Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין למה לקנות רכב בשנת המודל האחרונה שלו. (ב-99 הייתה מתיחת פנים).

לגבי הספיציפית, הייתי מדלג. (בגלל התאונה בעיקר, אבל לא רק).

בנוסף, קראתי בכמה מקומות שהגירים של הלנטרה מהשנתונים 96-8 בעייתיים (האוטו'). לגבי שנתונים אחרים - לא יודע.

פורסם

הלווווווווווו !!

אתה קראת את הדוח או שפירסמת בלי לקרוא?!

3 הדברים ה ח ש ו ב י ם ביותר בבדיקת רכב: מנוע, גיר, שסי. ושלושתם, תודה לאל, לא תקינים (בלשון המעטה) ואתה עוד צריך חוות דעת?!

פורסם

היתה לי לנטרה 96' ולנטרה 99'.

מנסיוני (וייתכן שרק מנסיוני) הדגם של 96'-98' היה אמין יותר, כך שזו התחלה טובה דווקא, בעיניי.

הייתי מתרחק מאוט' של המכוניות הללו.

לא נראה לי משהו יוצא דופן בבדיקה.. הרוב כסת"ח...

חוץ מהחלק של התאונה.

גם אני הייתי מחפש אחת במצב טוב יותר, לא חסרות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

עוד תגובות יתקבלו בברכה.

אני לא ראיתי ו/או נסעתי על הרכב או נוכחתי בבדיקה , זה שירות בשביל חבר...

GOT סחוג?

פורסם

אם נותנים לחבר את הרכב בחינם, אז אולי שווה לקחת אותו,

אבל אם החבר הזה שלך שואל : "האם לרכוש אוטו זה ב - 5,000 ש"ח" התשובה שלי היא : "לא"

חלק זה בהחלט כסת"ח (שמן, צלחות בלמים, לבדוק רצועת טיימינג וכו')

אבל לדעתי השורות העיקריות :

- תיקון תאונה בדופן שמאל..." זה שס"י, שים לב שזה תחת "גבוהה"

- "שחיקה פנימית גבוהה בגיר .." זה גיר גמור.

אני לא בטוח אם יש בעיה אמיתי למנוע או שאלו רק שורות כיסוי, חלקן אני מכיר, אבל "בלאי פנימי גבוה" אני לא בטוח אם הכוונה הינה מנוע גמור או סתם שהם רושמים זאת על 188,000 ק"מ שהרכב עבר.

בברכת שבוע טוב.

פורסם

בכדי לדעת היטב מה כסת"ח ומה לא יש צורך להציק לבוחן בעת מתן ההסבר בסוף הבדיקה ולא לתת לו לדקלם את שנכתב בטופס(לקרוא כולנו יודעים, כך אני משער :twisted: ).

דוגמה לחוו"ד של גולשים בפורום שלא פוגעים במטרה(או באי-כסת"ח).

מבחינה מכנית הרכב פשוט מוזנח(במערכותיו העיקריות).

"הדליפות בציל'(4 הפרש = 12.5%)" - הן במקרה הטוב תוצאה של פיח רב בראש המנוע(אינפוזיה תוכל ללטפל בכך ביעילות) אשר גם מסביר את ההערה על תצרוכת דלק גבוהה. במקרה הפחות טוב זוהי שחיקה בינונית בציל' עצמם המעיד על מנוע שמקרב את קיצו, דגשים לכך ניתן למצוא בהערות: חוסר שמן, תצרוכת שמן ונזילות.

את ההזנחה ניתן למצוא גם בשאר האביזרים - רעש גלגלות, סימני נזילה ממש' מים, תושבות פגומות(מנוע וגיר), מע' פליטה פגומה ותותבים לבולמ"ז.

גיר- ניתן להבחין שהבוחן לא ציין "שמן כהה - בלאי דיסקיות".

אחת משתיים -

1. הרכב לאחר טיפול(לא סביר, עקב ההזנחה בשאר המכלולים).

2. הגיר פגום כך שהבוחן לא התייחס להערה זו מאחר והוא פסל אותו לחלוטין.

מרכב - אין הרבה מה להוסיף, תאונה במרכב אשר מפחיתה מערכו של הרכב ומסחירותו(שגם כך נמוכה).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...