Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הגבלה של נוסעים, לפי מירב הבנתי, ולפי מה ששמעתי בחדשות, ההגבלה הוסרה, גם לאנשים שיוציאו רישיון מהראשון לנובמבר, וגם לנהגים שהוציאו לפני. עכשיו השאלה אם כאשר יציעו חקיקה חדשה יחזירו את ההגבלה או לא.

ishpuz, מה שאני אומר הוא שאדם אשר עבר טסט לפני חודש, ועד עכשיו היה חייב במלווה של שלושה חודשים, חייב רק חודשיים מהראשון לנובמבר. אני צודק?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

johnny - כנראה שכן.

לגבי השני נוסעים, מתבטל לכולם גם כן.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אוקיי אם אפשר תשובה חד משמעית בקשר למלווה..

הוצאתי רישיון לפני יומיים , כמה זמן אני צריך להיות עם מלווה חודשיים או שלושה ?

תודה ואני יודע ששאלו את זה כבר אבל כל אחד אומר משהו אחר..

פורסם

עד כמה שהנושא הזה לא נוגע לי, וכבר נמאס מכל החפירות שמתבצעות עליו,אפילו אני הבנתי כבר את החוק.

יהיה לך מלווה 3 חודשים, כי הרשיון שלך הודפס לפני ה1.11.זה כתוב בפירוש כמה הודעות מעלייך.

פורסם

החוקים מתבטלים! מתוך כתבה בYNET:

"מאגף תנועה במשטרה אמרו ל-ynet כי מעתה לא תתבצע אכיפה לפי הוראת השעה, אלא על-פי החוק הישן"

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321977,00.html

כלומר גם החוק של ה2 נוסעים מבוטל וגם של השלושה חודשים מלווה גם למי שהוציא רשיון לפני ה1.11.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אבשלום ימסכן תפסיק להעיר תאכל ת'לב לך עוד חודשיים וחצי ולי עוד 20 יום בעאסה אה...???

ולאוראל חודשיים.........חחחחחחחחחחחחח

פורסם

זהו עכשיו זה באמת רישמי!!!

התבטל החוק של השתי נוסעים לכולם!!!!

שימו לב

שינו פה כמה פרטים מאתמול..

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

תוקפה של הוראת שעה הסתיים ולפיכך עד לסיום הליכי החקיקה אשר הוצעו על ידי המשרד, התנאים הנדרשים לגבי "נהג חדש" בשלב זה הינם: חייב בתנאי מלווה חודשיים בלבד ולא חלה עליו הגבלת נוסעים

האמור חל גם על נהגים שהוציאו רשיון לפני 01/11/06

פורסם

סוף סוף העינינים הסתדרו "השנים רבים השלישי לוקח"(מופז ושיטרית רבים נהג חדש מרוויח)

למרות שזה יחזיק שבוע שבועיים ואז יחדשו את החוק שוב אבל צריך לנצל לפני שיגמר..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
אבשלום ימסכן תפסיק להעיר תאכל ת'לב לך עוד חודשיים וחצי ולי עוד 20 יום בעאסה אה...???

ולאוראל חודשיים.........חחחחחחחחחחחחח

נראה לי עוד ילד בן 13 שמשחק אותה גדול.

ילדים פשוט מתנהגים בצורה לא מתאימה לפורום!.

אבשלום.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1157799#post1157799

לראות ואז להאמין...חח=]

• תוכן חדש...