Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

יש לי שתי שאלות הקשורות אחת בשנייה.

1. אני מעוניין למכור זוג "פודים" (בניות מפיברגלאס לרמקולים) לבחור מאוסטרליה. מהמפעל בו אני עובד אני יודע שלאוסטרליה יש חוקי ייבוא נוקשים, והמשטחים שאנו שולחים לשם עוברים חיטוי מיוחד.

האם פרוצדורה כזו תקפה גם לגבי חבילות קטנות ופשוטות? האם עלולים לעצור את החבילה מלהיכנס לשטח אוסטרליה? יש משהו שעלי לדעת?

2. אני אהיה מעוניין לקבל את התשלום בפאי-פאל. פתחתי שם חשבון אך הוא לא מאושר (או משהו כזה, לא השלמתי את אחת מהפרוצדרות ואטפל בזה בקרוב). השאלה היא איך הוא מעביר לשם את הכסף? איך אני רואה שהכסף הועבר לשם?

(אני יודע שבת'כלס זה כסף וירטואלי ולא ניתן לפדות אותו למזומן).

תודה לעוזרים!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני קיבלתי היום כסף לחשבון שהוא לא Verified (אבל אמריקאי), אז אין שום בעיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לגבי 2.

אתה צריך לעשות פרוצדורה של לשלם משהו כמו דולר ואז מופיע לך קוד בפירוט כרטיס אשראי אותו תכניס לאתר בשביל הביטחון שזהו הכרטיס אשראי שלך, לאחר מכן תקבל את הדולר הזה בחזרה.

את הכסף הוא מעביר לך כאשר אתה תיתן לו את כתובת המייל עליו רשום החשבון PAYPAL, והוא פשוט רושם הוראה של כמה כסף ולאיזה חשבון.

הכסף לא וירטואלי, הוא אמיתי, אבל אי אפשר להוציא אותו לבנק ישראלי.

פורסם

אתה מוכר מוצר שהוא במחיר יחסית גבוה.

מאוד מומלץ שתפתח חשבון Premier שזה חשבון עיסקי לקבלת כסף דרך פייפאל.

החשבון הבסיסי הוא מאוד פשוט, לא נותן לך אפשרויות (שאחת מהן היא קבלת כסף באמצעות כרטיסי אשראי או באמצעות מישהו שיש לו פייפאל ואין לו כסף ב- Balance ויש לו כסף בכרטיס האשראי - רוב המשתמשים היום).

בכל מקרה כמו ש Tomz קודמי כתב, עליך להיות Verified באמצעות הכנסת כ.א. ואז תקבל חיוב של דולר ומשהו בכ.א. עם מספר מסויים שתצטרך להקיש אותו באתר פייפאל, ואז תוכל להכנס לעסקים בצורה נורמלית ולשדרג את החשבון שלך מבסיסי לפרימייר.

מי שמסר לך מידע בנוגע לכסף וירטואלי מסר לך מידע שגוי.

זה כסף לכל דבר שכל אחד בעל חשבון אמריקאי\אירופאי\כל מדינה מערבית חוץ מישראל יכול לפדות אותו למזומן.

הקטע הוא שפייפאל רואים את הישראלים כשוק קטן ולא רוצים לאפשר גם לנו להזרים את הכסף לחשבונות הבנק שלנו. אם אתה צריך לפדות כסף למזומן תצטרך להעזר או בקרוב משפחה\חבר\חבר פורום בעל חשבון בנק אמריקאי.

עריכה: אם תצטרך עזרה כלשהיא במכירה של מוצרים אני אשמח לעזור, יש לי המון ניסיון ומעל ל-700 עסקאות באייביי. אם תצטרך משהו שלח ה.פ.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

תודה על התגובות.

עשיתי Verified לחשבון וחוייבתי ב 1.95$ שלטענתם אקבל כזיכוי בפאיי-פאל. עכשיו צריך להמתין לקוד האישור שיגיע בחשבון הויזה בחודש הבא.

בכל מקרה, איך אני נותן את כתובת החשבון שלי? החשבון זה כתובת האי-מייל?

הסכום שאני דורש על המוצר הוא לא גבוה במיוחד, כך שלא נראה לי שצריך חשבון עסקי.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אל תחכה לחשבון הויזה.

אתה יכול במקרה ויש לך גישה לחשבון הבנק דרך האינטרנט לראות את זה שם או לחילופין להתקשר לחברת האשראי\לבנק ביום ראשון.

כתובת המייל שלך היא הכתובת אליה מעבירים את הכסף.

תודה על התגובות.

עשיתי Verified לחשבון וחוייבתי ב 1.95$ שלטענתם אקבל כזיכוי בפאיי-פאל. עכשיו צריך להמתין לקוד האישור שיגיע בחשבון הויזה בחודש הבא.

