Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מי יהיה אלוף העולם בראלי 2007 ?  

43 הצבעות

1. 1. מי יהיה אלוף העולם בראלי 2007 ?

• סבסטיאן לואב - לא יכול להיות מישהו אחר
      28
    • מרקוס גרונהולם - כי הגיע זמן ההוכחה
      9
    • פטר סולברג - כי אין כבר על מה לבכות
      5
    • ואולי מישהו אחר - כי צריך דם חדש
      1

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי מהמר בראש ובראשונה על גרונהולם, למרות שאני לא שולל נהג אחר, דובאל למשל או הירבונן.

בנוגע לשאר היריבים,לואב- כנראה שיסבול מבעיות טכניות רבות בגלל שנת ההרצה הראשונה באופן תחרתי,עם זאת הדגם כבר בהרצה עוד משנה שעברה- כך שיש סיכוי שאוליי הוא יהיה האלוף.

בנוגע לפטר סולברג, לאדם הזה אין סיכוי, הסובארו הוא כבר פלטפורמה דיי מיושנת לעומת שאר הרכבים, כמו כן, בעונה האחרונה סובארו סבלו מהרבה תקלות טכניות.

ושוב, מדובר כאן בראלי, ובראלי הכל יכול ליהיות.

פורסם

הימרתי על לואב, כישורי הנהיגה שלו בליגה או שתיים למעלה.

באמת מעניין אם ה-C4 תעשה בעיות. הריצו אותה הרבה, השאלה אם כל ההרצות הללו הספיקו בשביל למצוא ולפתור אחוז גדול מהכשלים הפוטנציאלים.

פורסם

מקווה שסולברג, ושסובארו סוף סוף ייפתרו מכל הבעיות הטכניות וייתנו גז תרתי משמע.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

כבר ציינו שהC-4 חדשה ואת העתיד אף אחד לא יודע. או שהיא תתקן את כל הרע בקסרה או שתיגרום לצרות צרורות במחנה סיטרואן.

מה שבטוח לאוב נהג מעולה! (למרות שאני אוהד של גרונהולם).

גרונהולם אני בטוח ימשיך בקרבו עם לאוב. ואחרי שנה אקסטרה על הפורד, אני בטוח שהוא למד עוד כמה טריקים עליה.

אבל סולברג, או יותר נכון סובארו, התחיל לחזור לעצמו לקראת הסוף. אז מי יודע אולי יפתיע שוב.

אבל כפי שציינו יש דם חדש. מכולם הכי בולט זה היה הירבונן שותפו של גרונהולם. אז אולי יתפס לפיסגה במהרה?

פורסם
הימרתי על לואב, כישורי הנהיגה שלו בליגה או שתיים למעלה.

באמת מעניין אם ה-C4 תעשה בעיות. הריצו אותה הרבה, השאלה אם כל ההרצות הללו הספיקו בשביל למצוא ולפתור אחוז גדול מהכשלים הפוטנציאלים.

מאה אחוזי הסכמה (וחשש לבעיות)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

השילוב בין נהג מנצח לחברה בעלת מוניטין כמו סיטרואן מוכיח הכל!

כשהצרפתים מחליטים להכנס לאיזה שהוא תחום בענף הם פשוט משאירים את כולם מאחור.

פריס דאקאר של שנות התשעים למשל ,זו היתה התעללות בשאר היצרנים, הZX לא השאירה לאף אחד סיכוי

ראלי קרוס כנ"ל ,ראלי אתם רואים בעצמכם.

השנה הם מסתערים עם פיגו על ועם ה908 דיזל.

לדעתי אם מרקוס גרוהולם היה נוהג את הסיטרואן היה לי קשה להמר, אבל במצב הקיים היום לואב הוא המנצח.

לגבי סולברג?

האיש לא קורץ מחומר של אלופים, נהג ווירטואוז, אבל אין לא את ה-FINE ולעניות דעתי הוא לא יהיה אלוף עולם .

מי מוביל בA6 נדמה לי שה C2 סיטרואן נכון?

כבר מזמן טענתי, מערכת מתלים ומרכב? אין לאף יצרן בעולם מענה לצרפתים.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

מה שאתה טוען בעצם שזו המכונית ולא הנהג ?

אין ספק שאי אפשר לטעון משהו נגד סיטרואן וההכנה המעולה שלה לראלי , לפחות מבחינת המכונית אבל כבודו של לואב במקומו מונח ויש לו חלק ענק בהצלחה הנוכחית של סיטרואן .

נהגים אחרים עם סיטרואן לא הצליחו כמוהו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מהיכן אתה שואב את המסקנה הזאת?

