Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכבת עם תוצאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תקשיב taos.

אין לי שום דבר נגדך, אבל הגישה שלך קצת דפוקה.

למה שאנשים יצטרכו לשלם אלפי שקלים בגלל טעות של המחירון....

ואם הרכב מוצא חן בעיניך אז תתן לטעות הקטנה הזאת למנוע ממך לקנות את המכונית?

פורסם

למה אתה לא נוסע באדום?

למה אתה משלם מיסים?

למה אתה צריך לממן חרדים אוכלי חינם?

כי ככה החברה קבעה וככה קבעו שהמחירון זה המחירון נקודה אף אחד לא מחייב אותך ללכת לפי מחירון ספציפי

אבל אם אתה הולך לפי המחירון תלך עד הסוף ואל תגיד אה כתוב שאין חלונות חשמל אז לי יש ואני אפרק אותם

הבנת מה אני אומר?

אני טוען שאם אתה מקבל עליך את חוקי מחירון זה או אחר אז תקבל אתה חוקים שלו לטוב ולרע

tAoS FoReVeR

פורסם

אין קשר בינו לבין תחזוקה. סתם מתפורר מעצמו עקב החום במשך הזמן.

תתרכז בדברים אחרים.אצלי כבר הלכו שני מדידים , והרכב מקבל נשיקת בוקר ולילה טוב ,וחיבוק שבועי...

פורסם

הצבע בגג לא אמור לרדת - מאוד חשוד

קלאץ' רך יכול להגיד שהוא גמור.

אני ממליץ ללכת לבדיקה - זה היה שווה את הכסף ( אם הקלאץ' גמור - תוריד אותו עוד באלפייה )

בונה בית ? זקוק לבעלי מקצוע ? אנוחנו יכולים לעזור במציאת בעל מקצוע אמין ואיכותי ללא תשלום ! לפרטים - שלחו מייל.

פורסם

הגג זה לא ממש חשוד כי הרבה פיג'ו סובלות מזה בקשר לשאר לא יודע הוא אמר אני מוריד אלף על הגג ועוד אלפיים בגלל השוק וזהו לפני בדיקה הוא נראה גם מניאק כזה הוא אומר אם בעוד שבועיים אני לא אמכור אז אני אתקשר אליך למכור לךבכמה שרצית

חחחחחחחחחחחחחחח חושב אני יסכים בטח

tAoS FoReVeR

פורסם

לא להתפתות לעיסקאות בשטח !!!

:wink:

בונה בית ? זקוק לבעלי מקצוע ? אנוחנו יכולים לעזור במציאת בעל מקצוע אמין ואיכותי ללא תשלום ! לפרטים - שלחו מייל.

• תוכן חדש...