Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"טכנאי מחשב" הוא תפקיד שיכול לשמש כעסק מכניס גם לסטודנטים. זה סה"כ תפקיד והוא לא מעיד בשום פנים ואופן על האינטיליגנציה של אותו אדם.

אכן

בגלל תובנות כאלו - כך נראה הענף הזה

(ועוד כמה,כמו צילום,עריכת וידאו ולמעשה כל משהו שמצריך מקצוענות והיום כל ילד בן 6 עם קצת שעות משחק חושב שהוא יודע הכל)

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן

בגלל תובנות כאלו - כך נראה הענף הזה

(ועוד כמה,כמו צילום,עריכת וידאו ולמעשה כל משהו שמצריך מקצוענות והיום כל ילד בן 6 עם קצת שעות משחק חושב שהוא יודע הכל)

לצערי אתה לא מבין את הנקודה :cry: תקרא שוב.

לא התייחסתי בכלל לרמת המקצועית של הטכנאי הנ"ל.

ד.א: גם סטודנטים בעלי ידע יכולים לתת תפוקה לא פחות טובה ואף טובה יותר. כל מקרה לגופו.

פורסם
לצערי אתה לא מבין את הנקודה :cry: תקרא שוב.

לא התייחסתי בכלל לרמת המקצועית של הטכנאי הנ"ל.

התפקיד אכן לא מעיד על האינטליגנציה. אני מכיר כמה אנשים מאוד אינטליגנטים שעובדים בעבודות כפיים שמקושרות בדרך כלל לאנשים שבקושי יודעים קרוא וכתוב. אבל במקרה הזה הטכנאי צוטט כאומר כמה דברים די מטופשים.
ד.א: גם סטודנטים בעלי ידע יכולים לתת תפוקה לא פחות טובה ואף טובה יותר. כל מקרה לגופו.
תן לי קוף, ארגז בננות, מברג פיליפס ושבועיים - ואני מאלף אותו לדחוף כרטיסים לסלוטים וללחוץ NEXT בהתקנה של וינדוס. תאמין לי שתהיה לו אחלה תפוקה והוא יהיה הרבה יותר מצחיק מסטודנט.

לא בעיה לתת תפוקה כל עוד מדובר במטלות הפשוטות של תחזוקת מחשב.

פורסם

מסכים עם כל מילה!!

נ.ב אישפוז - שכחת לתת משהו חשוב לקוף, מעבר לבננות. חיבור לפורומים באינטרנט וחבר שמתעסק עם התחום כבר 30 שנה. ככה אני התחלתי ;-)

פורסם

פותח השרשור רשם שיש לו פנטיום 3 במהירות 450 מגה הרץ, רציתי לשאול מהם טווחי מהירויות המעבדים של פנטיום 3?

יש לי מעבד של סלרון 566 מגה הרץ זה נחשב למהירות של פנטיום 3?

(אגב, נשרף לו לוח האם אז אם למישהו יש במקרה לוח אם לסלרון 566 מגה הרץ עם חיבורי USB מובנים בלוח, מתבקש לפנות אלי בהודעה פרטית.)

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

הפנטיום III שווק במהירויות שעון שנעו בין 450 מגה-הרץ ל 1450 מגה הרץ. הוא היה מבוסס על ליבה שנקראת P6, ששימשה גם במעבדי פנטיום פרו ופנטיום II ומהירות השעון הנמוכה ביותר בה שווקה היתה 150 מגה-הרץ (פנטיום פרו).

סלרון הוא שם שיווקי לסדרת מעבדים זולים של אינטל, שקיימת עד היום. לאורך השנים היא התבססה על מעבדי הדגל ששווקו באותה התקופה, וגרסת סלרון 566 מגה הרץ אכן מבוססת על פנטיום III.

פורסם

תוספת לארנון

הסלרון הוא למעשה פנטיום 2/3/4 עם זיכרון CASH מופחת ומהירות BUS מופחתת.

אינטל למעשה קברה כמעט את הסלרון לעולמים,מאחר ובסדרה הראשונה המעבדים היו ללא CASH בכלל,דבר שהפך אותם שווי ערך ל 486.

בסדרות הבאות הם הבינו את הלקח והוסיפו בערך חצי מהכמות שיש בפנטיום.

היום המהירות הגיעה ל 3 GHZ אבל מהירות הBUS היא 533 כאשר הפנטיום המתקדם ביותר הוא כפול (1066)

לא שזה כבר משנה למישהו סטנדרטי...

