Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

להלן תוכן האסיפה הכללית של חברי העמותה כפי שאושר ע"י חברי הועד.

אסיפה כללית של חברי עמותת נהגי המרוצים בישראל תתקיים ביום ג', בתאריך 2.1.2007 בבית "סובארו" הרצליה, בשעה 20:00.

תוכנית האסיפה:

20:00-20:30 – התכנסות וגביית דמי חבר לשנת 2007, ורישום מועמדים.

20:30 – תחילת האסיפה

דברי היו"ר החדש , מר גבי סרוגו.

הצגת תוכניות העמותה, עתידה, תפקידה במרוצים ובעתיד הספורט המוטורי והראלי בפרט.

20:50 – הצגת הצעה לשינוי התקנון. ההצעה משלבת את שתי ההצעות שהוגשו עד היום,

ותואמו עם המגישים. השינוי על מנת לאפשר לכלל חברי העמותה להצביע

בבחירות, ולעד שלושה חברים חדשים, לא מהמייסדים, להיבחר לוועד העמותה.

21:20 – הפסקה לרישום והסדרת חברות לשנת 2007 למאחרים.

21:40 – הצבעה לטובת שינוי סעיפים בתקנון.

21:45 – הצבעה לבחירת שני חברי ועד נוספים (ע"פ שינוי הסעיפים, אם בכלל).

21:50 – הצבעה על חברי ועדת ביקורת

22:00 – נושאים נוספים.

22:40 – סגירת הישיבה.

*** הועד מבקש מהאסיפה לאשר את בחירת נדב ואהוד לועד.

נושאים נוספים שיועלו:

1. הרשמה לאירוע הבא שיערך בינואר.

2. נושאים שלכם שישלחו למזכיר העמותה ([email protected]).

*** בהתאם להחלטת הוועד מתאריך 13/11/2006 דמי חבר יגבו מכל הנווטים

הפעילים כתנאי להשתתפות באירועים בשנת 2007.

לתשומת לבכם!

אנו ממליצים לכל הנווטים, הרשומים והלא רשומים, להגיע לאספה הכללית כדי להרשם בעמותה לשנת 2007. לכן, אם הנווט שלכם אינו חבר או אם אתם מכירים נווט שאינו חבר אנו מבקשים כי תעבירו לו מכתב זה כדי שיוכל להגיע ולהרשם ולמנוע אי נעימויות באירועים הקרובים.

מצפה לראות את כלל החבירם באסיפה.

עפר שורץ

פורסם

עופר שלום,

איך הועד מבקש לאשר את נדב ואהוד לחברי ועד?

מה אם יש אחרים שרוצים להציג מועמדות.

נדב הוא חבר טוב (התחיל כנווט שלי, להזכירך) - אבל זה לא משחרר אותו או כל אחד אחר מלהתמודד על תפקיד בועד כשווה בין שווים.

אם תעבור ההצעה המאפשרת הבחרות חברים חדשים, ראוי שיתנו לכל המעוניין וכל הרשאי ע"פ התקנון להציג מועמדות - ואז יבחרו חברי האסיפה הכללית. שלא נחזור על מקרה בחירת מועמדים ללא התמודדות.

למען הסר ספק וגילוי נאות:

1. אם נדב יהיה מועמד - אני מצביע עבורו.

2. אני מעוניין לראות איש "ספרינטים" בועד - אם לא יהיה כזה - אני מתכוון להציג את מועמדותי!

אלון.

פורסם

ועוד דבר,

אם נדב ואהוד נבחרו בפעם הקודמת (כשאסור היה עדיין לבחור מועמדים שאינם מייסדים) - ורק צריך לאשר אותם - אז מה יקרה אם לא יאשרו אותם? מה קורה אם אלו שלא נכחו ולא יכלו להגיש מועמדות, כי לא ידעו שיתאפשר להם?

אם הייתה בעייתיות בפעם הקודמת - אז אולי ראוי לאשרר את כל הועד מחדש?

שלחתי לך בקשה להעלאת הצעה בפני האסיפה בעניין זה בדיוק - עוד לפני כל ההתפתחויות האחרונות. אני מבקש לקבל אישור כתוב (מייל - או אפילו פה בשרשור), כי בקשתי התקבלה ותועלה בפני חברי האסיפה כמתחייב מהתקנון.

להזכיר לכולנו - בעת שהועד מבקש שהאסיפה הכללית תאשר משהו - רשאים אלו המתנגדים לבקשה זו - להביע הסתייגותם בפני החברים ולשכנעם שלא לתמוך בבקשה. היות שכך, והיות וצפיתי את ישיבת החירום הזו שהתקיימה היום - אבקשך לאשר, כי טרם העלאת הבקשה של הועד להצבעה - יינתן זמן - לאלו שהגישו בקשה רישמית (כמוני) - להעלות את הסתיגויותיהם מהבקשה.

