Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ידידים

אודה לדעתכם בנוגע לעגלה הרשומה בכותרת.

אז קחו נשימה ארוכה - מספר השאלות גדול ממספר הקילומטרים לליטר:lol:

קניתי לאחרונה אחת כזו, נוסעת מצוין, אבל יש לי כמה בעיות:

1. לוקחת 5.5 במשולב (עירוני+בין עירוני).

2. רועדת במהירות איטית (ת'אמת לקחתי את זה למוסך והוא סידר את הטורים וזה הפסיק, אבל אחרי יומיים זה חזר), האם יש קשר לבעיית הדלק הנ"ל?

3. כשמיכל הדלק מלא בפחות מ15% האוטו משמיע רעשים שונים ומשונים.

4. יש לי בבגז' איזה 10 ק"ג מיותרים (שמנים, ג'קים ושאר מרעין בישין) כשאומרים שכדי לחסוך דלק לא להעמיס בבגז' מתכוונים לדברים מסוג זה או למחסנים גדולים יותר?

5. רדיאטור החימום לא עובד, במוסך מבקשים קרוב לאלפיים ש"ח (הרוב על העבודה, צריך לפרק את כל המנוע וכו' כדי להגיע אליו), אין איזה פתרון יותר זול?

6. אם אין לי מושג (ואין לי אפשרות לברר ולא משנה מדוע) איזה טיפולים האוטו עבר, מוסכניק יכול לדעת מה צריך אם בכלל? (כאמור למעט הנ"ל האוטו נוסע מצוין).

אודה לתשובתכם

חידודי

פורסם

לגבי החימום .

לפני שמפרקים ומחליפים אותו שווה לנסות משהו שלי זה פתר בעיה דומה .

את הרעיון ואת ההדרכה לקחתי מספר של היינס .

צריך לפרק את הצינורות שמגיעים אל הרדיאטור של החימום מתוך המכסה מנוע, ואז לחבר את הצינור מים של הגינה ולפתוח בלחץ.

אם יש סתימה ? קרוב לוודאי שזה יפתור את הבעיה . אם זה לא פותר את הבעיה ? אז יש סבירות גבוהה שצריך לפרק את הרדיאטור של החימום וזה כבר סיפור יקר כמו שאתה יודע .

בהצלחה

פורסם

שלום רב

לגבי תצרוכת יש לבדוק תצרוכת בכביש המיר במהירות 90 קמש ללא מזגן עים חלונות סגורים

( ברור שמצב מסנן אויר מצתים משפיע על תצרוכת )

אין לגעת בכיוון סלד סרק ( יש לבדוק מהיכן הרעידות )

כאשר היא משמיעה רעש רק כאשר המיכל כמעט ריק וכשהמיכל מלא אין רעש אז סביר שהמשאבה יונקת אוויר ( כלומר יש צינור גומי בין המשאבה אל הסנן הראשוני והוא סדוק מושך אוויר וכאשר המיכל מלא אז הוא כולו תבול בדלק ואז אינו יכול למשוך אוויר )

כדאי לבדוק מתי החליפו מסנן הזרקה

כדאי לרוקן את תא המטען מציוד מיותר

יש לבדוק את מצנן החימום שנמצא מתחת ללוח השעונים . לגבי הצינורות בתא המנוע אין כול צורך לפרק דבר

לבסוף כדאי לבדוק ספר טיפולים ומתי החליפו רצועת תיזמון

בברכה זיסו יוסי

פורסם

****נמחק ציטוט מיותר - אין צורך בציטוט הודעה שכתובה מעליך במיוחד אם היא ארוכה - הנהלת הפורום****

איך בדיוק הוא יבדוק את הרדיאטור ?

זה שהוא נמצא מתחת ללוח שעונים זה לא אומר כלום למעט זה שצריך לפרק חצי רכב בשביל להגיע אליו .

אחת הבעיות שיכולות להיות שהחימום לא עובד, זה שהרדיאטור סתום ואפשר לפתוח את הסתימה ע"י מה שהצעתי , לי אישית זה פתר את הבעיה .זה או זה או להחליף את הרדיאטור של החימום .

וכל זה ע"פ הספר של היינס ולא נראה לי שאתה מבין יותר מהם .

פורסם

לגבי חימום-זה עבד אצלי:

1. ידית חימום מחוברת דרך כבל לברז הנמצא מתחת לפלסטיק צדדי ימני של קונסולה אמצעית

ככה זה ב240 -וכידוע למתכנני וולבו אין דמיון פרוע לכן אני משאר שב-940 הוא נמצא באותו מקום.(לברז מגיעים שני צינורות גומי שחורים)

2.מפרקים את הפלסטיק ,פותחים וסוגרים את הברז מספר פעמים עם היד ולא עם ידית דרך כבל.

(אין בעיית גישה)

כאשר הברז סתום הוא הולך קשה והכבל פשוט מתקפל והברז לא נפתח.

3.כמובן כל זה עם מנוע עובד כדי להזרים מים .

4. לי רצו 900 ש"ח על עבודה לפני מע"מ.

!!! FUCK THE FUEL CRISIS

פורסם

לגבי הרעידות , שווה לבדוק שלמות צינורות ואקום ותקינות חיישן סרק, בכל מקרה לא להעלות טורים מעבר לגדרות

הייצרן כי זה לא בריא לגיר וגם מבזבז יותר דלק.

אם המדידה שלך של צריכת הדלק נכונה אז הרכב שלך אוכל הרבה מדי דלק.

אצלי בוולוו 740 שנת 89 ומנוע 2000 אני עושה 1:7.5 משולב ואני נוהג באופן לא חסכוני בעליל.

פורסם

קודם כל מזל טוב על הרכב!

אני מקווה שהוא לוקח טוב את העליות לט.ס. וממנה.

היו לי ברכבי כעת בעיות די דומות לשלך, והן נפתרו ברובן בעזרת ניקוי של מערכות שונות בלבד, כגון רדיאטורים, קרביורטור, מערכת אספקת דלק, מערכת קירור וכיוב, ורק היות ורציתי להביא את המכלולים הנ"ל למצב מושלם - החלפתי חלק מהם ברכיבים חדשים בלבד (אמנם בוולוו אפשר לפשוט את הרגל בקניית חלפים חדשים). אמנם הבעייה היא כי המוסכניקים בד"כ הציעו לי מחירים די גבוההים על עבודות מסוג זה, עד שעליתי על מומחה מקומי בעירנו שהומלץ לי ע"י ידידים, עושה את העבודה בחצר ביתו, לקח לכל הפחות חצי מחיר, משיג חלקי חילוף חדשים בזול, והעיקר עושה עבודה שלא מביישת שום מוסך, ואף טוב מחלקם לדעתי, לפחות מניסיוני האישי - לדוגמא הוא עלה וסידר בעייה אשר כל מוסכניק שפגשתי (ושאלתי שלושה) טעה באיבחונה או שסתם ניסה לרמות אותי.

אם תעבור באיזורי שלח לי הודעה פרטית, ואכיר לך אותו אי"ה.

• תוכן חדש...