Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בפג'ו 205 שנת 92 שמורה מאוד הכל סבבה אבל יש לי שאלה

אני רוצה להתקין קומפוננט לרכב עכשיו שמתי לב שהרמקולים המקורים הם גבוהים מה הפירוש זה לייד ההגה כמעט

אני צריך המלצה להתקנה אני הולך להרכיב שם את המורל פולס 6.5"

עכשיו אני רוצה לבנות לו איזה טבעת אני ישים תמונה

הלוואי שיכולתי לעשות פיבר אבל אני לא מבין בזה בשיט אז אני יעשה רק טבעת.

אם משהו יכול לעזור לי עם הקטע של הפיבר אני ישמח מחירים וכאלה

תודה רבה

נתי.

פורסם

לא הבנתי.. אתה שואל מחירים של מתקינים או מחירים כדי לבנות פוד פיבר לבד?

בגדול אתה יכול לצפות פשוט את הטבעת חיצונית ולהתקין.

פיבר זה כבר סיפור הרבה יותר רציני. חיפוש יתן לך הרבה מדריכים והסברים לעבודה עם פיבר ובניית פודים.

פורסם

אם אנלא טועה אתה יכול להכניס רמקול 5.25 במקום המקורי בלי להסתבך בהגבהות חיצוניות.

לדעתי אם תרצה 6.5 תצטרך לעשות את ההגבהה במקום אחר ולא במקום המקורי בגלל שהוא מוסתר ע"י הדשבורד בחלקו ואין לך יותר מדי מקום להגבהה.

בגדול תצטרך לפתוח את הדלת ולנסות למדוד כמה מקום משחק יש לך.

אם נגיד אתה עושה הגבהה באיזור התחתון כמו ברוב הרכבים מאחורי המקום של הרמקול המקורי תוכל למקם את הקרוס ואת הטויטר. אבל זה רק רעיון אחד מתוך מיליון שאפשר לעשות. צרך רק להשתמש בדמיון..

:)

בהצלחה

פורסם

תודה אמרתי לך אתה אחד האנשים הנחמדים בפורום.

אני חושב לעשות אותו למטה נראה כבר מה אני יעשה

כי נראה לי מוגזם שהוא כזה גבוהה.

תודה בכל מקרה

נתי.

• תוכן חדש...