Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון בן חצי שנה עם הפנדה הרובוטית שלי:

בעליה מתונה ההדרדרות לא מורגשת, אני פשוט משחרר ברקס ושם גז ומגיב מהר יחסית.

בעליות יותר חדות, אני ממתין עם הנדברקס, משחרר בהדרגה ולוחץ על הגז.

בספר הרכב קראתי שישנה מערכת ESP אופציונלית (בחו"ל) שאחד מתפקודיה הוא למנוע הדרדרות רכב בירידה או עליה. חבל שלא משווקים אותה בארץ (וגם בתוספת כריות צד...), זה היה יכול להיות להיט.

באופן כללי על התיבה הרובוטית - שאתה לא מצפה ממנה להתנהג כמו תיבה יפנית קלאסית וטיפשה, אתה לומד להכיר את הדברים היפים שלה: בלימת מנוע, גמישות, כניסה לסיבוב בהילוך הנכון, ריבוי ההילוכים, אפשר לתת רמזים למנוע (הורדת הילוך בלי הצמדת הדוושה לרצפה, העלאת הילוך כאשר לטעמך הרכב בהיולך נמוך מדי) והכי חשוב לדעתי ברכב כמו זה - חסכון עצום בדלק.

ומנסיוני אני יכול להשוות רק לאופל קורסה, אבל בפנדה התיבה עובדת חלק יותר.

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם
למה לא מתקינים ברכבים כאלו(כמו היאריס) מערכת שסובארו כבר חשבה עליה מזמן.

ברגה שיש הילוך משולב, הרכב לא מדרדר אחורה(בידני כמובן)

המערכת הפשוטה והגאונית הזו (HILL HOLDER) קיימת בסובארו עשרות שנים. קראתי שלאחרונה מספר יצרנים החלו לעשות שימוש באותה מע' (B.M.W בסידרה שלוש החדשה) פשוטה שתופסת את דוושת הבלם כל עוד דוושת הקלאץ' לחוצה.

למיטב הבנתי, לא ניתן לעשות כזו מע' מכאנית בגיר הרובטי, מכיוון שאין דוושת קלאץ אשר תגרום גם לבלם להיות תפוס. אני מעריך שאם הוספת וריבוי השימוש בגיר הזה, ייצרו פתרונות שיקלו על תהליך הזינוק במצב של עלייה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

אני די משוכנע שעם כל הטכנולוגיה שיש היום, זאת לא אמורה להיות בעיה כזאת גדולה לחשוב על משהו שימנע מהרכב לגלוש אחורה בעליה. יתכן ואין ממש דרישה לכך(חוץ מבישראל)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

לדעתי צריך להדביק אזהרה על מכוניות עם גיר רובוטי כמו על קופסאות סיגריות.

עכשיו ברצינות, מישהו יכול להסביר למה לעזאזל המכונית מדרדרת אחורה?

העיקרון עובד שבזמן שאתה לא לוחץ על שום דוושה האוטו מתנהג כאילו הקלאץ לחוץ פנימה?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
המערכת הפשוטה והגאונית הזו (HILL HOLDER) קיימת בסובארו עשרות שנים. קראתי שלאחרונה מספר יצרנים החלו לעשות שימוש באותה מע' (B.M.W בסידרה שלוש החדשה) פשוטה שתופסת את דוושת הבלם כל עוד דוושת הקלאץ' לחוצה.

אז מה קורה אם הרכב בתנועה? בלחיצה על הקלאץ', הרכב נעצר? או שזה עובד רק אחרי שדוושת הבלם נלחצת?

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

ישנם מערכות בחו"ל שמונעות היתדרדרות אחורה למשך כ 2 שניות אבל הן חלק מבקרת היציבות שאין בארץ.

פורסם

HILL HOLDER עובד אם לחצת ברקס וקלאץ (נדמה לי שגם צריך לחיצה קצת יותר חזקה על הברקס בשביל להפעיל את העניין)

בכל מקרה אחרי אקט כזה, הברקס ישאר לחוץ גם אחרי שעזבת את הדוושה ולא שחררת קלאץ.

הבנתי שרק לאחרונה הם החזירו את הפטנט הזה אבל מביקורות של אנשים שמעתי שהוא לא מי יודע מה שימושי

**עריכה**

קישור לויקיפדיה

http://en.wikipedia.org/wiki/Hill-holder

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...