Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכבת עם תוצאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי היום נסעתי לבדוק פיג'ו 306 XT ואלה הממצאים הבאים: ראיתי אוטו הגג היה שרוף כאילו ירד הצבע מירוק לצבע של פח

ושבדקתי את המד שמן הוא היה מוט מסולסל והיה אטם כתום באמצע הצינור והאטם התפורר לי במקום

האיש מוכן במקום 35 אלף להוריד לי ל 32 מקסימום ויש צורך לצבוע את הגג

האם שווה לקחת במחיר הזה?

הגיר נראה לי במצב מעולה הקלאץ כמו חדש מרגרינה ממש צמיגים חדשים האוטו נראה שמור רק הגג והאטם של השמן שהתפורר וזה עוד לפני בדיקה למרות שהוא טען שהרכב נקי מתאונות

tAoS FoReVeR

פורסם

taos כתב:

היי היום נסעתי לבדוק פיג'ו 306 XT ואלה הממצאים הבאים: ראיתי אוטו הגג היה שרוף כאילו ירד הצבע מירוק לצבע של פח

ושבדקתי את המד שמן הוא היה מוט מסולסל והיה אטם כתום באמצע הצינור והאטם התפורר לי במקום

האיש מוכן במקום 35 אלף להוריד לי ל 32 מקסימום ויש צורך לצבוע את הגג

האם שווה לקחת במחיר הזה?

הגיר נראה לי במצב מעולה הקלאץ כמו חדש מרגרינה ממש צמיגים חדשים האוטו נראה שמור רק הגג והאטם של השמן שהתפורר וזה עוד לפני בדיקה למרות שהוא טען שהרכב נקי מתאונות

אז קודם כל אני מבין שאת הבדיקה ביצעת בעצמך,כלומר,לא התבצעה בדיקה.העובדה ש"נראה לך" שהגיר במצב מעולה לא אומרת כלום וכך גם מצב הקלאץ.אין שום קשר בין רכות למצבו של הקלאץ.בכל רכב קלאץ רגיש בצורה שונה.כמובן שאי אפשר לדעת האם המחיר כדאי או לא ובטח לא על סמך הבעלים(כאילו חסרים נוכלים שמוכרים מכוניות גנובות או עם פגיעות בשלדה).ישנה אפשרות שהבדיקה תגלה בלאי אדיר ובטח שלא לי ולא לך יש את הסמכות או הידע לדעת בדיוק את המצב האמיתי.עם כל הכבוד,לא נוגעים ברכב משומש ללא בדיקה מקצועית.לתשומת לבך :idea::idea::idea:

פורסם

ב306 הכהות כנראה הצבע דוהה בגג ממש בקלות, כבר ראיתי המון כאלו (במיוחד ירוקות).

האמת שבארץ זה קורה להמון מכוניות כהות.

אם הרושם הראשוני היה חיובי, תיקח לבדיקה.

ובהצלחה :ok:

פורסם

האוטו אכן בצבע ירוק והצבע דהה

בנוסף האוטו הגיע ללא גלגלים מגנזיום שזהו סוג של תוספת אינטגרלית

וחוץ מזה לצבוע גג עולה אלף שקל? המוכר הזה נראה לי רמאי וגם האטם של המדיד דלק התפורר לי שהוצאתי את המדיד

ושמעתי שרכב שהצבע דהה זה רכב לא מטופל ועמד הרבה זמן בלי ניקיון

בכל מקרה האם צבע לגג יכול לעלות אלף שקל? והאם יש צורך לצבוע את כל הרכב אם צריך לצבוע את הגג?

tAoS FoReVeR

פורסם

צביעה איכותית לגג בלבד יכולה להגיע בקלות ליותר מ-2,000 ש'

הכל תלוי באיכות הצביעה שאתה מחפש כלומר, צביעה איכותית ופחות איכותית יראו בהתחלה אותו הדבר אבל עם הזמן (תלוי כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב אצלך) מצב הצבע בצביעה הפחות איכותית יילך וידרדר

אם מישהו רואה או רוצה למכור vtr/vts או 106 ראלי דור שני אז שלא יתבייש ושירים לי מהר טלפון 055336232 או שישאר הודעה פרטית

פורסם

אני מציע שפשוט תחיה עם הכתמים על הגג.

אין מה לעשות, צבע כהה (כנראה לא הכי איכותי) אחרי כמה שנים בשמש הישראלית נשרף.

ג'נטים מגנזיום לא היו סטנדרטיים ב-XT לכל אורך חייה.

בקשר למדיד, זה בטח לא סימן טוב, אבל אני לא יודע אם זה סימן רע.

פורסם

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

זאת מכה קבועה אני יודע ב306 בצבע הספציפי הזה...........

