Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם כבר.. האם למישהו מהחברים יש כוונה להמשיך ולהחזיק את הרכב המודרני שלו עד שיהפוך לרכב אספנות? כן אני יודע ש30 שנה זה הרבה זמן אבל האם יש אספנים שמחזיקים את רכב האספנות שלהם כיד ראשונה ? אני חושב שזה הרבה יותר קשה מאשר לבוא אחרי 30 שנה ,למצוא רכב אספנות שמוצא חן בעיניך ולשפץ אותו. ואולי זה גם פחות מעניין אבל הרבה אנשים שמחזיקים רכב אספנות מוכנים להשבע שהם היד האחרונה על הרכב עד שהוא יעבור בירושה .מעניין אם יש מישהו שחושב ככה על הרכב המודרני שלו..

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הייתי מיליונר,הייתי נכנס מחר לסוכנות מיצובישי ומזמין איוו 9 חדשה צבע צהוב\אדום\שחור.מה שיש במלאי,ומאכסן אותה לשלושים שנה.(פעם בשבוע עושה סיבוב קטן)

לדעתי צמד הנינג'ות יהיה שווה ערך לאינטגרלה בעוד עשר שנים.

פורסם
ואם כבר.. האם למישהו מהחברים יש כוונה להמשיך ולהחזיק את הרכב המודרני שלו עד שיהפוך לרכב אספנות?

אחד המנהלים של מועדון הרודסטרים, בחור מבוגר שמשמש כאנציקלופדייה למיאטות, מחזיק במיאטה שנת 2005 שהוא הולך להפוך לאספנות.

יש לו זמן - לטענתו... :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אישית לא נראה לי שהZX או כול הפיג'ו/סיטרואן יהיו אספנות מבוקשת , לאחר ככלות הכול זה לא כ"כ משהו , רק מה שבארץ עקב המיסוי הגבוהה אין תחליף זול .

חוץ מזה קשה לי להניח שהן יחזיקו מעמד כ"כ הרבה זמן

המיאטה כנראה שכן , ורודסטרים ומכוניות הנעה אחורית טובות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הרי כבר דובר על כך רבות... וחלק מהדברים שנאמרו כן לא הכי נכונים כי בהתייחס לשוק העולמי ולאיך שייבוא מכוניות קלאסיות פורח. אז אני די בספק, ושוב זה מחזיר אותנו לשאלה - מהי מכונית קלאסית?!

ומהו בדיוק ערך גבוה? כשמשפחתית ישנה עולה יותר ממשפחתית חדשה ?

כי יקח זמן עד שזה יקרה פה... להבדיל מארה"ב לדוגמה שמכונית בת 30 יכולה לעלות פי 2 ויותר ממכונית חדשה מאותה הקבוצה, אפילו אחת שנושת את אותו השם... בארץ לדוגמא גם אם תוציאו מאיזה מחסן אסקורט בת 35 שנסעה ק"מ מעטים, יד ראשונה ובמצב חדש, אף אחד לא ישלם עליה יותר מעל פורד פוקוס חדשה...

הראיה של אנשים פה היא צרה..

haters will hate

פורסם
כל רכב שישרוד הרבה מאד שנים, בבוא היום יהיה בעל ערך אספני בהגדרה.
לא מחייב ולרוב לא נכון.

הוולבו 144 שרדה בצורה יוצאת מן הכלל ולמרות זאת ערכה האספני נמוך למדי.

כנ"ל החיפושית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מחזיר אותנו לשאלה - מהי מכונית קלאסית?!

ומהו בדיוק ערך גבוה? כשמשפחתית ישנה עולה יותר ממשפחתית חדשה ?

כי יקח זמן עד שזה יקרה פה... להבדיל מארה"ב לדוגמה שמכונית בת 30 יכולה לעלות פי 2 ויותר ממכונית חדשה מאותה הקבוצה, אפילו אחת שנושת את אותו השם... בארץ לדוגמא גם אם תוציאו מאיזה מחסן אסקורט בת 35 שנסעה ק"מ מעטים, יד ראשונה ובמצב חדש, אף אחד לא ישלם עליה יותר מעל פורד פוקוס חדשה...

הראיה של אנשים פה היא צרה..

בנצי אתה טועה לדעתי - אסקורט עם מעט ק"מ במצב כחדש אינה עולה גם באנגליה סכום הקרוב לפוקוס חדשה - ושוב כנראה בגלל שמדובר במכונית סדרתית נפוצה למדי.

שברולט בל אייר משנת 1957 עולה פי כמה מאותה שברולט שנה קודם או שנה אחרי. כנ"ל גם לגבי פורד מוסטנג מהסדרות הראשונות אשר למרות שכיחותה והכמות הגדולה שבה יוצרה עדיין אינם מפחיתים מערכה.

בשתי הדוגמאות שלעיל הסיבה שהערך גבוה - בגלל ייחוד מסויים וגם/או עיצוב מיוחד .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני לא מבין דבר אחד, למה לשמור על רכב עד לאספנות ולא לסוע!

ביגלגל הביטוח? זה ניראה לי טיפשי, כי לא ברור פה למה אנשים נוסעים על רכבי אספנות ביגלל הביטוח או ביגלל הערך?

לפי דעתי כל רכב שהוא ישן יחסית ולבעלים רגש אישי לא צריך לשמור עד שהביטוח היה זול.

אני לדוגמא ממשיך לסוע ב127 81 ולא מחכה ל2011?

ויש לי בדרך פיאסטה 82 שגם תיסע.(רק חובה כי יותר מהבית ועד לים לא תשמש לי).

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
אני מהמר על 205 GTI 1.9

זה מעכשיו דבר נדיר ביותר

ה 1600 וה 1900 נכנסו למחירון של מגאזין קלאסי-קאר כבר לפני איזה 7 שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני דווקא הייתי מהמר על רכבי ספורט-קופה כגון; MX-3 וטויוטה סליקה, שתיהן כבר היום נדירות והולכות ונכחדות.

• תוכן חדש...