Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החוק של השתי נוסעים ממש דפוק.

בונה זה לא פייר שלי היה מלווה 3 חודשיים ולאלה שהוציאו אחרי ה 1.11 לא היה.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה לא "פייר" שלהם יהיה פחות זמן לצבור טיפה נסיון עם מישהו לידם JUST IN CASE.

תסביר לי מה החודש הזה יעשה לך רע?

והחוק של ה2 נוסעים הוא לא דפוק - יש לו מטרה, שאני מסכים איתה! למנוע הסחת דעת מאחורה.

מצד שני, אני חושב שהיו צריכים לקצר את הפז"מ שלו.

לא נורא, שנה כמעט עברה - נחכה עוד שנה :D

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החוק של ה2 נוסעים הוא החוק החשוב ביותר לדעתי.

נסעתי עם חברים באוטו מלא, ותאמינו לי שזאת חוויה מאוד לא כיפית.

הרבה רעש, בלאגן, צפופית,אין מקום, מוזיקה גבוהה, והסחת דעת אחת יכולה לגמור את העסק לא יפה.

לעומת זאת, שאני נוסע עם חברים שיש להם את ההגבלה של ה2 מקומות, יש שקט, אין בלאגן, הנהג מרוכז בכביש.

אבל מה- ברגע שיש את החוק הזה, יותר מכוניות על הכביש ויותר סיכוי לתאונות דרכים.

מצד שני, המלווה זה חוק די גרוע, כי אלה שאין מי שילווה אותם נדפקים.

ובקשר להגבלה, מישהו יודע עם זה מתבטל או לא?

תודה

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני עדיין קרוע מצחוק על זה שגיליתי שאני כבר יכול להיות נהג מלווה...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי כמות ההתעסקות פה בפורום בחוק המלווה, אפשר לחשוב שמדובר מינימום בחוק שמאפשר לשוטרים לירות באנשים ברחוב או בהקמת גולאגים בנגב.

אנשים - הלוווווו! פרופורציות!

לא ייתכן שמכל חוקי התעבורה שבספר החוקים והתקנות של מדינת ישראל, אחד החוקים שהכי מוכרים לנהגים חדשים וזוכים להכי הרבה "זמן מסך" הוא החוק הטריוויאלי והזניח הזה.

אז מי שעשה רשיון בין שעה 00:00 ביום ה-19.10 עד שעה 12:00 ביום ה-25.11 יעשה יומיים מלווה יותר מחברו שעשה טסט יום אחריו. דמעות חונקות את גרוני מהשתתפות בצערו על הפגיעה האנושה בחירות האזרח שלו.

עזבו אותנו משטויות. עוד חודש עם מלווה, פחות חודש עם מלווה. הכל עובר.

אני לפעמים מתקשה להאמין בכמות האנרגיה שאנשים משקיעים בקשקוש הזה. הולכים לעשות רשיונות על מלגזות וקומביינים, עורכים סימפוזיונים משפטיים על הסתירה בין חוק המלווה לחוק יסוד זכויות הפג ובאופן כללי בוכים על מר גורלם.

ראבאק, סעו חודשיים-שלושה או כמה שצריך עם מלווה ותשתדלו להפיק מזה את המיטב. תסתכלו על זה כעל עוד שיעורי נהיגה חינם. תבחרו מלווה רציני שלא על מנת לצאת ידי חובה ובקשו ממנו לשים לב לנהיגה שלכם. רק תרוויחו מזה.

מה אתם חושבים? שכשאני קיבלתי רשיון ישר קיבלתי את המפתחות לקרוע את העיר? ממש לא. אבא שלי שהוא אדם שקול, היה יושב לידי כשהייתי נוהג ומשגיח על הנהיגה שלי. ולא בגלל שחוק המלווה היה בתוקף (אז בכלל עוד היו חיילים בריטיים ליד הבית של ביבי), אלא בגלל שהוא אבא טוב. וזה מאוד עזר לי להיות פחות מסוכן לי ולשאר משתמשי הכביש.

אז אני מאחל לכל הנהגים החדשים על הכביש - ברוכים הבאים. אנא זכרו שיש עוד חוקים חוץ מחוק המלווה האימתני והשתדלו לציית להם.

פורסם

גיא, די.

מה זה משנה - עוד חודש מלווה לא יהרוג אותך - יותר בכיוון של ההפך.

אישפוז - תגובה חזקה :D:roflmao:

הסיבה שמתעסקים בזה כלכך הרבה כי זה לא חוק הגבלת מהירות שאומר 90 נקודה!

זה חוק מעופף וחסר ודאות שנוגע לצעירים חסרי סבלנות :D.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תקשיבו לאישפוז, איש חכם.

ולדעתי החוק של ה2 נוסעים הוא חרטא בפיתה.

אם יש בנאדם אחד מאחורה או 2 זה משנה?

אם לא נוח לכם צפוף, אל תסיעו 5.

אם אנחנו לצאת 4 אנשים ורק לאחד יש רישיון, אז מה עושים?

חוק ששם יותר מכוניות על הכביש, והיתרון שלו, לדעתי, זניח.

אור.

פורסם

התעסקות יתר בנושא המלווה לא מועילה.

לעומת זאת, חוק הנהג פלוס שניים ברכב לא תורם לדעתי. כמובן שעדיף בהרבה לנסוע באוטו ריק למחצה, פחות רעש, יותר מקום, ובכלל נסיעה מהנה יותר-לדעתי. אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו מעדיפים לצאת עם אוטו מלא מאשר לצאת עם אוטו חצי ריק, אבל ישנם מקרים שצריך לחרוג, למשל כאשר יש חבר בלי אוטו בנסיעה הביתה בלבד למשל, לא קורה הרבה אבל קורה.

יש לי רישיון, הוצאתי אותו כאשר הייתה ההגבלה של הנוסעים, עכשיו מה קורה? יש לי הגבלה או אין לי?

• תוכן חדש...