Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם. נראה לי שהנטייה שלי היא לכיוון הנדסת חשמל, בעקבות עוד בירורים שאני עושה.

לבחור שהציע את המכון הטכנולוגי חולון - אני ומכללות לא חברים טובים.

פורסם

הצעה שלי, אוניברסיטת בן-גוריון חזקים בעסק.

אוניברסיטת ת"א גם חזקים בעסק אבל יש שמועות שהסטודנטים שם לא מחבבים אחד את השני בקטע של שיתוף חומר לימוד.

הטכניון הוא המוסד הכי מכובד ובכל העולם מכירים אותו והתואר מאוד יוקרתי, ותנאיי קבלה יותר נמוכים מת"א (כי זה לא במרכז..פחות ביקוש), אבל הקשר בין הקורס למבחן של הקורס מיקרי בהחלט.

אני לומד בבר-אילן, הסטודנטים באמת עוזרים אחד לשני, וגם המרצים טובים והרמה גבוהה, אבל אנשים עדיין לא שמעו ממש על המחלקה, למרות שבשנה האחרונה המחלקה עשה מאמצים גדולים להביא הרבה חברות אליה שיכירו אותנו.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

בר אילן לא בעסק.

לצערי גם לא בן גוריון, משתי סיבות:. האחת, איך שאני נכנס לב"ש אני נכנס לדיכאון. השנייה - במרכז/צפון יש הרבה (!) יותר אפשרויות עבודה תוך כדי התואר.

פורסם

תיראה הטכניון זה באמת הכי טוב, אבל הקורסים שם הזויים לחלוטין, אתה צריך להיות סטודנט 100% מהזמן.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם

מסכים. הבנתי שגם בת"א צריך לקרוע ת'תחת.

שתי שאלות: 1. בכמה קורעים את התחת יותר (יחסית לת"א) - האם זה זניח?

2. האם באמת הפוזה (עלאק פוזה... שונא ת'מקום הזה) של הטכניון שווה את זה? האם זה מהווה שיקול בקבלה לעבודה, בעיקר כשאתה חסר ניסיון?

פורסם

מכיוון שאחותי השלימה בהצלחה את לימודיה בהנדסת חשמל בטכניון, אוכל לספק לך פרטים נוספים.

1. קורעים את ה***, בעיקר בשנתיים הראשונות, אבל בכל הקשור למתמטיקה ופיזיקה,

זה יהיה כך בכל מקום שתלמד (חדו"א א' וב', אללה ירחמו).

2. יש אולי פוזה, מה שבטוח הוא שיש חיזור אינטנסיבי אחרי הסטודנטים להנ' חשמל

כבר מסוף השנה השנייה. אם הגעת לסוף השנה השנייה עם רוב האיברים במקום, אתה מסודר.

2א. כמו שכתבתי במקום אחר, יש מספר מקומות עבודה שעושים את הסינון הראשוני על פי שורה

אחת בלבד בקו"ח - האם למדת בטכניון או לא, ו-ז-ה-ו. לא למדת, הקו"ח ייזרקו לפח הקרוב. פשוט.

2ב. "אינטל" וחברות נוספות באזור מת"מ מציעות כל מיני הצעות עבודה מותאמות במיוחד לסטודנטים

החל מ... (שוב) סוף הסמסטר הרביעי. כשאני אומר "מותאמות", אני מתכוון לכך שבמספר שעות

בודדות בשבוע אתה מתקיים, עם הלימודים.

4-. יש כל מיני תחומים בהנדסת חשמל. אחותי בחרה יותר את כיוון עיבוד האותות,

ולכן היא מתעסקת עם הרבה תיכנות ושורות קוד, אבל גם אם תבחר כיוון אחר אתה ממש-ממש

לא תוכל להתחמק מישיבות ממושכות מול כל מיני פקודות ומספרים, כי ככה זה עובד היום.

17ג. ציינת שאתה מעדיף לעבוד במשהו "קצת יותר מוחשי". תחשוב אולי על הטיפול העצמי באוטו

כתחביב וכמקום לפריקת תסכולים מהעבודה מול צג המחשב (פירוק בולמים עם לום ופטיש,

דברים כאלה). :-D

בהצלחה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...