני.

בהצלחה

על פחד תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר

פורסם

אפשר למצוא בארץ 4 מנועים + שני שלטים במחירים סביב ה200/ 250 ש"ח

חנן, למרות שלשבת בלילה מול EBAY לא תמיד הכל שם יותר זול......(-:, אבל אתה לא בודד גם אני נכור

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

לא עניין של מכור. להיפך, אם אני מוצא בישראל את אותו מוצר עד 30 אחוז יותר יקר, אני אעדיף לקנות אותו בישראל, גם כי אלמנט הסיכון שבקנייה באינטרנט פוחת, ויש גם את הסיכון של המכס, וגם כי אני מזדכה על המע"מ, ויש לי חשבונית סטנדרטית יותר בשביל לקזז מסים.

פשוט לא מצאתי. לא מצאתי באינטרנט, וגם באיזו חנות אחת או שתיים שהייתי לא ידעו לתת לי מחיר, ופשוט אין לי את הזמן להסתובב במשך יום העבודה ברחובות בשביל למצוא משהו כזה.

פורסם

אני לא יודע היכן ניתן להשיג באיזור שלך, אך אין ספק שזה קיים, גם אצלינו בארץ, במחירים שדוברו. (בסביבות 250 שח לערכה הכוללת 2 שלטים) לא משהו מותג רציני, אבל בהתקנה טובה וראויה, זה עובד.

לחילופין, ניתן לקנות סט שלטי נוחות עם מוח נפרד, וסט נעילה מרכזית בנפרד, העלות תהיה בסביבות 300שח, ותלוי במותגים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...