Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה שאתם מזלזלים, אבל ברגע שהבחור היה עושה תאונה והיו צריך לשלם מיליוני מהכיס שלו בגלל שהביטוח לא מכסה אותו מעניין מה הייתם אומרים.

אם אתם לא יודעים פשוט אל תיכתבו.

לגבי המלווה, אתה צריך לברר מה היה תאריך יום הדפסת הרישיון, ולהוסיף 3 חודשים (כולל אותו יום).

אם אתה לא יודע מה תאריך ההדפסה, קח את תאריך הטסט שעברת ותוסיף יומיים+-

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע שניה תסביר לי משהו..

אתה עברת טסט בערך לפני 3 חודשים וקבלת לפני כמה ימים רשיון מפלסטיק?

אם כן נגמר לך המלווה..........

ואם לא נסעת עד עכשיו עם מלווה עברת על החוק סתם שתדע..

עזוב מה רשום לך.. אפשר לדעת לפי הרשיון מפלסטיק.. מתי שהוא מגיע אז נגמר לך המלווה משרד הרישוי בקיא בחוקים

פורסם
יפה שאתם מזלזלים, אבל ברגע שהבחור היה עושה תאונה והיו צריך לשלם מיליוני מהכיס שלו בגלל שהביטוח לא מכסה אותו מעניין מה הייתם אומרים.

אם אתם לא יודעים פשוט אל תיכתבו.

לגבי המלווה, אתה צריך לברר מה היה תאריך יום הדפסת הרישיון, ולהוסיף 3 חודשים (כולל אותו יום).

אם אתה לא יודע מה תאריך ההדפסה, קח את תאריך הטסט שעברת ותוסיף יומיים+-

אז זהו אני זוכר שהיה לי את הדף הזמני ובו היה רשום את התאריך של הדפסת הרשיון, אבל אני לא בטוח שזה התאריך הנכון ואני לא מתכוון לסכן לי את הרשיון.

יש טלפון שבו אני יכול לדעת בוודאות?

עדיף שהוא יהיה מהמשטרה.

פורסם

אתה לא זוכר את התאריך של הטסט?

תבדוק אולי בביצפר את היום שבו נעדרת..

את התאריך של התאוריה אתה זוכר?

אתה יכול לנסות לחייג *5678 ולשאול אבל לא נראה לי שהם מספקים מידע כזה.

פורסם

מר TOMZ, אתה חייב להפסיק לגרום לאנשים להאמין לשטויות שאתה כותב הם עלולים להאמין לך !!!!

כמו שאמרו כאן, ברגע שיש פלסטיק, אין מלווה. לשואל השאלה:

אתה מוזמן להאמין לתום היקר שיוצא כאן להגנת רישונך כאילו אבא שלו זה מינימום מר גברגבר בכבודו ובעצמו

ואתה יכול מחר בבוקר להתקשר 1700-70-43-70 , להגיד את מס' הרישיון שלך, את שנת הלידה שלך, ואת שימך המלא, וישמחו להגיד לך אם יש לך מלווה או אין לך מלווה, ובאיזה יום ושעה קיבלת את רישיון הנהיגה שלך !

פורסם

מר שניר106 היקר, אתה יכול להמשיך להתרברב בבורות שלך, אבל את טועה ומטעה, ויותר מכך, אתה מסכן את כל חייו של פותח השרשור.

אני מקווה שכבר מנהל כל שהו יכנס לפה וימחק את כל ההודעות השגויות הללו.

שניר, אני אסביר לך לאט, כדי שתבין.

1.11.2004 - נקבעה תקנה זמנית לשנתיים, שאומרת ש: מלווה לשלושה חודשים (במקום חודשיים שהיה לפני) והגבלת הנוסעים באוטו לנהג חדש עד גיל 21 ללא מלווה לנהג + 2, על בעלי רישיונות קודמים (טרקטור, אופנוע וכו') התקנות לא תקפות ואין מלווה ואין הגבלת נוסעים.

1.11.2006 - סיום התקנה, לקח בערך שבועיים-שלוש ויצא חוק(!!! לא תקנה!) חדש, שתקף רטרואקטיבית(זאת אומרת, על כולם, כולל העבר!) שכל מי שהוציא רישיון מה1.11.2004 חייב במלווה ל3 חודשים והגבלת הנוסעים ברכב ללא מלווה לנהג + 2, כל זאת תקף לראשונה גם על בעלי רישיון קודם!

מר בחור שלנו כאן הוציא רישיון לפני קביעת החוק החדש(שבמקרה הזה כבר עברו 3 חודשים ואין בעיה) או שהוציא רישיון בתקופת המעבר בין התקנה לחוק (עברו בערך שבועיים שלושה עד שנחקק החוק החדש בהם לא הייתה תקנה גם כן) - ובמקרה השני לפותח השירשור יש עדיין מלווה.

בגלל שהוא הוציא רישיון לפני שהחוק החדש נכנס לתוקף, בעצם חוקי המלווה ומספר הנוסעים לא היו תקפים עליו, ולכן הוא קיבל רישיון מפלסטיק שבוע-שבועיים אחרי הוצאת הרישיון (כמוני).

אך החוק החדש נכנס, והוא תקף רטרואקטיבית (!) על כל מי שהוציא רישיון מה1.11.2004 ולכן גם לי וגם לפותח השרשור יש מלווה עד הסיום 3 החודשים מיום הדפסת הרישיון.

