Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

קניתי שבוע שעבר את הרדיו דיסק הזה:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=41587a7674ccaae82cb7a79974a7b453&productid=150

עכשיו,

את הרמקולים לא החלפתי אך ארצה לעשות זאת בביקור הבא בחנות...

שמתי לב שיש דבר שנקרא סט קומפוננט, לי מהצד זה נראה פשוט סט של רמקולים עם עוד כמה דברים קטנים (אשמח אם תגידו לי מהם הדברים הקטנים האלה?), האם סט קומפוננט הוא בעצם עסקת חבילה בו אני קונה כמה חלקים יקרים ביחד במחיר מוזל?

בתכל'ס,

אני מעונין לקנות 4 רמקולים חדשים עם הספק קצת יותר גבוה מהנוכחי.

1) נראה לי שהרדיו דיסק בא עם 4 יציאות של 50 וואט, מה שאומר שאני צריך לקנות מגבר אם אני רוצה יותר מ50 וואט ברמקולים, נכון?

2) על איזה רביעיית רמקולים נורמלית תמליצו?

3) האם אני צריך באמת להוסיף מגבר בשביל לחזק את ההספק מעל 50 וואט או מספיק לקנות רמקולים עם הספק מעל 50 וואט ולבד הם יגיעו להספק הזה?

* תקציב: 1000-1600 ש"ח ל4 רמקולים פלוס מגבר.

בעיקרון במסגרת התקציב אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שיפור הסאונד ברכב בכללי, אולי נכנסתי להגדרות ולבקשות לא מתאימות. אבל זה התקציב ואיך מהתקציב הזה אני מוציא את המיטב מבחינת שמע ברכב?

תודה ושבוע טוב.

וסליחה על הבבל"ת

פורסם

קומפוננט מורל פולס 500 שקל

JBL אחוריים 350 שקל

מה שמשאיר אותך עם 750 שקל למגבר 4 ערוצים מיד שניה של חברה טובה או להגדיל את התקציב ב- 150-200 שקל ולקנות מגבר חדש 4 ערוצים לא רע

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

קומפננט כולל מיד טוויטר וקרוס (שמחלק את הצלילים) תעשה חיפוש תקבל מידע עצום

אני ממליצ לך לחסוך עוד קצת לקנות סט קומפוננט (מוראל פולס בתקציב שלך) כמו שאמרו קודמי

במקום רמקוליים אחוריים תקנה סאב ומגבר בתקציב הנ"ל הייתי ממליצ על יד שניה תבדוק כאן בפורום יש כמה הצעות מאוד מעניינות

לסיכום סט קומפוננט טוב וסאב עדיף על פני אחורים.

פורסם

יש לי ברכב טוויטרים מובנים,

האם כדאי להחליפם במסגרת הקומפוננט?

שתבינו,

הידע שלי בהמערכות לרכב מסתכם בזה שאני יודע מזה רמקולים ומזה רדיו-דיסק,

הייתי רוצה לדעת מזה מגבר ולמה הוא מועיל?

מזה קומפוננט? ומהו כולל?

*יש לי חבר שמוכר מגבר 1000 וואט חדש ב700 ש"ח משום שלא התאימו לו החיבורים למערכת שלו, האם שווה?

• תוכן חדש...