Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגענו להחלטה עקרונית אני ואבא שלי לקנות הונגה אקורד הגרסה הבסיסית מודל 2003/2004 באזור ה80-90 אלף שקל. השאלות שלי הם כאלה.

האוטו משמש בעיקר לנסיעות עירונויות ובין עירוניות כמה דלק הוא "אוכל" בממוצע?(הכוונה היא האם הוא זולל דלק יחסית לאחרים)

האם יש מחלות ילדות לדגמים הראשונים2003? ומה השוני בין הדגם הבסיסי לשאר חוץ מכריות אוויר והטסות, יש הבדל באיבזור פנים או משהו בסגנון?

ואיך האוטו מרגיש מבחינת רעשים חיצוניים ונוחות?

תודה.

פורסם

יש לנו אקורד 2004 בדגם הבסיסי.

-הוא לא אוכל הרבה דלק בכלל.

-מחלות? לא שידוע לי. היא אמינה מאוד.

-יש מושבי עור, גאנטים ונראה לי שגם סאנרוף.

-מבחינות בידוד הוא סביר.

-הנוחות שנויה במחלוקת. דעתי? היא די נוחה.

פורסם

בנסיעת מבחן שעשיתי על הרכב הזה הגב שלי פשוט נשבר.

הרכב עצמו נוסע נהדר אים הכביש טוב. אחיזת הכביש והתנהגות - מעל הממוצע.

הבעיה העיקרית של הרכב היא הנוחות שלו. המיתלים הזכירו לי מכונית קרטינג (שאין לה קפיצים כלל).

לגבי בעיות אמינות - לפי הידוע לי מדובר בדגם אמין מאוד.

פורסם

מה הכוונה נוחות?

בכביש משובש אני מרגיש כל פיסת אבן קטנה? כרגע אנחנו נמצאים עם סובארו dl90 ככה שנוחות לא חווינו הרבה...

עכשיו ככה, יש אפשרות לקנות מהחברה ג'אנטים/מושבי עור וכו'. במחירים יחסית מוזלים?

ועל איזה חנות אתם ממליצים על ג'אנטים יפים וזולים?

פורסם

נוחות הכוונה היא שכל שיבוש על הכביש גורם לרכב להתרסק עליו (ולנוסעים להתרסק בתוך הרכב).

ההונדה בפירוש נחותה בתחום הזה ביחס למתחרותיה הישירות.

קח את הרכב לנסיעת מבחן. מתאים? סבבה. עשית בחירה טובה (מבחינה דינאמית ובהתייחס לאמינות הצפויה).

לא מתאים? נסה את הסובארו B4 הנוחה בהרבה.

• תוכן חדש...