Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם JBL 75.4 ייגביר את...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Infinity Kappa Perfect

Hertz Hi Energy או Energy לא סגור עדיין.

והאם המערכת מאוזנת מבחינת החלקים\הספקים וכו'. והאם היא סתם טובה בלי קשר :x

שימו קץ להתלבטויות האינסופיות שלי.

עריכה: מה עם 755.6? אני חושב קדימה. בנוסף גם הייתי רוצה לדעת מה עדיף לSQ, הINFINITY או HERTZ HX250. תודה :)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

quote=Mosho;1198505]Infinity Kappa Perfect

Hertz Hi Energy או Energy לא סגור עדיין.

והאם המערכת מאוזנת מבחינת החלקים\הספקים וכו'. והאם היא סתם טובה בלי קשר :x

שימו קץ להתלבטויות האינסופיות שלי.

עריכה: מה עם 755.6? אני חושב קדימה. בנוסף גם הייתי רוצה לדעת מה עדיף לSQ, הINFINITY או HERTZ HX250. תודה :)

לדעתי? המגברים הנ"ל לא מתאים לקטגוריה הנ"ל! תחפש מגבר קצת יותר רציני באיזור ה- 2000-3000 ש"ח ועל תגיד שלא הזהרתי אותך! (בסוף כמו כולם תגיד JBL / אינפיניטי זה חראטה ולא מתאים למערכת שלי! רוצה למכור..ותפסיד המון כסף במכירה ביד 2 אני ממש לא עושה צחוק ואני לא ציני כאן, פשוט זאת האמת.)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

הסאב הזה צריך מגבר אמיתי.

מגבר שיתן לו לפחות!!@ 400W RMS. מתחת לזה. זה פשוט לא זה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אה.. אוקיי.. אז על מה אתם ממליצים? אפשר גם משומש. ראיתי שאחד המנהלים פה מכר משהו טוב... A5 משהו אם אני לא טועה.

מה אתם אומרים על Kicker L7 + Hifonics TX1005D Titan Class-D

ובנוסף מגבר + היי אנארג'י. (איזה מגבר אני יכול לקחת?)

הקיקר הוא ממש ממש SPL? כי אני אוהב גם איכות.

תודה רבה :)

פורסם
אה.. אוקיי.. אז על מה אתם ממליצים? אפשר גם משומש. ראיתי שאחד המנהלים פה מכר משהו טוב... A5 משהו אם אני לא טועה.

מה אתם אומרים על Kicker L7 + Hifonics TX1005D Titan Class-D

ובנוסף מגבר + היי אנארג'י. (איזה מגבר אני יכול לקחת?)

הקיקר הוא ממש ממש SPL? כי אני אוהב גם איכות.

תודה רבה :)

L7 ממש אבל ממש לא SQ! הסאב של Hertz מצויין ואפילו יעבוד עם המגבר של JBL פשוט כדאי לך לקנות מגבר 4 ערוצים (או שניים ומונו וזה עדיף) לסט מקדימה ומונו לסאב ברמה גבוהה יותר כי זה יתן לך SQ ואיכות טובה יותר.

הסט Hi Energy סט פשוט מעולה!!!

הסאב של Hertz מספיק חזק תאמין לי שמעתי אותו והוא מאוד מאוד נציל! 96dB!

המגבר של הייפוניקס מדבר מעולה.

לפי דעתי אתה צריך להשקיע פחות בסאב ויותר בסט ובמגברים כי זה משפיע על איכות הצליל יותר מסאב מעולה.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

באמת? כי קראתי ביקורות עליו וכולם מתלהבים גם מהאיכות.. די איזה באסה, אחרי שהתלבטתי עידן ועידנים על האוטו אני צריך לעבור את זה שוב בשביל המערכת? יש לי לב חלש :(

Blablapk, איזה סאב של הרץ? עריכה: אה אוקיי הHX250

ופשוט יש עסקה ממש טובה של משומשים, הקיקר והמגבר של הייפוניקס... שניהם באיזה 2200 שקל. וכשאתה אומר את זה אתה לא אומר במקרה שהיי אנארג'י לא מספיק חס וחלילה, נכון?

פורסם
באמת? כי קראתי ביקורות עליו וכולם מתלהבים גם מהאיכות.. די איזה באסה, אחרי שהתלבטתי עידן ועידנים על האוטו אני צריך לעבור את זה שוב בשביל המערכת? יש לי לב חלש :(

Blablapk, איזה סאב של הרץ? עריכה: אה אוקיי הHX250

ופשוט יש עסקה ממש טובה של משומשים, הקיקר והמגבר של הייפוניקס... שניהם באיזה 2200 שקל. וכשאתה אומר את זה אתה לא אומר במקרה שהיי אנארג'י לא מספיק חס וחלילה, נכון?

הL7 הוא סאב מעולה! אבל לא מתאים לצרכים שלך, הוא סאב שמרביץ לך בגב ובצוואר כשאתה נוסע ונותן פחות איכות (לפי דעתי) מהרבה סאבים כגון סאבים של פיניקס גולד, JL ועוד רבים אשר יכולים לדייק + עוצמה רבה ולהביא אותך לסיפוק רב יותר מהL7.

ההי אנארג'י של הרץ סאב פשוט מעולה! ולא כל כך יקר! נציל מאוד! ומדייק בתיבה המתאימה כבמובן (המקורית מושלמת בשבילו!).

וכן עיסקה יפה (בתנאי שהסאב והמגבר באמת עובדים ולא "מפשלים").

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

תקנה את ההיי אנרג'י (הסט קומפוננט), לא תתאכזב ממנו, סט איכותי מאוד ביחסית מינימום כסף, תביא את ה- Infinity Kappa Perfect (סאב), תביא לו מונו של פיניקס גולד קסנון 400.1 (יפתח אותו מצויין), ותקנה איזה מגבר 2 ערוצים טוב לקומפוננט ותהנה מהחיים. יש לך את המונו שאמרתי לך במכירה ביד שנייה פה בפורום וכמו כן יש לך גם המון מגברי 2 ערוצים למכירה פה ביד שנייה בפורום, חלק מהם חדשים חלק משומשים. זאת ההצעה שלי למערכת בשבילך. אתה לא תתאכזב ממנה.

בברכה ובהצלחה בבחירה, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...