אני חיפשתי כזאת ככה שהצבע במקרה הזה הוא לא מדד בפיגו כהות...

אם האוטו נחמד..... יש ספר טיפולים שלם!!!!!!!11 ואתה חותם על מסמך עם המוכר שאם יש תאונות או פגיעות שלדה אז הוא משלם על הבדיקה..... אז תיקח לבדיקה

ובהצלחה

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עומר במחירון כתוב שיש ג'נטים מגנזיום כסטנדרט אם בפועל יש או אין זה בעיה של המוכר שיוריד לי במחיר מה אני פראייר?

כתוב שזה בא עם האוטו אז שזה יבוא ולא יסתלבט עלי

tAoS FoReVeR

פורסם

לא מבין את הת'רד המצחיק הזה - צבע שרוף ומדיד מתפורר זה בכלל אינדיקציה למשהו ?

זה כמו לחפש דירה לפי הצורה של התיבת דואר, או לקנות בגד לפי איכות השקית ניילון שבה הוא ארוז.

כן המדידים של דגמי פג'ו לא מחזיקים מעמד. ככה זה, אין שום קשר להזנחה. גם אצלי, ב ZX מתחוזקת היטב התפורר המדיד והחלפתי אותו. עלה איזה 30 ש"ח.

כן בכל דגמי PSA מהעידן ההוא שצבועים בצבע כהה דוהה הצהע של הגג - 306, ZX, 106 וכן הלאה. גם זה לא מעיד על הזנחה. גם אני במקום בעל הרכב לא הייתי צובע את הגג. כי כידוע, במקומותינו, רכב צבוע פרושו רכב חשוד.

לא לכל דגמי XT היו מגנזיום מקוריים. אני מכיר אישית מספר מכוניות שאין להן.

אם אתה רוצה לבדוק מכונית, קח אותה לבדיקה. עזוב את המדיד של השמן, למען השם.

פורסם

שהוצאתי אותו זה היה נראה כאילו 60 שנה לא בדקו שמן זה היה ממש תקוע ומתפורר

ויש לציין שהשמן היה במצב חדש הוא בטח עשה טיפול לא מזמן בכל אופן הוא לא מוכן להתפשר על הגג ועל השד יודע מה היה יוצא בבדיקה אז אני לא פראייר ועובדה שכבר קרוב לחודש שאני רואה את המודעה שלו בפרסום משמע הוא לא מוצא פראייר ואני לא מוכן להיות זה שיפול לו בכיס הוא עוד עושה עלי פוזה ואומר אם בעוד שבועיים אני לא אמצא קונה אני אמכור לך בכמה שרצית כאילו אתה אומר שאם אף אחד לא רצה תגרוטאה שלך אז אני בטח ארצה?

tAoS FoReVeR

פורסם

זה מאוד נחמד שזה כתוב במחירון.

אבל אם כל הכבוד שאין לי למר לוי יצחק, אז כבר היו מקרים (רבים?) בעבר שבו נפלו טעויות במחירון. לפעמים זה איבזור, לפעמים הם ממציאים מודלים למכוניות שלא יובאו אז ועוד ועוד......

פורסם

שמע עומר אני אומר ככה אם אתה מוכר רכב לפי יצחק לוי תמכור לפי כל מה שמופיע בפירוט שלו כולל תוספות ולא יודע מה שכתוב שם

לא מתאים? תמכור לפי מחירון אחר ותמצא את המישהו שיסכים למחירון אחר

tAoS FoReVeR

פורסם
שהוצאתי אותו זה היה נראה כאילו 60 שנה לא בדקו שמן זה היה ממש תקוע ומתפורר

ויש לציין שהשמן היה במצב חדש הוא בטח עשה טיפול לא מזמן בכל אופן הוא לא מוכן להתפשר על הגג ועל השד יודע מה היה יוצא בבדיקה אז אני לא פראייר ועובדה שכבר קרוב לחודש שאני רואה את המודעה שלו בפרסום משמע הוא לא מוצא פראייר ואני לא מוכן להיות זה שיפול לו בכיס הוא עוד עושה עלי פוזה ואומר אם בעוד שבועיים אני לא אמצא קונה אני אמכור לך בכמה שרצית כאילו אתה אומר שאם אף אחד לא רצה תגרוטאה שלך אז אני בטח ארצה?

אפשר לחשוב שיש מחסור ב 306 משומשות בשוק היום.....

לא מתאים לך האוטו הזה במחיר הזה? המוכר לא יהיה מוכן לרדת במחיר גם אם ימצאו 20 דברים בבדיקה?

אז לך תראה עוד מכוניות. השוק מוצף. בסוף תמצא מכונית טובה במחיר טוב.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...