באם יימשכו חברי הועד בקשתם וייאותו - כמתבקש מהתקנון - לאפשר לכל מועמד (לאחר השינוי) להציג מועמדותו - אסיר הסתייגויותיי.

בברכה,

אלון חלווה.

דבר אחרון:

לא רשום מי מחברי הועד נכח היום בפגישה ומה היתה עמדתו. יש פרוטוקול?

אלון

פורסם

אלון שלום,

דבריך חקוקים בסלע ונכונים ! .... (קצת מוזר להצדיק אחרים בפורום ...:lol: )

ההצבעה לבחירת החברים הנוספים פתוחה וכל אחד מה"חברים החדשים" יכול להציג את מועמדותו. לצורך כך תוכל להציג את עצמך באופן שווה לאלו שהומלצו. כל מועמד שרואה את עצמו רלוונטי, יגש אלי לפני תחילת האסיפה ואני ארשום אותו.

יהיו גם בחירות לועדת ביקורת.

בישיבת הועד נכחו כל חברי הועד.

פרוטוקול מסודר יפורסם באתר IRDA ששמעתי כי כבר אתמול בוצע ניסוי ראשון עם דף הבית.

לגבי העלאת נושאים לדיון, למרות שהתקנון מצריך שליחת הנושאים ליו"ר עד יומיים לפני האסיפה, כל מי שיגש אלי בתחילת האסיפה וירצה להציג נושא, יוכל להציגו במסגרת ה"נושאים הכלליים".

אנו נשנה קצת את סדר הדברים בכדי לממש את כלל הנושאים.

מבקש בכל לשון של בקשה לשמור מחר על כבוד החברים ולא להגיע להתלהמויות או התפרצויות. בואו נקיים ישיבת דוגמה, ונכבוש את האמוציות.

לשמחתי, כתבת, בשירשור המקביל תגובה יפה :shock: .

מצפה לראות את כולם מחר,

עפר שורץ

פורסם

עופר שלום,

שמחתי לקרוא את דבריך.

לא נראה לי שאחרי מה שקורה פה ביומיים האחרונים - למישהו יהיה עוד כוח להתלהם - ואולי אני טועה...

אבקש להסב את תשומת ליבך והחברים לתקנון הקובע מפורשות, כי ימונו מקסימום 5 חברי ועד. זה אומר שבכדי למנות 2 חברי ועד נוספים - יהיה צורך ששני חברי ועד מהפגישה הקודמת - יתפטרו...

צריך אם כן:

1. לשנות את התקנון ולאפשר הגדלת מספר חברי הועד - ואז למה לעצור ב 7 אולי כולם יהיו בועד??? (קצת ציניות...)

2. לבחור את כל הועד מחדש - כלומר 4 אנשים + היו"ר שכבר נבחר והוא חלק מהועד - אלא אם נקבע מפורשות אחרת - והאסיפה רשאית לקבוע.

כרגע - התקנון סוגר את הגולל על הצגת מועמדים חדשים בגלל ההגבלה הקבועה בו ל 5 חברי ועד בלבד ושני ממלאי מקום (שניהם ללא זכות הצבעה - אלא במקרה של נבצרות אחד מחברי הועד).

ישנה הצהרה והבטחה של היו"ר והועד הנבחר לשנות את התקנון ולאפשר הבחרות של עד 3 חברים מהדור הצעיר - ע"מ לעמוד בהתחייבות זו - אני לא רואה מנוס - אלא לבצע בחירות כל הועד (למעט יו"ר) מחדש - או לשנות התקנון ולאפשר הגדלת הועד ל 7 חברים.

לתשומת לבך וטיפולך המסור,

אלון חלווה.

פורסם
עופר שלום,

שמחתי לקרוא את דבריך.

אבקש להסב את תשומת ליבך והחברים לתקנון הקובע מפורשות, כי ימונו מקסימום 5 חברי ועד. זה אומר שבכדי למנות 2 חברי ועד נוספים - יהיה צורך ששני חברי ועד מהפגישה הקודמת - יתפטרו...

אלון חלווה.

אלון בוקר טוב

אתה באמת היית בהקפאה !!!!!!!

התקנון שונה באסיפה הכללית בסוף שנת 2004 !!!!!!!!!!!!!!!

1.מספר חברי הוועד הועלה ל-7 במקום 5 ..

2.תקופת כהונת הוועד קוצרה לשנה במקום שלוש ..

3.מספר חברי וועדת הבקרת הועלה ל-3 במקום 2 .

בכניסתי לתפקיד המבקר השנה בקשתי מהמזכיר לקבל את התקנון המעודכן אך הוא לא טרח אפילו לעדכן את עו"ד העמותה על השינוי הנ"ל וגם לא נמצא בידו פירוט התיקונים !!!! העברתי אליו, לבקשתו,את התיקונים ובקשתיו להעביר אלי ולחברי הוועד עותקים עדכניים.

