Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח =)

אני עדיין צריך בבקשה המלצה לסאב, בסכום 800-900 שקל, שלא יהיה פחות מ-300RMS.

שיהיה dB גבוהה ויהיה מדוייק מאוד.

הסאב יוגבר בגישור עם המגבר Kicker 06ZX650.4 והוא יקבל 325RMS.

אין שום בעיה עם סאבים שהם 400RMS, הם יתקבלו בברכה (כרגע בתיכנון Kicker CVR12).

שאר המערכת :

Alpine 9855R

Morel Hybrid Ovation 6

אשמח לכמה וכמה הצעות לדגמים, ולא כמו אשכול קודם ש-2 אנשים ננעלו לי על 2 סוגים של סאבים. (לא שזה רע, אבל אשמח לעוד דגמים)

תודה רבה,

דרור.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

אממ אני לא מצליח למצוא פרטים על הסאב שהמלצת לי, אשמח אם תיתן לי לינק ישיר לסאב או פרטים עליו.

תודה רבה.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם

יש לי רעיון! תשתמש בכפתור החיפוש.

ותחזור עם אופציות. בנושא של סאב בתקציב הזה נטחן לאבק בפורום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אממ אני לא מצליח למצוא פרטים על הסאב שהמלצת לי, אשמח אם תיתן לי לינק ישיר לסאב או פרטים עליו.

תודה רבה.

http://www.hertzaudiovideo.com/schedaProdotto_en.asp?id=5&idcat=18&idprod=17&numid=3&numcat=5&numprod=4

סאב פצצה, דרור זה הסאב הבא שלי.

אתה יכול לחשוב על פאוניקס גולד לכיוון ה-ZR הוא 350 RMS

יש את הסרווין וגה- הד 12 300 RMS

הקיקר לא מתאים לתיאור שאתה מחפש, הוא ממש לא נציל ולא מדוייק.

ההרץ מאוד נציל (94) ומאוד מדוייק- סאב מאוד טוב, יש לו עוד יתרון שהוא יכול לתפקד מצויין בתיבה קטנה (28 ליטר)

יתרון לרכבים קטנים.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

אוקי, אבל מה המחירים ומה ההבדלי מחירים בין 300 ל- 300D ?

תודה

פורסם

סאבים של הרץ מסדרת אנרג'י, בגודל 12" - מתחילים מ 1300 ש"ח.

התקציב של 900 ש"ח, אתה יכול להביא רק 8 " וזה גם בקושי :).

צר לי לאכזב אותך.

בברכה.

פורסם

ואני רואה שגם יד2 קשה למצוא, אם למישהו יש איזה סאב או ראה מודעה של מכירה יד 2, אשמח לקבל פה או בפרטי.

תודה!

אוקי, וחרגנו מהתקציב, אבל אפשר אולי המלצה לסאב שכן יכנס לי בתקציב, ועדיין יהיה מדוייק ואיכותי ?¿

תודה.

פורסם

תנסה לחפש פיניקס גולד אוקטן ZR או אוקטן R12D4.

אם לא אז כמובן אדייר אודיו שיווה משומש.

אגב, הCVR של קיקר בתיבה אטומה קטנה בנויה כמו שצריך יתן לך תוצאה יפה מאוד, אתה יכול לבקש לשמוע אצל חבר פורום בשם רועי (R8082) בעל CVR+ סט קדמי אקסטנט(מאוד דומה להייבריד) ואלפיין 9855, אחלה שילוב תוצאה מעולה.

אני אמליץ בחום על הCVR במקרה זה.

בברכה,

ניר

under construction..

פורסם

אתה יכול לשמוע אצלי את השיווה מנגן, הסאב יכול לספוג עד 650 רמס

והוא יכול לעבוד מצויין גם עם המגבר שלך, נצילות 91.4 סאב מאוד מדוייק ומהיר.

פורסם
תנסה לחפש פיניקס גולד אוקטן ZR או אוקטן R12D4.

1. מצטרף בחום להמלצה על האוקטן ZR. אתה צריך את הדגם: OCTANE-ZR 12d2 שהוא עם 2 סלילים של 2 אוהם לכל סליל. בחיבור טורי של 2 הסלילים הנ"ל תתקבל התנגדות כללית של 4 אוהם והיא תתאים לעבודה בגישור עם 2 ערוצים של המגבר. רצ"ב קישור לסאב: http://www.phoenixgold.com/2004/octane-zrspeakers.html

2. האוקטן R12D4 אינו מתאים במקרה הנ"ל כי יש לו 2 סלילים של 4 אוהם לכל סליל. דבר שמאפשר לקבל התנגדות של 8 אוהם (בחיבור טורי), או 2 אוהם(בחיבור מקבילי). בהתנגדות של 8 אוהם, המגבר לא ינוצל במלואו. בהתנגדות של 2 אוהם, המגבר אינו יציב בגישור של 2 ערוצים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אז יש לנו ככה :

Kicker CVR12

Phoenix Gold OCTANE-ZR 12d2

Hertz ES 300 \ D (מחפש יד שניה)

וזטק יקר לי מידי .. 1500 שקל :\

מה אתם ממליצים מכל אלה? שאני אדע על מה ממש להתמקד וללכת לשמוע והכל.

ועוד משהו קטן..אם אתם יכולים בבקשה כשאתם רושמים חברות + דגמים שיהיה באנגלית..כי אני לא מצליח לקרוא ולהבין את כל החברות .. וככה אני לא יכול לחפש.

תודה רבה.

פורסם
אז יש לנו ככה :

Kicker CVR12

Phoenix Gold OCTANE-ZR 12d2

Hertz ES 300 \ D (מחפש יד שניה)

וזטק יקר לי מידי .. 1500 שקל :\

מה אתם ממליצים מכל אלה? שאני אדע על מה ממש להתמקד וללכת לשמוע והכל.

ועוד משהו קטן..אם אתם יכולים בבקשה כשאתם רושמים חברות + דגמים שיהיה באנגלית..כי אני לא מצליח לקרוא ולהבין את כל החברות .. וככה אני לא יכול לחפש.

תודה רבה.

זה ממש לא משנה מה נציעה לך..

כולם טובים ואתה חייב לשמוע אחרת בזבוז $

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...