Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנגליה: 156 130,000 קמ , מצב מעולה מכני פנימי וחיצוני - 1800 פאונד = 15,000 שקל

אני קורא ובא לי לבכות.

על פניו, זה נשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי.

על איזה מודל מדובר, ובאיזה שנה קנית?

פורסם
אני קורא ובא לי לבכות.

על פניו, זה נשמע טוב מדי בשביל להיות אמיתי.

על איזה מודל מדובר, ובאיזה שנה קנית?

לבכות , כן :-(

אבל בכל מקרה כל הרכבים המשומשים מאוד זולים באנגליה - שלי שנת 98 במצב פשוט מעולה נוסעת כמו מכונית יוקרה , תענוג אמיתי

השבוע שמתי למכירה , אני כבר לא משתמש וחבל - אז הנה היא - http://atsearch.autotrader.co.uk/www/CARS_popup.asp?nU=0&make=ALFA%20ROMEO&model=156&min_pr=75&max_pr=&postcode=n31ag&miles=40&max_records=200&modelexact=1&photo=1&start=3&distance=1&adcategory=CARS&channel=CARS&id=200648260169476

התמונות לא כלכך באיכות , אבל האוטו פצצות

-

חוסך ל 911 בינתיים 205

פורסם

כואב הלב, ושלא נדבר על המחירים של אקזוטיקות משומשות למיניהן שאפילו לא מגיעות לארץ.

סקיילין במחיר של מאזדה 6 :mm_cry:

עריכה:

אורי, במודעה אני רואה שבסוף כתוב: ONO - אני רואה את זה בהרבה מודעות אנגליות, ולמרות היותי אנגלי אני לא מכיר את הביטוי (ישראל ממש קלקלה אותי :wink: ) - מה הפירוש?

PUG-306 XSI MK2

פורסם

ה-156 מכונית מוצלחת מאד ואמינה בצורה יותר מסבירה!

יש לי 2.5 גיר רגיל שנת 98 כבר 40000 ק"מ ושלוש שנים.

תענוג של רכב :-D

יהיה לך מאד קשה למצוא אחת גיר רגיל במצב טוב ובמחיר טוב.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

נגיד את זה יותר ברור:

406 מכונית טובה, אפילו טובה מאוד. נוחה, נעימה, מהנה במידה סבירה, אמינה במידה סבירה בהחלט - בטח יחסית לצרפתיה (ואני מרשה לעצמי לדבר על צרפתיות ככה, בהתחשב בזה שצי הרכב של החברה שלי כלל חוץ מה-406 גם C5, קסנטיה, ברלינגואים וגם לא מעט מגאנים מכל הדורות...).

156 לעומת זאת היא מכונית מלאת חסרונות, לא זולה לתחזוקה (ונראה אותה נוהג בה בלי למשוך כל הילוך ובלי למעוך את דוושת הגז בכל הזדמנות), לא הכי מרווחת, רמת הגימור לא הכי גבוהה... אבל היא יצירת אומנות, מכונת נהיגה מדהימה, ואם אחרי נהיגה לא תתאהב בה, אז אין לי מה לדבר איתך :wink:

במילים אחרות, אם 156 לא תעשה לך את זה, אז באמת חבל ללכת ל-406 : תמצא לך איזו יפנית פרקטית, אמינה, נטולת חסרונות ו"נכונה" לחלוטין.

טוב, הגזמתי בכוונה, אני עדיין מעדיף 406 על היפנית הנכונה, אבל אתה מבין את הכוונה...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ל 406 יש שילדה מעולה בכל קנה מידה,היא נוחה בהרבה מהאלפא ובכביש מפותל היא מהנה לא פחות מהאלפא,שלא לדבר על נוחות הנסיעה העדיפה,המרווח הפנימי העדיף ואיכות הגימור הטובה בהרבה.

האמת שזה לא ממש הוגן להשוות בין שתי המכוניות הללו;המיתחרה האמיתית של האלפא היא הב.מ.וו סידרה 3 והמיתחרות של הפיג'ו הן מכוניות המנהלים היפניות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ל-406 באמת שלדה מעולה. והיא באמת נוחה מהאלפא. אבל מהנה יותר בכביש מפותל? שום סיכוי. נהגתי בכביש מפותל בשתי המכוניות וההבדלים גדולים מאוד. אני מניח ש-406 3.0 ל' ידנית תהיה מהנה מאוד, אבל ה-406 1.8 או 2.0 אוטומטיות לא עומדות בשום סטנדרט של כוח מול האלפא, תיבת ההילוכים לא תמיד עוזרת, ההיגוי פחות ישיר ומדויק (אם כי טוב מאוד כשלעצמו) והתחושה כבדה בהרבה משל האלפא שמרגישה כמו מכונית קלילה יותר.