פורסם
סטודנט עם שכל הולך לעבוד במשרת סטודנט בחברה גדולה ולא להיות "טכנאי מחשבים". לא לכולם מוצעת האפשרות לעשות את זה.

אני אגב, לא טענתי שהוא אישית טמבל, טענתי שמעולם לא פגשתי "טכנאי מחשבים" חכם.

אתה כנראה לא פוגש הרבה אנשים, קבור בתוך הUNIX שלך.

מכוון שהבן-אדם "טכנאי מחשבים" והוא נתן תשובות חלקיות במקרה הטוב ומטופשות במקרה הפחות טוב לדוגמא, לקחת מקרה פרטי של התרחבות קבלים כנראה בגלל תכנון לקוי של הלוח ולהשליך את זה על תוכנה ש"ניפחה אותם" מעיד על חוסר הבנה בסיסי בכל מה שקשור לאיך לוח בנוי ולאיך מחשב עובד. מלים כדורבנות. מכוון שב"טכנאי מחשבים" עסקינן אני מרשה לעצמי להניח שהוא לא באמת מבין בעבודה שלו.

אל תרשה לעצמך יותר מדי, אתה נשמע שחצן מדי. אה, נכון אתה מטפל בשרתי יוניקס אז אתה יכול להרשות לעצמך...חכם של אמא.

בריאות לכולם!

פורסם

במקום לדבר על סטיגמות ולהגן על כבודם האבוד של כל טכנאי הPC בכל הזמנים, בואו נחזור בזמן לחמישי לינואר.

הבעיה: חלונות XP בעברית, שלוחצים "כיבוי" ניתנת הודעה: "כעת ניתן לכבות את המחשב". הטכנאי: "בגלל שהמארז ישן המחשב לא מתכבה אוטומטי".

יש מצב, אם הספק והלוח בתקן AT הישן. אם הוא בדק ומצא שכך הדבר, בסדר. אם הוא לא בדק ופשוט לא מכיר את ההגדרות המתאימות, זה סיפור אחר

הבעיה: 2 כרטיסים של זיכרון SDRAM, כל כרטיס 128 מגה סה"כ 256. אחד מכרטיסי הזיכרון עובד לסירוגין.

הטכנאי: "כרטיס המסך שלך גמור, ובגלל זה הוא שואב את כל הזיכרון".

כאן יש שתי אפשרויות - או שהטכנאי לא מבין מהחיים שלו, או שהוא מנסה למכור כרטיס מסך בסיפורי סבתא.
הבעיה: נורוטון אנטי וירוס שעבר תוקפו.

הטכנאי: "אני לא ממליץ לך להשתמש בנורוטון, הוא לא שווה כלום בגלל שהוא מאמץ את המחשב ע"י בדיקת כל תוכנית לפני פעולתה, ובגלל זה הוא מנפח שבבים בלוח אם".

תוכנה לניפוח שבבים בלוח אם זו טכנולוגיה שלא שמעתי עליה עדיין, גופי ל"א בצה"ל ישמחו לאמץ אותה.

בקיצור, מדובר בטכנאי שלא מבין או בטכנאי שמרמה.

לא כל הטכנאים כאלו, אבל השוק מוצף בלא מקצועיים ובמחפשי כסף קל.

פורסם
אל תרשה לעצמך יותר מדי, אתה נשמע שחצן מדי. אה, נכון אתה מטפל בשרתי יוניקס אז אתה יכול להרשות לעצמך...חכם של אמא.

אני חושב איך להגיב לפוסט שלך.

בהתחלה אמרתי שלא אגיב, אבל עושה רושם שיהיה משעשע, אז - למה לא?

1. לא פגעתי באף אחד באופן אישי, ציינתי עובדות.

2. אתה החלטת לפתוח בחזית ברמה האישית נגדי.

3. אני שחצן, אני יודע, כשאתה תרוויח פי 1.5 ממשכורת שמוגדרת כעשירון עליון ותהיה מחוזר על ידי עשרות אירגונים בשנה שמתים שתעבוד אצלם - גם אתה תהיה שחצן. אני, לפחות - נחמד לכולם (בניגוד אליך, אלי לפחות לא היית נחמד).

4. אני לא חכם של אמא, את הידע שלי הרווחתי בעצמי, אף אחד לא הביא אותי לאן שאני נמצא חוץ ממני.

אני מציע לך לשקול מילים ולהרגע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...