אמרתי שילוב, חוץ מזה בהחלט הרכב קובע ,גרוהולם ו ה307 ? מכה ! גרוהולם עם פורד? נו ! או גרוהולם עם ה 206 ? הצלחה

קאנקונן עם פיגו , סלונן עם פיגו,פרנקלין עם סיטרואן,גקי איקס,נהגים שהרכב בו נהגו הביא אותם לכותרות ולאליפויות עולם.

עכשיו קח את סולברג והתשובה מונחת לפניך.

קנת הנסן ,שכחתי בראלי קרוס. אלוף עולם? ב...... סיטרואן.

מקינן אלוף עולם 5 פעמים מעניין אם בזמנו היו הצרפתים מעמידים רכב תחרותי מול מיצובישי.

מה עושה היום מיצובישי? גם ההגמונייה בגרופ N נלקחה מהם.

בקיצור מה שאני בא להגיד זה שהכל עניין של תזמון כ"א בזמנו היה תותח על כפרסונה

מכוניות?

המסקנה ברורה, הצרפתים משאירים הרחק מאחור כל יצרן!

הם גם חכמים לדעתי לא להסתבך עם גרופ N טורבו.

מירוצי מכוניות

פורסם

תתן לכל נהג, מצוין ככל שיהיה, רכב עם בעיות, ולא יעזור לו גם קשר ישיר לאלוהים

לעומת זאת תן לנהג ממוצע מכונית מפלצתית עם יתרון בהספק, וגם זה סביר להניח לא יספיק לו

רק דרך המלך שהיא שילוב של שניהם תתן תוצאות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המירוץ במונטה קרלו הוכיח שה C4 היא ברמה אחת מעל כולם..

כבר במירוץ הראשון להוכיח דומיננטיות כזו, לצערי מראה שגם השנה סיטרואן בראשותו של לואב הולכים לקחת את האליפות.

ידרש מאמץ אדיר של הקבוצות האחרות לסגור את הפער, כולנו זוכרים את השנה הראשונה של הפוקוס..

לא יאמן, איך סיטרואן עושים את זה..

דרך אגב, אני בכלל לא משוחד בנושא (-: (בבקשה להתעלם מהסימלון..)

פורסם

"מקינן אלוף עולם 5 פעמים מעניין אם בזמנו היו הצרפתים מעמידים רכב תחרותי מול מיצובישי.

מה עושה היום מיצובישי? גם ההגמונייה בגרופ N נלקחה מהם."

דני

אין ספק ביכולות של PSA אבל גם אין לי ספק שהם השכילו לאתר את גדול נהגי הראלי של כל הזמנים (יב"לא)

סטסטיאן"כוכב קולנוע" לואב.

עוד בימיו בA6 באחת הגיחות הראשונות לWRC אמר אחד המתחרים שלו (אינני זוכר את שמו) סוף סוף אפשר לנצח מרוצים.

כך ששוב אין לי כל ספק ביכולת המכונית אבל נהג ברמתו של לואב אנחנו רואים פעם או פעמים בחיים.

ובחזה לענין בזמנו התקנות היו אחרות גרופ A לא היו תקנות WRC ולא גרופ B שכנראה שמשחררים את הרצועה

אז הצרפתים טובים יותר בלפרש את התקנות, מיצובישי (אני מודה ואומר) עשתה טעות שתחילת ימי ה WRC כשדבקה בתקנות גרופ A ולא השכילה לראות את הכתובת על הקיר.

השאר זה כפי שאמרת "כשהצרפתים מחליטים להכנס לאיזה שהוא תחום בענף הם פשוט משאירים את כולם מאחור."

זוהי רק שאלה של תקציב וסדרי עדיפויות.

כולנו יודעים באיזה בלאגן הייתה שרוייה מיצובישי בשנים האחרונות.

ולכן היא גם נטשה את ה גרופ N והשאירה אותו לנהגים הפרטיים ולא לנהגים נתמכי קבוצת מפעל.

התשובה!?

לגרופ N - איוו 10 כשתיוולד.

WRC לפי התקציב והרצון

והשאר כמה ישלמו ללואב לעבור קבוצה

בידידות עמוקה

איתן

בב"ח

איתן

פורסם

איתן ידידי

אני קצת חולק על דעתך בנושא מיצובישי,הם משקיעים הון עתק בראלי רייד ואני לא בטוח אם הם לא נשארים שם רק בגלל שהצרפתים אינם. זה לא תקציבי עתק?

כנראה מסדר עדיפויות שונה הם מזדהים עם 4X4 יותר מפרטיות.

עכשיו מעניין יהיה לראות את שיתוף הפעולה של מיצובישי עם PSA בכל הנוגע לגיפ החדש המשותף,כידוע לך מכלולים מכניים מיצובישי,מתלים ושלדה פיגו סיטרואן.

את הפרוטוטייפ ראיתי כבר בצרפת, גיפ סיטרואן פשוט מהמם ביופיו .

סתם שלא תתבאס :lol:

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...