Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטסט היה ב7 וחצי בבוקר!! מה הסיכויים שידפיסו את הרישיון רק מחר?
במקומך הייתי דואג יותר ל2 נוסעים

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו אמרו בטלוויזיה בערוץ 2 שהחוק של ההגבלת 2 נוסעים בוטל לגבי כל 200,000 הנהגים אשר הוא היה תקף לגביהם, בקיצור החוק בוטל לגמרי, גם אלו שעברו טסט מזמן או אלו שיעבור ממחר.

פורסם

כתוב באתר:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3321977,00.html

שזה בתנאי לקבלת הראשון! יענו מי שעושה רישיון ממחר אז לא יהיו לא שלושה חודשים ויוכל

להסיע 2 אז האם גם לכאלה שיש כבר רישיון זה פועל עלייהם גם!?

אם כה מממחר אנחנו חופשיייייייייייייייייייים...חחח

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

חלק אומרים שחוק ה-2 נוסעים מבוטל גם למי שיש כבר רישיון וחלק אומרים שלא...

איפה אפשר לברר מה התשובה הנכונה?

פורסם

אני צריך להבין משהו. עברתי טסט בתאריך ה3.9.06 . נשאר לי עוד חודש וכמה ימים ספורים עד לסיום המלווה.

מה קורה עכשיו?! המלווה שלי מסתיים ב-3.11.06 במקום ה3.12.06 ? מה לגבי הגבלת הנוסעים באוטו?!

תודה מראש למי שיכול לתת מידע.

פורסם

אבל ברישיון רשום שאתה נהג חדש לא?

אז עם שוטר עוצר אותך, הוא חושב שיש עליך הגבלה של 2 נוסעים כמו כל אלה שהוציאו רישיון לפני ה1.11 והם נהגים חדשים

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
אבל ברישיון רשום שאתה נהג חדש לא?

אז עם שוטר עוצר אותך, הוא חושב שיש עליך הגבלה של 2 נוסעים כמו כל אלה שהוציאו רישיון לפני ה1.11 והם נהגים חדשים

זה שאתה נהג חדש אין קשר להגבלת הנוסעים גם למי שיוצא רשיון אחרי 1.11.06 יהיה רשום ברשיון נהג חדש

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

חוק ה2 נוסעים ירד לכולם(נראה לי) ואני יסביר מדוע!

קניתי אותו בתקופת המנדט(לא באמת סתם דוגמא) ובתקופה ההיא לא היה צריך ביטוח לרכב אז... גם היום אני לא צריך לשלם ביטוח על אותו רכב?

כנ"ל לגבי חוק שני נוסעים, מה שהיה היה, עכשיו יש חוקים חדשים!

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

"החל מ- 1/11/06 "נהג חדש" יהיה חייב בליווי חודשיים בלבד (כיום חובת ליווי שלושה חודשים), וזאת עד לסיום כל הליכי החקיקה המתבקשים.

"נהג חדש החייב מלווה" - מי שנוהג ברכב מנועי (רכב פרטי, משא, אוטובוס זעיר) בידיו רשיון נהיגה לרכב זה שהוצא החל מתאריך 1/11/04.

פטור מחובת מלווה למי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד"

זה ציטוט מאתר האינטרנט של משרד התחבורה- מכאן ניתן להסיק חד משמעית כי אדם שעבר טסט לפני הראשון לנובמבר חייב במלווה של חודשיים. ?

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CT/.p/5_0_9F/.d/0?PC_7_0_CT_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_211#7_0_CT

פורסם

קראת בעיון את הציטוט שהבאת?

כל נהג חדש שהוציא רשיון מאז 1/11/2004.

הנהגים החדשים היחידים שהוציאו רשיון לפני תאריך זה יסיימו להיות נהגים חדשים בעוד כשעה.

בקיצור - החוק החדש מכסה כל נהג חדש, לא משנה מתי הוא הוציא רשיון. אם הוא נהג חדש, יש לו חודשיים.

האם מיצינו את הדיון?

• תוכן חדש...