Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חיפאי ומגיע לבדוק רכב בירושלים ואם הוא יעבור את הבדיקה בצורה טובה אז גם לקנות אותו. הבעיה שאני לא מכיר שם כלום ולא רוצה ללכת למכון שהבן אדם ההוא מכיר אז אם מישהו מכיר מכון בדיקה טוב ואמין בירושלים אני אודה אם תרשמו את השם והכתובת שלו.

אם זה לא מתאים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום המתאים אבל בבקשה אל תמחקו כי זה מאוד חשוב לי וגם דחוף. תודה.

פורסם

ממליץ על מכון "טסט ליין"שנמצא בגבעת שאול בכניסה לירושלים.

אם אתה מגיע לכניסה לעיר מכביש מ"ס 1 פונים בצומת גינות סחרוף ימינה ,הכביש קצת מתעקל והמכון נמצא מצד שמאל בפניה הראשונה .אי אפשר לפספס.

כולם נוכלים אבל זה הרע במיעוטו.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

לי אין השגות לגבי האמינות שלהם אבל כן לגבי מקצועיות,

אם מה שמעניין אותך זה להפחיד את המוכר ( במידה ומוכרים עוד מתייחס ברצינות לכל מה שמכוני בדיקה רושמים )ובעקבות כך לנסות לגרזן אותו במחיר לך למכון זה.

אם אתה מעוניין לדעת למה באמת הרכב זקוק ומה המשמעות הכספית , לך למוסך ותבדוק את הרכב.

פורסם

מצטער להרוס את המסיבה,

המצב במכוני הבדיקה בי-ם הוא לא משהו אבל זה עדיין לא הופך את טסט ליין למשהו טוב.

מכון יסודי ? מה תגיד על כך שלא בודקו מספר שלדה כי לטענתם הרכב מלוכלך

( והוא לא היה יותר מלוכלך מהרגיל לרכב בן 5 אפילו תא מנוע נקי יחסית )

פורסם

בתור קונה, המכון היחיד שהייתי נכנס אליו זה טסט ליין. אבל, זה לא אומר שהבדיקה מקצועית, זה פשוט אומר שהם משחירים יותר את הרכב ועושים רושם אמין יותר, (מכיוון שהם רחוקים מאיזור התעשיה תלפיות הם רחוקים יותר מסוחרי רכב) ולכן פחות חביבים על הסוחרים.

אבל זה לא מכון הייטקי, אין ציוד מיוחד, אין הדמיות ממוחשבות , אין השוואה לנתוני יצרן (או שהם שידרגו בזמן האחרון).

גם לזמן הבדיקה במכון יש חשיבות, אותו הרכב בשתי בדיקות שונות בטסט ליין (הייתי המוכר), יום שישי, היה עמוס הבדיקה נמשכה 12 דקות, פעם אחרת ביום ראשון הבדיקה נמשכה שעה והתגלו דברים נוספים, בתחום המרכב שלא התגלו בבדיקה הראשונה.

• תוכן חדש...