לצערי לא קבלתי עד היום (שנה שלמה) את התקנון וזה מראה לך מה היה היחס לסדר ולמנהל תקין בעמותה !

ראה את ההבדל היום בתפקודו של המזכיר !!!

מישל

פורסם
אלון בוקר טוב

אתה באמת היית בהקפאה !!!!!!!

התקנון שונה באסיפה הכללית בסוף שנת 2004 !!!!!!!!!!!!!!!

1.מספר חברי הוועד הועלה ל-7 במקום 5 ..

2.תקופת כהונת הוועד קוצרה לשנה במקום שלוש ..

3.מספר חברי וועדת הבקרת הועלה ל-3 במקום 2 .

בכניסתי לתפקיד המבקר השנה בקשתי מהמזכיר לקבל את התקנון המעודכן אך הוא לא טרח אפילו לעדכן את עו"ד העמותה על השינוי הנ"ל וגם לא נמצא בידו פירוט התיקונים !!!! העברתי אליו, לבקשתו,את התיקונים ובקשתיו להעביר אלי ולחברי הוועד עותקים עדכניים.

לצערי לא קבלתי עד היום (שנה שלמה) את התקנון וזה מראה לך מה היה היחס לסדר ולמנהל תקין בעמותה !

ראה את ההבדל היום בתפקודו של המזכיר !!!

מישל

שינוי באסיפה הכללית שלא מעוגן בפרוטוקול ולא שונה אצל העו"ד - אין לו תוקף. תקנה שלא פורסמה דינה כאילו לא הותקנה מלכתחילה.

במצב המשפטי היום - לא ניתן למנות יותר מ 5 חברי ועד - ואם רוצים לעשות כן - צריך לקבל החלטה מגובה בפרוטוקול ולדאוג שהעו"ד ישנה את התקנון בהתאם.

אני אולי הייתי בהקפאה - אבל כך גם שינוי התקנון - שלא קיבל תוקף!

אלון

פורסם
אלון אז זה אומר שהיו"ר נבחר ל3 שנים? :lol: חבל שלא ידעתי :oops:

הומור רק הומור לא להתרגש.

:wave:

משפטית - אתה צודק! תשאל את רון דרור. בכל מקרה - אתה התפטרת ולכן אין לכך משמעות לגבי היו"ר כך גם לגבי הועד שבחר לא להמשיך בתפקידו. עם זאת, כרגע, לפחות להבנתי - התקנון לא שונה - כי השינוי שהיה אמור להיעשות - לא קיבל תוקף.

למה דומה הדבר? לחוק שחוקק אך לא פורסם ברשומות - כידוע לכל סטודנט שנה א' למשפטים:

חוק שלא פורסם ברשומות - לא נכנס לתוקף! כך גם , להבנתי, בעניין תקנונים, תקנות וכו'. לפיכך - לא ניתן למנות כרגע - יותר מחמישה אנשי ועד.

אלון.

נ.ב.

את ההומור -

אהבתי...

אלון.

פורסם

שלום לכולם.

למען ההגינות וגילוי נאות אני הגעתי לנושא העמותה לאחר שיחה עם מישל.

במקצועי אני עו"ד (אזרחי-מסחרי,שטרות,הוצל"פ,חברות וכו'...).

מיותר לציין שאני "מורעל" בכל מה שקשור במכוניות...

כפי שאמרתי למישל אומר גם לכם כי טרם ראיתי את התקנון של העמותה, כמובן, שבאין תקנון חל התקנון המצוי שהינו חלק מחוק העמותות.

משכך אני גם נזהר מאוד בייעוץ משפטי מעל גבי הפורום הזה.

עמותה יכולה לשנות את התקנון שלה בהחלטה של 'אסיפה כללית' ברוב קולות (ראו סעיף 11 לחוק העמותות).

ההחלטה תרשם ע"י רשם העמותות ואו אז יש לה תוקף.

אח"כ היא תפורסם ברשומות.

ראו נא,

התקנון הינו חוזה בין העמותה וחבריה ובינם לבין עצמם (ע"ע חוק העמותות סעיף 9 בו).

אינני נכנס כאן לעובי הקורה אך רק אומר שחוזה הוא "מפגש רצונות".

העצה הטובה ביותר שאוכל לתת לכם היא לא להיכנס לקונפליקט משפטי.

נסו להגיע לעמק השווה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

ירון - אין קונפליקט - פשוט שאלה משפטית לחלוטין.

תקנון שלא שונה רישמית ולא פורסם ואין כל פרוטוקול לגבי שינויו - האם ייתכן שהוא תקף?

דעתי האישית - שלא!

זה לא משנה - כי רובנו רוצים את השינוי הזה וכנראה נאשר אותו היום - הפעם עם פרוטוקול ועם שינוי ברשומות ופרסום כמתחייב.

הלא אמרת - מפגש רצונות.

אלון

• תוכן חדש...