Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ונניח שהמטופל נמצא בסכנת חיים והדרך היחידה להציל אותו זה להגיעה כמה שיותר מהר לחדר טראומה.

כאשר מדובר בת"ד קשה וסכנה לפגיעת עמש"צ, עמ"ש אזי הקיבוע מלא עפ"י הספר.

משהו קטן:

כאשר בנאדם מקובע באופן מלא ונכון- אתה יכול להפוך אותו/לזרוק אותו באוויר יחד עם הקרש/להפוך אותו בצורה כזו שהראש מופנה כלפי מטה והרגליים כלפי מעלה והוא לא יזוז סנטימטר.

הסר דאגה מלבך בנושא הזה.

אמרתי שעל נהג האמבולנס לנהוג שלא בזהירות?

להפך אני מסכים איתך שעל הנהג להיזהר ולהיות מודע לכביש, ולרכבים הסובבים.

בקיצור יש דברים אחרים שכדאי שתדאג להם.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני גר בגבעה עובר שם לפחות פעמיים ביום (הדרך מהבית), וזה ממש לא המקום לפס האטה, אני יורד שם בסביבות ה70 ולא קורה כלום, הדבר שבאמת מפריע שיש שם רשת ביוב שקוע, ולפעמים נכנסים בה עם הגלגל והאוטו מאבד קצת אחיזה, בד"כ רוב התאונות שם הם בתחילת החורף כשמחליק. אין כל כך מה לעשות והעירייה לא תשים לב אלייך בכלל,

אני גר ברחוב ליד מגדל המים, ופעם היו באים לפה ערבים מהכפר למעלה וטסים בשכונה, ועוד כל מני אנשים שלא קשורים לשכונה טסים פה, ביקשנו שישימו פס האטה, באו אחרי איזה חודשיים שמו פס בגובה מילמטר שלא ממש עוזר ואפשר לעבור אותו ב120 קמש.

פנינו שוב שיתקנו אותו ובטענה שבערב כל השכונה מלאה בילדים, זה רחוב ללא מוצא, והילדים משחקים עם כדור וכלבים מסתוביבם על הכביש, לעירייה לא אכפת "הרי כבר שמנו פה פס האטה".

אופס לא יודע איך הגעתי לתאריך הזה, ולהקפצה הזאת. מוזר לרגע חשבתי שזה נושא חדש.

מצטער על ההקפצה.

:-) just smile
פורסם

אולי כיכר בצומת האירוסים וקונטיקט? זה יחייב את הנהגים להאט וימנע מהם להגיע במהירות לסיבוב, יסדיר יפה את התנועה ויהיה נעים לעין.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אם כבר, אז צריך לבדוק למה שמים באמפרים בגודל של הר בגבעת המורה, יש כמה כאלה שאני לא מאמין שמישהוא עם אוטו מונמך יכול לעבור עליהם בלי לגרד חצי מהטמבון

• תוכן חדש...