Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיזמון, חייב בזמן?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1650 ש"ח על מה? רק טיימינג?

או טיימינג כולל רצועות אביזרים מותחן וכו'..

אם זה רק טיימינג זה יקר מאוד, ואני מבין שאתה גר בירושלים אז אני יכול להמליץ לך על מוסך בתלפיות.

לי החליפו טיימינג מותחן משאבת מים רצועות אביזרים תושבת מנוע תחתונה ועשו כיוון שסתומים

ב 1,700 ש"ח.

קח לתשומת ליבך.

פורסם

מה שעולה בזול יעלה לך לאחר מכן בהרבה מאוד כסף , שווה להגדיל את הראש במקרה הזה ולעשות הכל כמו שצריך .

פורסם
1650 ש"ח על מה? רק טיימינג?

או טיימינג כולל רצועות אביזרים מותחן וכו'..

אם זה רק טיימינג זה יקר מאוד, ואני מבין שאתה גר בירושלים אז אני יכול להמליץ לך על מוסך בתלפיות.

לי החליפו טיימינג מותחן משאבת מים רצועות אביזרים תושבת מנוע תחתונה ועשו כיוון שסתומים

ב 1,700 ש"ח.

קח לתשומת ליבך.

1650 לכל הטיפול כולל כל החלקים.

במשך כל תשעת הטיפולים בעבר האוטו היה ב"ב.ג.מ." בתלפיות, אני יודע שיש גם עוד שניים שם פשוט הם פחות אמינים אז אנחנו תמיד הולכים לב.ג.מ.

יש לך מקום אחר להמליץ לי עליו?! אני אשמח.

תודה!

Polo 2012

פורסם

אני דווקא לא חושב שכדאי ללכת למורשה, את אותה העבודה בדיוק אתה יכול לקבל במוסך נורמאלי רגיל ועל הדרך לעשות גם טיפול מלא ויישאר לך עודף.

אם אתה צריך עזרה ומוכן להגיע לצפון,אני יכול לתת לך טלפון של מוסך ,רק קח בחשבון שתצטרך מאותו היום להגיע בכל טיפול לצפון,אחרי שתגיע פעם ראשונה,זה יהיה המוסך האחרון שתטפל בו.

פורסם

טיימינג מלא, כולל מתוחנים מחזירים ושאר מרעישין - לעשות בחברה בלבד.

הסיבה פשוטה , ברגע שאתה עושה טיימינג במוסך מורשה (כולל הכל, הכל.אני לא מדבר על חגורה ולסגור) אתה מקבל אחריות , למשל בסיטרואן אתה מקבל אחריות ל 60 אלף ק"מ במידה וחס וחלילה הטיימינג נקרע- אתה מכוסה.

במוסך רגיל עד כמה שאני יודע, לא תקבל אחריות ל 60 אלף קילומטר או שנה , במידה וזה יקרע - אכלתה אותה.

לכן גם כדאי להשתמש בחלפים מקורים בלבד בטיימינג. (כולל רצועה )

• תוכן חדש...