Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלם וגז ביחד?

kirillpe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני, הטכניקה אפל קונטרה אפל לא נועדה על מנת להחליק. בדיוק להיפך. היא נועדה על מנת להיכנס כמה שיותר מהר לפניה, מבלי להחליק.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אפל קונטר אפל מחליק ועוד איך. זו פרובוקציה מכוונת שבסך הכל גורמת לאיבוד אחיזה.

לא תראה אף אחד על מסלול אספלט עושה את זה - רק על עפר, שם אפשר להרוויח אחיזה ומהירות פניה על ידי החלקה.

בכל מקרה, במכוניות הראלי שראיתם, בהנחה שמדובר בWRC לפחות, הם לא נוגעים בקלאץ' כי יש להם תיבות סיקוונסיאליות מופעלות מחשב, אמנם יש דוושת קלאץ' (לצורך זינוק ובחירום, כמדומני), אבל אין בה שום צורך במהלך הנהיגה - המחשב מפעיל את הקלאץ' בעצמו (כמו SMG, DSG וכו').

זהו, היתר כבר נאמר כאן - מה שפותח השרשור התכוון אליו היה Heel Toe, בנוסף קיימת גם בלימה ברגל שמאל אבל לא זו הייתה השאלה..

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גז+ברקס יחד ובהנחת יסוד שהבלמים האחוריים חלשים יותר מהקדמיים מעצם טבעם יגרום לגלגלים האחוריים להסתבסב על אף הבלימה אל מול הקדמיים שיעצרו באופן יחסי חזק יותר ולא ימשיכו באותה מהירות כמו האחוריים.

באנלוגיה מהקדים קנה לושט :

הזנב יקדים את הראש

מכאן גם ההחלקה אם תרצו לקרוא לזה כך בפשט.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

לירון- אני מידה גדולה ברגליים ויכול להבין אותך, תנסה נעלי נהיגה, או נעלי פומה האופנתיות.

יודע מה? אפילו נעלי כדורגל יבצעו את העבודה.

תשחיל אותה!

:lol:

אביחי

פורסם

דרך אגב,הצלחתי להגיע למצב הפוך. העקב על הברקס,והאגודל על הגז.יש הבדל?

נ.ב

שבאתי לשלוח הודעה,הוא שלח אותי לכללי הפורום,ככה זה לכולם?:roll:

פורסם

לירון - גם אני קיבלתי את הכללים (חשבתי שכבר שמו אותי במעקב :)).

בקשר לדוושות - יש רכבים בהם הדוושות פשוט לא מתאימות להיל אן' טו. (בד"כ רכבים בהם דוושת הבלם גבוהה משמעותית ורחוקה, מהגז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...