בכל מקרה, איך אני נותן את כתובת החשבון שלי? החשבון זה כתובת האי-מייל?

הסכום שאני דורש על המוצר הוא לא גבוה במיוחד, כך שלא נראה לי שצריך חשבון עסקי.

תודה,

איתמר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה שלך.

חוקי המכס של המדינה אליה אתה שולח את החבילה לא מעניינים אותך.

אתה המוכר, אתה מסיים את חלקך בעסקה ברגע ששלחת את החבילה (בתנאי שיש בה את מה שהקונה ביקש), לא מעניין אותך אם הוא יקבל מכס של 90000%.

פורסם
אתה מוכר מוצר שהוא במחיר יחסית גבוה.

מאוד מומלץ שתפתח חשבון Premier שזה חשבון עיסקי לקבלת כסף דרך פייפאל.

החשבון הבסיסי הוא מאוד פשוט, לא נותן לך אפשרויות (שאחת מהן היא קבלת כסף באמצעות כרטיסי אשראי או באמצעות מישהו שיש לו פייפאל ואין לו כסף ב- Balance ויש לו כסף בכרטיס האשראי - רוב המשתמשים היום).

בכל מקרה כמו ש Tomz קודמי כתב, עליך להיות Verified באמצעות הכנסת כ.א. ואז תקבל חיוב של דולר ומשהו בכ.א. עם מספר מסויים שתצטרך להקיש אותו באתר פייפאל, ואז תוכל להכנס לעסקים בצורה נורמלית ולשדרג את החשבון שלך מבסיסי לפרימייר.

מי שמסר לך מידע בנוגע לכסף וירטואלי מסר לך מידע שגוי.

זה כסף לכל דבר שכל אחד בעל חשבון אמריקאי\אירופאי\כל מדינה מערבית חוץ מישראל יכול לפדות אותו למזומן.

הקטע הוא שפייפאל רואים את הישראלים כשוק קטן ולא רוצים לאפשר גם לנו להזרים את הכסף לחשבונות הבנק שלנו. אם אתה צריך לפדות כסף למזומן תצטרך להעזר או בקרוב משפחה\חבר\חבר פורום בעל חשבון בנק אמריקאי.

עריכה: אם תצטרך עזרה כלשהיא במכירה של מוצרים אני אשמח לעזור, יש לי המון ניסיון ומעל ל-700 עסקאות באייביי. אם תצטרך משהו שלח ה.פ.

premium לא פרימייר

וזה לא עסקי

זה פרטי

buisness account

זה עסקי

לגבי המכס

באוסטרליה יש מדיניות חזקה של אבטחה

ולכן החבילה תעוקב למטרות אבטחה

מחשש לפגיעה.

על החבילה תודבק מדבקה שאומרת שהחבילה עוקבה למטרת אבטחה

חוקי המכס לגבי תשלום באירופה שונים מאצלנו

אתה לא יכול להשתמש בכסף כדי להעביר אותו לחשבון הבנק שלך (הכסף שבשלם-חבר - PAYPAL). רק לקנות איתו מוצרים אלא אם אתה אזרח ארה"ב

חשבון שלא מאומת יכול לקנות עד 1000 דולר. ואז יוגבל.

פורסם

זה פרימייר ולא Premium

Personal accounts are for individuals. With a personal account, you can receive limited credit or debit card payments, plus all of our Core Features, detailed below.

Premier accounts are for members who have a high transaction volume, need to accept credit or debit card payments, or would like access to our Core and Premium features. Premier accounts may operate under an individual name.

Business accounts are for businesses. They include our Core Features, as well as our Premium Features, detailed below. Business accounts can operate under a company or group name.

ועוד משהו, אפשר לפדות את הכסף לחשבון הבנק בתנאי הכרחי שיש לך חשבון בנק שהוא מאחת המדינות שפייפאל נותן תמיכה אליהם לרבות חשבון בנק אמריקאי.

premium לא פרימייר

וזה לא עסקי

זה פרטי

buisness account

זה עסקי

לגבי המכס

באוסטרליה יש מדיניות חזקה של אבטחה

ולכן החבילה תעוקב למטרות אבטחה

מחשש לפגיעה.

על החבילה תודבק מדבקה שאומרת שהחבילה עוקבה למטרת אבטחה

חוקי המכס לגבי תשלום באירופה שונים מאצלנו

אתה לא יכול להשתמש בכסף כדי להעביר אותו לחשבון הבנק שלך (הכסף שבשלם-חבר - PAYPAL). רק לקנות איתו מוצרים אלא אם אתה אזרח ארה"ב

חשבון שלא מאומת יכול לקנות עד 1000 דולר. ואז יוגבל.

• תוכן חדש...