האלפא גם מרשימה בהרבה מבפנים, אפילו שהיא פחות מרווחת ושאיכות הגימור פחות טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם ה3.0 מתקשה - לא שהיא לא מהנה (והידנית מאיצה מעולה) אבל יש לה הרגשת כבדות שמאוד מורידה את הביטחון העצמי, וכתוצאה את המהירות.

לגבי סוגיות היגוי - אין לי מספיק ניסיון עם ה406 כדי להשוות לאלפא, אבל אם הוא דומה ל306, הוא יותר טוב - לאחר יומיים עם האלפא, חזרתי לנהוג ב306, וממש הופתעתי מההגה (ועדיין, הייתי לוקח את האלפא ברגע, רק זכרונו של קול המנוע גורם לי לרעידות).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לצערי, כמעט שום דבר לא דומה להגה של ה-306. ההגה של ה-406 טוב, אבל זה עדיין לא זה. וחוץ מזה, אני מוכן לוותר על טיפה'לה תקשורת, תמורת ישירות ההפנייה המפורסמת של האלפא. (לא מאמין שאמרתי את זה :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כואב הלב, ושלא נדבר על המחירים של אקזוטיקות משומשות למיניהן שאפילו לא מגיעות לארץ.

סקיילין במחיר של מאזדה 6 :mm_cry:

עריכה:

אורי, במודעה אני רואה שבסוף כתוב: ONO - אני רואה את זה בהרבה מודעות אנגליות, ולמרות היותי אנגלי אני לא מכיר את הביטוי (ישראל ממש קלקלה אותי :wink: ) - מה הפירוש?

ONO הוא ביטוי מכאיב ביותר למוכר ( Or Near Offer ) - הכוונה - רק תתן מחיר אני מוכן למכור - זה המצב כשיש לך אוטו בן 9 , אתה מתחנן למכור - קצת שונה מארץ :cry:

ובקשר לסיפורים על 406 מהנה לנהיגה - אין סיכוי - היא אפילו לא מתקרבת - האלפא מהירה זריזה יציבה ומתקשרת הרבה יותר , עם הגה מצוין , גיר קליל ומנוע הרבה יותר ספורטיבי.

אבל שוב יכול להיות שאנשים מתכוונים שה 406 מהנה לנהיגה אם אתה רוצה "לקחת את הזמן" ולנהוג בניחותא - זה כבר יכול להיות ודווקא נשמע הגיוני

-

חוסך ל 911 בינתיים 205

פורסם

sronis כתב:

לצערי, כמעט שום דבר לא דומה להגה של ה-306. ההגה של ה-406 טוב, אבל זה עדיין לא זה. וחוץ מזה, אני מוכן לוותר על טיפה'לה תקשורת, תמורת ישירות ההפנייה המפורסמת של האלפא. (לא מאמין שאמרתי את זה :wink: )

סלחנו :wink:

ORIH כתב:

ONO הוא ביטוי מכאיב ביותר למוכר ( Or Near Offer ) - הכוונה - רק תתן מחיר אני מוכן למכור - זה המצב כשיש לך אוטו בן 9 , אתה מתחנן למכור - קצת שונה מארץ :cry:

תודה, אני הייתי בטוח שהכוונה הייתה Or Nothing (גישה ישראלית למדי).

ובקשר לסיפורים על 406 מהנה לנהיגה - אין סיכוי - היא אפילו לא מתקרבת - האלפא מהירה זריזה יציבה ומתקשרת הרבה יותר , עם הגה מצוין , גיר קליל ומנוע הרבה יותר ספורטיבי.

אבל שוב יכול להיות שאנשים מתכוונים שה 406 מהנה לנהיגה אם אתה רוצה "לקחת את הזמן" ולנהוג בניחותא - זה כבר יכול להיות ודווקא נשמע הגיוני

תאמין לי, ממני לא תשמע וויכוח, אבל עם עדרי הקורולות והאקסנטים הרוחשים על כבישינו, כל קוץ הוא פרח.

PUG-306 XSI MK2

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...