Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק לנטיס 1.8 לעומת 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם.

יש לי רכב מהעבודה (לנטיס 1.6 2002 אוטומט) ואני מעוניין לדעת בכמה ה 1.8 זולל יותר דלק.

ב 1.6 אצלי בערך 1-10 משולב.

אם גם למישהו יש לינק לכתבה עם ביקורת על לנטיס 1.8 יהיה נהדר כי אני לא מצליח למצוא.

אני בדקתי בפורום אבל מצאתי תוצאות של דגמים ושנתונים יותר ישנים.

מודה מראש לכולם!

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
לילה טוב לכולם.

יש לי רכב מהעבודה (לנטיס 1.6 2002 אוטומט) ואני מעוניין לדעת בכמה ה 1.8 זולל יותר דלק.

אם גם למישהו יש לינק לכתבה עם ביקורת על לנטיס 1.8 יהיה נהדר כי אני לא מצליח למצוא.

מודה מראש לכולם!

באיזור ה 11 וחצי ק"מ/לליטר בנסיעה 90% בינעירונית רגועה.

ה 1.8 זה סבבה של מנוע.

ד"א, במקרה ואתה לא יודע - בשנה האחרונה לחיי הדגם הם הוציאו גם לנטיס עם 2 ליטר. לא מכיר אבל שווה לבדוק.

פורסם

אל תטעה אחרים.

מנסיון אישי על לנטיס 2.0 - היא זריזה באופן מורגש ביחס למנוע 1.8 ואפילו חסכונית יותר.

זה לא בשביל ללחוץ עם אימפרזות אבל במקרים של עקיפות מ - 80 ל - 120, הרכב הרבה יותר זריז וכפועל יוצא מכך - גם בטיחותי.

צריכת הדלק הייתה כ - 1:12 בנסיעות מעורבות בדגש על בינעירוני.

שבוע טוב

אלי

פורסם
לילה טוב לכולם.

מודה מראש לכולם!

לי יש לאנטיס 1.8 אוטומטית מודל 96.

לבקשתך הנה ביקורת על הרכב:

http://www.icar.co.il/LeasModel/96/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_323%20%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1,%201.8%20(1995-1998))

אחרי המון בדיקות הגעתי לנתונים האלה עם הרכב שלי.

הרכב אחרי טיפול, מתוקן ואחרי טסט ככה שהוא במצב האולטמטיבי.

נסיעה עירונית: 1-8 בדרך עירונית(מפליא כמה שזה מדוייק)

נסיעה בינעירונית: 1-12 בנסיעה בכביש 6 במהירות 110-120(3 אנשים + כלב וכמה תיקים וחלונות פתוחים למחצה מקדימה אם משנה לך)

נסיעה משולבת 1-10

ההבדל לא משמעותי אבל החוזק של ה 1800 מורגש חזק.

האוטו חיה הוא לא מתייעף בעלייה הכי קשה.

מקווה שעניתי לשאלתך.

פורסם
אל תטעה אחרים.

מנסיון אישי על לנטיס 2.0 - היא זריזה באופן מורגש ביחס למנוע 1.8 ואפילו חסכונית יותר.

זה לא בשביל ללחוץ עם אימפרזות אבל במקרים של עקיפות מ - 80 ל - 120, הרכב הרבה יותר זריז וכפועל יוצא מכך - גם בטיחותי.

צריכת הדלק הייתה כ - 1:12 בנסיעות מעורבות בדגש על בינעירוני.

שבוע טוב

אלי

זה ברור שהרכב יהיה יותר חזק מאותו רכב עם מנוע של 1.8 או 1.6, אין פה שאלה בכלל. התכוונתי שאנשים לא יצפו מלאנטיס עם מנוע 2.0 שתעוף, כי זה ממש לא מה שיקרה. אפילו אקורד 1.8 לקחה אותה בלי להיחנק.

פורסם

ממוצע משולב 10.

ללאנטיס 1800 אין הרבה יותר כח מה1600

115מול 109 .אבל זמינות הכח היא בטורים יותר נמוכים,

כך שלחיצה על הדוושה בהחלט מוציאה מהמנוע כח טוב מאוד,גם בטורים נמוכים .

מנוע 2000 זו אופרה אחרת .עם 131 כ"ס המנוע חזק יותר אך צמא לנוזל הירוק.

ממצוע משולב של 1.8.5 .האוטו לא מטוס ,אך זריז משמעותית מה1.6.

גרסת ה1.6 היא גירסא "ישראלית" שלא תמצא בארופה או ארה"ב

ויובאה לכאן כי עמישראל אוהב 1600 אוטומטיות.

יתרונות נוספים מעבר לדלק:למרכב בסיס גלגלים של 161 כך שיש מקום טוב ליושבים מאחור.

ה1800 כמו ה2000 מצוידות בגג שמש נפתח (ה1600 GLXצוידו בו לקראת סוף שנת הדגם)

תאורת מפות ,פגושים ומראות בצבע הרכב,וארבע כריות.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...