Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי הונדה סיוויק שנת 92 ונסעתי כמעט 4 חודשים עם 4 בולמים גמורים

זה קרה מסיבות לא חשובות כרגע

כל רעידה קטנה על הכביש הרגשתי וכל עלי העל במפר שברה לי תרכב, *** תרכב = את הרכב ***

בסוף החלטתי שנמאס הלכתי למוסך והתקנתי 4 בולמים חדשים 2 קדמיים של מונרו הגרסא הכי טובה

ושתים אחורים של קיובה שהם גם נחשבים טובים!

הסיבה שפניתי אלייכם חכמי הפורום האגדי הזה היא בגלל שיצא לי לנסוע על הונדה כמו שלי

והבולמים אצלה עם מלפני שנה וחצי ועדין הנסיה הרבה יותר רקה מאצלי ,שאצליהבולמים חדשים

דבר שאני שם לב אליו זה שבסיבובים יש רעש של חיכוח מבית הגלגל וזה כנראה באמת הגלגל שמתחכך עם הרכב.

השאלה שלי היא האם בגלל שנסעתי בלי בולמים ארבעה חודשים זה גמר לי על הקפיצים ועכשיו אני צריך להחליף גם אותם כי אני יעשה את זה בלי לחשוב פעמיים האם יש המלצה לקפיצים מסויימים אולי נמוכים מקוצרים שיעשו לי לרכב מראה יותר קרבי וגם יועילו!

שמעתי שאם רוצים לשים קפיצים ספורטיבים צריך גם להחליף בולמים השאלה שלי מה יקרה אם אני אקנה קפיצים נמוכים ויתקין על הבולמים האלה מהיהיה השיפור ומה החסרון .

חברה תודה רבה אני באמת משתדל לשאול פה כל שאלה לפני הוצאה שלי במוסך כי אני יודע שיש פה את הטובים שתמיד שמחים לעזור.

שבוע טוב

בברכה עמית

פורסם
אם אתה רוצה בולמים נעימים לנסיעה לך על KYB הבחירה של רוב היצרנים היפניים.

הבחור כבר החליף בולמים - אני לא מאמין שהוא ילך עכשיו להחליף אותם שוב.

לעמית.

לגבי הרעש מהגלגל אני ממליץ לך לפנות למוסך - הרעש הזה יכול לנבוע מהרבה דברים ולאו דווקא מבולמים/קפיצים.

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
...יצא לי לנסוע על הונדה כמו שלי והבולמים אצלה עם מלפני שנה וחצי ועדין הנסיה הרבה יותר רקה מאצלי ,שאצליהבולמים חדשים.
זה נראה לי נורמאלי שעם בולמים ישנים הנסיעה רכה יותר אם כי גם מתנדנדת יותר.

...דבר שאני שם לב אליו זה שבסיבובים יש רעש של חיכוח מבית הגלגל וזה כנראה באמת הגלגל שמתחכך עם הרכב.
זה לא נורמאלי. האם הבטוח שהבולמים החדשים הם במידה שמתאימה לדגם שלך? האם לא עשו בעבר שינויים בקפיצים או המתלים או הצמיגים ?
פורסם
הבחור כבר החליף בולמים - אני לא מאמין שהוא ילך עכשיו להחליף אותם שוב.

לעמית.

לגבי הרעש מהגלגל אני ממליץ לך לפנות למוסך - הרעש הזה יכול לנבוע מהרבה דברים ולאו דווקא מבולמים/קפיצים.

יוסי.

הרכב הוא יד ראשונה אני יד שניה ברכב מעולם לא נעשה שום שינוי והוא נוסע על הג'נטי ברזל הפשוטים שמקבלים מהחברה! למשהו יש עוד מושג ממה זה יכול לקרות כי נראה לי שהמוסכניק שלי שווה לת**ת! הרכב היה במוסך והוצאתי עליו עכשיו 7000 שקל,עשו לי טיימינג רצועה מותחן טיפול 100 אללף 4 בולמים ועוד המון דברים שהיה צריך להחליף,ככה המוסכניק אומר,את האמת יש לי הרגשה שהמוסכניק שלי לא מבין גדול ביפניות,מה עוד יכול לגרום לגלגל לפגוע בבודי של הרכב, זה לא רק הגלגל זה כל הרכב ממש קשיח כל מכה קטנה בכביש וכל הרכב שלי רועד.למשהו יש עוד רעיון ממה זה יכול לנבוע?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

ברכב של ההורים (סיויק 94) הבולמים האחוריים כבר עשו את שלהם מזמן. נישמע רעש כשהרכב עמוס ובפניות, והאחורה של הרכב כמעט נוגע בריצפה. במוסך מורשה החלפת הבולמים האחוריים + כמה בוקסות - 3000 ש"ח.

איפה החלפת וכמה זה עלה (רק הבולמים)?

תודה.

פורסם

תשמע אין לך מה להתבעס על המחיר ששילמת עשית את זה בחברה

2 בולמים קדמיים של מונרו עלו לי 1250 והאחוריים 650 2 של קיובה

בערך 2000 כולל עבודה אני מעריך,פשוט לא שילמתי רק על הבולמים אז אני יודע בערך כמה הם עלו

תגיד אחרי שסידרת את הבולמים יש עדיין רעשים מאחורה ?

כשאתה נוסע עם כמה חברים ברכב ואתה לוכח סיבוב אתה שומע רעש של חיכוח? גם אחרי שהחלפת את מה שהחלפת\?

פורסם
תשמע אין לך מה להתבעס על המחיר ששילמת עשית את זה בחברה

2 בולמים קדמיים של מונרו עלו לי 1250 והאחוריים 650 2 של קיובה

בערך 2000 כולל עבודה אני מעריך,פשוט לא שילמתי רק על הבולמים אז אני יודע בערך כמה הם עלו

תגיד אחרי שסידרת את הבולמים יש עדיין רעשים מאחורה ?

כשאתה נוסע עם כמה חברים ברכב ואתה לוכח סיבוב אתה שומע רעש של חיכוח? גם אחרי שהחלפת את מה שהחלפת\?

זהו, שלא החלפנו. 3000 ש"ח זו רק הצעת מחיר ממוסך מורשה. בינתיים אבא שלי נוסע ככה,

רק שהוא מאיט למהירות זחילה בפניות. :cry:

פורסם

לגבי המחיר (3000 ש"ח) - ואני חשבתי שבולמים מקוריים לרובר R25 יקרים...

לגבי נסיעה עם בולמים גמורים - אם אינני טועה יש לזה גם השלכות בטיחותיות, כמו למשל בבלימה ובסיבובים - לדעתי יש לטפל בזה בדחיפות! :arrow:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יקר כי במקום לבדוק של איזו חברה המקוריים ובהתאם לקנות בחנות חלפים, הולכים למוסך שהוא בסה"כ מתווך + מחליף אותם.

KYB עולים סביב ה-260-300 ש"ח לאחד.

Veni Vidi Vici

פורסם

נראה לי שאתה טועה VIKING .

גם אצלי הגיע הזמן להחליף בולמים, ואני עשיתי סקר שוק קטן ולהלן התוצאות:

בולמים קדמיים מונרו עולים 400 ש"ח כולל מע"מ לאחד.

תושבת גומי לבולמים קדמיים עולה 100-150 ש"ח תלוי איפה.

בולמים קדמיים של KYB עולים 380 ש"ח כולל מע"מ.

המחירים הי די דומים ברוב המקומות שבדקתי באיזור חדרה נתניה.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...