Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת חוק: בדיקות תקופיות לדלק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד אפשר לקנות ערכה אישית למדידה מחו"ל.

הרבה כסף אבל יחסוך כאבי ראש.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הראש היהודי ימצא דרך לעקוף גם את זה.

אם הייתה ניידת קבועה עם 2 אנשים שכל תפקידם היה לבצע בדיקות פתע יומיות לתחנות דלק בכל רחבי הארץ, זה אולי היה פותר את הבעייה .

פורסם

בעלי התחנה יבצעו את הבדיקה בעצמם.

מעניין.

זה כמו לתת לפושעים לעצור פושעים.

מה שצריך זה גוף שלישי בעניין, ועדיף בלתי תלוי.

גוף לאכיפה ובדיקה של הדלק עם סניפים במקומות מרכזיים ששולח בודקים על בסיס יומי\שבועי לתחנות לביצוע מדידות ומפרסם את התוצאות לציבור הרחב.

ולא בעלי התחנה אשר מראש הם (בד"כ) אלה שמוהלים את הדלק כדי להרוויח יותר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה מה שנעשה בתחנות על ידינו.

מלבד זאת מידי פעם לוקחים דגימות מהדלק כדי לבדוק אותו.

לדעתי הרעיון שכל מנהל יבדוק את התחנה שלו לא בדיוק יעבוד.

מי יבדוק את המנהל? מי אכן יאשר שהדלק תקין?

צריך גורם חיצוני, אשר יסתובב בתחנות השונות יקח דגימות באקראי, כך יפתיעו את התחנות, ולא יהיה ניתן להתחמק מהבדיקה או לעשות דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בולשיט.

במקרה יש לי היכרות מסויימת עם מערך בדיקות המזון והמים במדינת ישראל. התקציבים הנמוכים של מערך הבדיקה והתחמנות הלא תאומן של היצרנים גורמים כמובן לכך שהשוק די עושה מה שבא לו. וגם כשתופסים מישהו, זה כמעט לא מגיע למשפט וכשזה כן מגיע מדובר בעונשים מזעזעים בזניחותם ובקנסות שבטלים בשישים לעומת הרווחים שהושגו כתוצאה מביצוע העבירה.

אז לא מצליחים לאכוף כמו שצריך את תקנות איכות המזון הנכנס לפינו, איך בדיוק יאכפו את תקן איכות הדלק הנכנס לפיות התדלוק שלנו? נכון. יאכפו אותן כמו בדיחה אחת עצובה.

הצעת חוק פופוליסטית, לא ישימה, ואם תשאלו אותי - בעלת חשיבות מעוטה יחסית לנושא אותו הבאתי כדוגמה.

פורסם

למה לא מציידים כל רכב ב"ערכת גילוי" כמו ברכבי דיזל?

בדיזלים החדשים שאני מכיר,יש נורה שנדלקת אם יש מים בסולר או מרעין בישין אחרים,ודרך פילטר הסולר יש ברז מיוחד שממנו אפשר לנקז.

למה כל כך קשה לקחת את זה ולשים גם ברכב בנזין?

• תוכן חדש...