אתה יכול להמשיך לזרוק שטויות לאוויר, אבל פשוט אין לך מושג.

אני בעצמי עברתי את אותו תהליך בידיוק ובדקתי אותו לעומק.

נכון שבמקרה ששוטר יעצור אותו כניראה שהוא לא יבדוק במסוף ויראה שהוא עדיין מחוייב למלווה, אך ברגע שהשוטר כן יבדוק במסוף, או חס וחלילה תיהיה תאונה, פותח השירשור לא יהיו מכוסה ויחשב כנוהג עם רישיון לא בתוקף!

עכשיו, תפסיק להגיד שטויות, כי לא אני ולא אתה ולא אף אחד אחר מהפורום הזה יקח אחריות אם יקרה לבחור משהו בעקבות עצה שלכם, אז פשוט תסתמו את הפיות שלכם עם הערות לא נכונות שכאלו.

פורסם

tomz היקר, תודה רבה.

שניר תודה על המספר טלפון אני אתקשר מחר ויבדוק מהו התאריך שהוצאתי את הרשיון, יכול להיות שכבר עבר לי המלווה.

תודה לכולם, לילה טוב.

פורסם

פתרון פשוט מאוד.

תתקשר למשרד הרישוי תשאל אם יש לך מלווה או לא.

תקליט את השיחה, ותשמור גיבוי.

במקרה של תאונה חס וחלילה וכשהביטוח ינסה להתנער תוכל לתבוע בקלות את משרד הרישוי ולזכות ב100%.

פורסם

שלא תחשוב שיהיה לך כל כך קל להפנות אצבע כלפיהם, הנה לדוגמא מה שכתוב אצליהם באתר -

אחריות

השירות מוצע לציבור "כמות שהוא" (As is). מדינת ישראל לא תשא באחריות להתאמת השירות לצורכי המשתמש. כמו כן, לא תשא מדינת ישראל באחריות לטעויות או לשגיאות בחומר המוצג בשירות. לא תשא מדינת ישראל באחריות לשינויים שנעשו בחומר המוצג בשירות על ידי המשתמש או על ידי כל צד ג'.המשתמש בלבד ישא באחריות לאופן שבו הוא עושה שימוש בשירות. מדינת ישראל לא תשא באחריות לכל נזק שנגרם למשתמש או לכל צד ג' כתוצאה ישירה או עקיפה מן השימוש בשירות,

אמנם זה בקשר לאתר, אבל תהיה בטוח שיש להם פרוצדורה כללית שניתן לראות במקום כלשהו, אני מבטיח לך שהם לא השאירו את עצמם פתוחים לתביעות עקב הטיפשות של חלק גדול מהטלפנים שם שפשוט לא מבינים כלום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אוקיי, הבחורה אמרה לי שיש לי 3 חודשים מלווה, והיא לא יכולה להביא לי את התאריך כי אין לה את הסמכות לבדוק.

בכל מקרה, מצאתי את הרשיון הזמני, ושם הרשיון הודפס ב- 12/11/06, שבוע הבא, אני נוהג לבד!

פורסם

מקווה שכל האנשים שקפצו פה ודיברו שטויות ויכלו לגרום נזק רב לבן אדם ולמשפחתו ילמדו מהטעויות שלהם ולכבד את מה שהאחרים כותבים.

פורסם

גם לי היה מקרה דומה, רק עם הקטע של החודשיים.

עברתי בתקופה שבה זה היה חודשיים.

ב8/11/06, בסוף חיכיתי עד תום ה-3 חודשים מה שיקרה ביום חמישי הקרוב:-D

פורסם

מצטער שלא קראתי את כל התגובות אבל פשוט חלק מהתגובות מראות על חוסר ידע מוחלט ולכן עדיף שמי שלא מבין בנושא לא יגיב בכלל!

רביד.ס, אין שום קשר בין קבלת רישיון הפלסטיק לבין תקופת המלווה!

אני לא מבין עדיין למה אנשים כאן חושבים שיש קשר אבל למען הסר ספק - אין שום קשר!

אני יסביר לך את המקרה שלך -

לא משנה מה כתוב / לא כתוב לך על הרישיון. כידוע יצא תיקון לחוק אשר מחייב את כל הנהגים החדשים לנהוג ב-3 החודשים הראשונים עם ליווי. (כן, גם אם היה לך אופנוע וגם אם לא כתוב לך). החוק הזה חל רטרואקטיבית כלומר יכול היה להיות מצב שבו לא היה לך מלווה אך ברגע שתוקן החוק; מאז והלאה אתה חייב לנהוג בליווי.

תקופת המלווה היא קבועה מיום הוצאת הרישיון ועד 3 חודשים לאחר ממנו.

כרטיס הפלסטיק נשלח ללא שום קשר לתקופת המלווה, פשוט לוקח זמן עד ששולחים אותו (ובשביל זה יש את הרישיון הזמני).

בהצלחה.

פורסם

בידיוק מה שאמרתי, אבל לא מדוייק לגמרי.

כרטיס הפלסטיק אכן נשלח לאחר תום תקופת המלווה, בגלל שבתקופת המעבר בין החוקים לא היה מלווה לבעלי רישיון קודם הוא היה נשלח ישר לאחר מעבר הטסט,

כיום, הרישיון נשלח לכולם(!) רק לאחר גמר תקופת המלווה, ללא קשר לזמן השליחה

• תוכן חדש...