Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, כרגע יש לי מים ברדיאטור במקמום נוזל קירור. אני מעוניין לשים נוזל קירור. האם אני צריך קודם כל לרוקן את המים? ואם צריך לרוקן את המים איך אני עושה את זה??

פורסם

ראשית, לפני כל שאלה, בטח כזו, יש צורך בפירוט סוג הרכב. תתחיל מזה.

שנית, כמו בכל רכב עם רדיאטור, יש פקק ריקון לנוזל או במקרה שלך למים, חכה עד הבוקר למחרת כשהאוטו קר.

אל תניע חס וחלילה. מצא את הפקק התחתון ופתח אותו, תראה שהמים יטפטפו , כדי שהם יזרמו חלק, פתח את הפקק העליון של הרדיאטור והנה לך ריקון רדיאטור.

אחרי שתאמר לכולנו איזה רכב מדובר, תקבל תשובה יותר מפורטת .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

שמע, אני לא כל כך מתמצא ברובר. אבל, רדיאטור זה רדיאטור. חפש בדוד התחתון באחת הפינות, שם תמצא את הפקק.

אגב, שלא תתפשר על מים עם צבע מאכל מ"אוטו דיפו" ! קנה נוזל איכותי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

צריך לרוקן את המים ומיכל העיבוי מהמים, ולמלא בנוזל קירור במילוי יש לאוורר את המערכת, אני לא מכיר את מקומות האיוורור

ברובר, לכן ממליץ לך אם אתה לא בטוח שאתה יודע לאוורר את המערכת החלף את המים במוסך.

פורסם

אתם צודקים. החלפתי את המים במוסך והם באמת הוציאו אותו בלחץ אויר. הייתי צריך לקנות גלון נוסף של מים כי כשמילאו את הרדיאטור זה נכנס שם לכל המערכת ונעלם..

פורסם
אני אנסה תודה רבה..

קניתי preston נוזל ירוק כזה מאיזה מוסך איפה שאני גר. עלה 68 ש"ח. מכיר?

אני יכול להשיג אותו ב40 ש"ח לגלון של 3.80 ליטר למי שמעוניין שיצור קשר

• תוכן חדש...