Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hertz dieci איך הם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום הייתי בסאונדר ברחובות והתרשמתי לטובה משירות והחנות עצמה ומהרמקול hertz dieci dsk 165 איך הרמקול הזה?

לא שמעתי הרבה קומפוננטים אבל יחסית למה שהיה בחנות הוא נשמע הכי טוב. (CV VV וBOSTON )

כמו כן מה עדיף לקחת את הפאנאסוניק 5301 או הפיוניר 4800MP ?

שאלה אחרונה. במזדה האם כדאי לשים בדלתות את הדימונד אקסטרים לאטימה טובה, ככה המוכר המליץ במיוחד שבמזדה החור הינו 5*7 ?

פורסם

באיזה מחיר הוא מציע לך את הסט?

אין שום קשר בין גודל החור לאטימה אם דינאמט. דינאמט אמור להפוך ויברציות לאנרגיה טרמית.

פורסם

הם הסידרה הראשונה מתוך ארבע (הכי נמוכה...).

Dieci

Energy

Hi Energy

Mille

כנס לאתר, יש לך שם כמה וכמה פרטים על הרמקול ששמעת. http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

Dieci - System - DSK165 .

תלוי במקום, בעיקרון יכול לנוע מ600-1000 שקלים. אם אתה קונה ממנו כמה פריטים, תנסה להוריד אותו.

בהצלחה.

מושיק.

פורסם

מחיר ההתקנה שכתבתי כולל חיווט. בקשר לבניה אני לא בטוח מה צריך לעשות, אני חושב שצריך לבנות מסגרת של 6.5 ולבריג אליה את ה6.5, לא בטוח בכלל, חכה למומחים).

בברכה.

מושיק.

• תוכן חדש...