Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו או פונטו??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי 20000 ש"ח

מחפש רכב לנסיעות ראשון -ת"א כל יום ופעם בשבוע שבועיים לסוע לצפון או לדרום לטיול.

מתלבט בין שני הרכבים האלה.

אגב למה פולו שנת 98 עולה כ"כ מעט? יש סיבה?

בקיצור...מה משתיהן הייתם ממליצים או שיש גם אחרות עד 20000 משנת 97 ידנית.

תודה

פורסם

לגבי הפולו, הייתה כזו לאישתי מודל 1999, 1600, ידני, יד ראשונה.

מכרנו את הרכב ב- 40K ק"מ לפראייר שהאמין שפולקסווגן זה טוב.

במהלך 4 שנים שהרכב היה ברשותינו, ארעו בו התקלות הבאות:

1. צינורית ואקום של הברקס ניסדקה והוחלפה בתשלום (אחרי שנה וחצי בלבד!).

2. מיסב המפלג נדפק אחרי 18K המפלג הוחלף בחדש ע"ח צמפיון אחרי ויכוחים (2500 ש"ח).

3. לוח השעונים השתגע. הוחלף בחדש במסגרת רצון טוב (רכב בן שנתיים).

4. הטרמוסטט נתקע, הרכב התחמם, נגרר למוסך ונמכר בעודו על הגרר (40K ק"מ), במסגרת ארוע שאני מגדיר כנס משמים.

בין לבין, הפלסטיקים של פתחי האוורור התפרקו מספר פעמים. תושבות הפלסטיקים שסביב כיסא הנהג והנוסע נשברו (איפה שהבורג) ותוקנו באילתור. מצבר הלך אחרי שנתיים ורפידות הבלמים גם לא גילו עמידות יוצאת דופן.

הרוורס משתלב בקושי תוך חריקה (מחלה של הרכב) אם תתקן את זה אז הראשון לא ישתלב.

תאמין לי, רמת השמירה שלנו על כלי רכב היא הרבה מעל הממוצע. אלמלא כן, הינו צריכים לתקן גם את מנגנוני החלונות ועוד כל מיני צרות שאינן נדירות ברכב הזה.

לסיכום: הרכב הגרוע ביותר שהיה לנו אי פעם! שומר נפשו ירחק.

פורסם
הטרמוסטט נתקע, הרכב התחמם, נגרר למוסך ונמכר בעודו על הגרר (40K ק"מ), במסגרת ארוע שאני מגדיר כנס משמים.

נשמע כמו סיפור מעניין.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קנה את הרכב עובד המוסך אחרי שתיקנו את הטרמוסטט (לא ניגרם למנוע שום נזק כי אשתי התעקשה על גרירה).

התיקון עצמו עלה כ- 600 ש"ח.

פורסם

תשקול גם איביזה - בדיוק כמו פולו, רק עם עיצוב טיפה שונה ומחיר זול יותר. אאל"ט בשנים האלה הן יוצרו על אותו פס יצור, באותו מפעל.

בכל מקרה רכב בין 9-10 יעלה לך בתיקונים במוסך גם אם הוא במצב נדיר.

• תוכן חדש...