Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 205 - 1100 שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב

חיפשתי לעצמי רכב לתקופה קצרה.

תוך כדיי החיפושים ,מצאתי רכב חמוד פיז'ו 205 מנוע 1100.

ראיתי הרבה שירשורים והרבה דיבורים על ה205.

רציתי לדעת האם מנועי ה1100 נחשבים מוצלחים?האם הקנייה של הדגם הזה היא נכונה?

יש לקחת בחשבון שאני בעתיד הקרוב ארצה למכור את הרכב.

עשיתי את החישובים שלי,ואני יודע מה לקחת בחשבון .

אם אפשר ביקורת על המנוע והדגם בכללי(דגם ג'וניור שנת 95) ועל הסחירות שלו.

:twisted: יחי הספורט המוטורי בארץ הקודש:twisted:

פורסם

חשבתי שיש 1100 שאלות.

זה לא שמנוע ה-1100 אינו מוצלח, אלא שההבדלים במחיר בין דגמי ה-1400 וה-1100 לא משמעותיים, ומסתכמים במאות שקלים בלבד.

קונה שקול (אתה היום והקונה שיקנה ממך בעתיד) - כדאי לו לשלם עוד קצת עבור המנוע החזק יותר.

אם אין באפשרותך למתוח את התקציב למנוע 1400 מאותה השנה - רד בשנתון וקנה 1400 משנת 94 (עדיין עם הזרקת דלק).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

היה בבעלותי רכב כזה במשך כשנתיים. מדובר בתחבורה בסיסית בכל המובנים: אין ברכב כל איבזור או פינוקים, רוב ה205 מהדגם הזה היו בבעלות חברות השכרה אז יש לבדוק ב7 עיניים. המנוע עצמו מספיק בהחלט אם אתה לא גר באיזור הררי, אם אתה עולה כל יום לירושלים לא הכי מומלץ. מומלץ בעיקר כרכב עירוני, מבחינת דלק הרכב חסכוני ביותר (משולב 1 ל14). יש לשים לב למצב המזגן מהרכבה מקומית. בכל מקרה יש לבדוק היטב מצב הרכב ותחזוקתו, כמו כן מדובר ברכב שמחיר השוק שלו נמוך מהמחירון שנמוך מאוד ממילא.

פורסם

לדעתי האישית בכלל יש עדיפות לשנת 94 על פני שנת 95.

ברכב שנת 95 אתה עלול למצוא את עצמך בסרט של החלפת ממיר, חיישנים וכו' וכו', בגלל בדיקת 4 גזים.

עד שנת 94 פטורים מהכאב ראש הזה וחייבים בבדיקה הישנה בלבד (CO בסרק, לא אמורה להיות בעיה לעבור עם מנוע תקין פחות או יותר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במשך שנה,לפני כמה שנים טובות, נהגתי יום-יום ב205 המדוברת (מודל 85).

קוריוז קטן - זה היה הרכב הראשון שנהגתי עליו לאחר קבלת הרשיון, ובעליו הקודמים כנראה שבר את הפלסטיקה שמסביב למנעול הבגאז, כי היה רשום שם GTI. במשך כמה חודשים אני התעקשתי בפני כל מי ששאל שה205 1100 שלי היא GTI (אחח, איזה ילד), מזל שהחברים לא הבינו ברכבים.

לענייננו - רכב מאוד פשוט וספרטני ואמין. אני עשיתי כל שביכולתי כדי להשבית את הרכב, פרט לתאונה, והוא סחב וסחב עד שמכרנו אותו, ויחסית לרכב בגיל שכזה, לא היה יקר לתחזוקה או נכנס למוסכים באופן תדיר מדי).

מה שכן הוא מאוד רועש בנסיעה בין-עירונית, אבל נוסע כראוי ולא מרגיש חלש מדי. אחיזה סבירה ביותר והגה מדויק, אם כי צריך זרועות שוורצנגר בחנייה.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...