Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו בעיה בנובירה מודל 2000 ואשמח להצעות.

הבעיה היא שברגע שנוסעים ברכב עם מזגן כבוי הוא מתחמם כי המאווררים לא עובדים. חייבים להדליק מזגן בנסיעה על מנת שהמאווררים יעבדו.

נוצר מצב שכרגע (כמעט חורף) חייבים ליסוע עם מזגן פועל.

בבדיקה במספר מוסכים לא מצאו את הבעיה. גם חיבור של הרכב למחשב לא מצא את הבעיה

יש רעיונות?

פורסם

גם חיבור של הרכב למחשב לא מצא את הבעיה

יש רעיונות?

חיבור של מחשב בסוג זה של רכב, לא יאתר סיבה לאי פעולתם של המאוררים. הוא יציין שאינם פועלים. נו... בשביל זה צריך מחשב, גילית זאת לבד...

יש לאתר את התקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לא יודע מה הולך ברכב הספציפי כי אני לא מכיר אותו אבל באופן כללי האשמים הם בין השאר יוניט חום, ממסרים, נגדים, יחידות ממסר אלקטרוניות, פיוזים (כנראה שלא במקרה שלך), מהירות אחת במנוע המאוור שהפסיקה לפעול וכדומה.

במוסך טוב יאתרו תקלה כזאת דיי בקלות.

פורסם

מערכת הקירור בנובירה היא יחסית פשוטה ואין הרבה אפשרויות.

גש לחשמלאי שיודע לקרוא שרטוט חשמלי (אני מקווה שקיימים עוד כאלה) ותן לו את השרטוט שצירפתי לך.

מתוך השרטוט נראה שהבעיה היא ביחידת הבקרה של המאווררים ECM או בסנסורים ACP, ECT.

לפני שמפרקים רצוי מאוד לבדוק אם הכבלים/קונקטורים שמחוברים היטב.

אין מה לחבר את הרכב שוב פעם למחשב איבחון מכיוון שלרכב אין CAN BUS כמו ברכבים מודרנים (גולף,טויוטה).

J5B15033.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

אם עוד שום חשמלאי לא "אנס" את מערכת החשמל באוטו, הייתי הולך על אפשרות של טרמוסטט תפוס, או בועת אוויר במערכת הקירור.

בעיות כאלה, עלולות לגרום לאי פעולת מאווררים באופן "עצמוני".

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

יצחק וייס שנמצא בדיוק משמאל למוסך הירוק. פונים שמאלי לבזל ואז מייד מצד ימין. את החברה הירוקים אני לא מכיר אבל ויצחק וייס בחור חביב, ישר ומקצוען.

• תוכן חדש...