Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הזדמן לי לשמוע אצל מתקין את המערכת הבאה(ברנו 5)

קומפוננט ZAPCO

מגבר ZAPCO 4 ערוצים

LINE DRIVER 16V

סאב קיקר L7 בתיבה 1.2CF

HU פיוניר(לא זוכר דגם)

קבל

חיווט 4 גייג'

הוופר בא עם טבעות עץ ועל דלת אטומה(לא דינמייט אלא חברה גרמנית לא זוכר את שמה)

המתקין הוא בעל חנות שיפורים ומחזיק לטענתו רק ציוד הי אנד

(כמו הסאב של סרווין סטרוק)

האמת נשמע "סביר" לא יותר(הסאב נשמע מאד חזק כאשר העלה את הבאסים הרבה מעבר ליכולת הסיבולת שלי אך עם זאת הוא נשמע מדויק) המערכת לא היתה עדיין גמורה ומכוונת.

כמו כן הוא אמר שחובה לשים קבל לצורך ייצוב המערכת

הסאב מגושר על שני ערוצים מהמגבר ונשמע חזק דיו.

כמו כן המגבר עצמו מגיע עם הליין דריבר שלטענתו חיוני ע"מ לא להגביר את הגיין ולשמור על ייצוב המערכת גם בווליום גבוה.

כמו כן הוא שלל את הרמקולים של מורל ואת מורל כחברה (הוא מחזיק רק קומפוננטים של זפקו ופוקל)

המליץ בחום על האלפיין הקומפוננט של זפקו(שנראים מאד איכותיים-קומפוננט 3 WAY) סאב W3 של JL למערכת SQ.SQL עם המגבר הנ"ל.

החנות עוסקת גם בשיפורים מכניים לרכב.

אשמח לשמוע דעות והמלצות על הציוד ועל ההמלצות שלו.

ניצן

פורסם

אם הוא ממליץ כל כך ושולל כל כך ומבין גדול כל כך איך זה שהוא בנה מערכת שנשמעת סביר?

זה לא שאני שולל את המוצרים שלו יש לו מוצרים טובים אבל לא מתאימים,האמת,אין לי כוח להכנס לזה כי זה ארוך אבל בעיני זה לא שהוא לא מבין,זה שהוא חושב שהוא יודע הכל,ככה זה ניראה.

פורסם
היום הזדמן לי לשמוע אצל מתקין את המערכת הבאה(ברנו 5)

קומפוננט ZAPCO

מגבר ZAPCO 4 ערוצים

LINE DRIVER 16V

סאב קיקר L7 בתיבה 1.2CF

HU פיוניר(לא זוכר דגם)

קבל

חיווט 4 גייג'

הוופר בא עם טבעות עץ ועל דלת אטומה(לא דינמייט אלא חברה גרמנית לא זוכר את שמה)

המתקין הוא בעל חנות שיפורים ומחזיק לטענתו רק ציוד הי אנד

(כמו הסאב של סרווין סטרוק)

באמת, לא ידעתי שהסאב הזה מוגד הי-אנד...עזוב אותך, זה סאב למשוגעים-אנד.

האמת נשמע "סביר" לא יותר(הסאב נשמע מאד חזק כאשר העלה את הבאסים הרבה מעבר ליכולת הסיבולת שלי אך עם זאת הוא נשמע מדויק) המערכת לא היתה עדיין גמורה ומכוונת.

זו בדיוק הסיבה שלא הייתי מציע לך לשמוע לעצתו. כי נראה לי שהוא כוכב...

כמו כן הוא אמר שחובה לשים קבל לצורך ייצוב המערכת

הסאב מגושר על שני ערוצים מהמגבר ונשמע חזק דיו.

כמו כן המגבר עצמו מגיע עם הליין דריבר שלטענתו חיוני ע"מ לא להגביר את הגיין ולשמור על ייצוב המערכת גם בווליום גבוה.

שוב, כוכב...

כמו כן הוא שלל את הרמקולים של מורל ואת מורל כחברה (הוא מחזיק רק קומפוננטים של זפקו ופוקל)

שלל את מורל כחברה? מה הכוונה הוא הוריד אותה מרשימת בעלי העסקים המורשים? מילא תגיד המגברים של ZAPCO טובים, מי אני שאתווכח, להיפך אני מסכים בהחלט, אבל לבוא ול"לשלול" חברה כמו מורל רק בשביל למכור את מה שהוא מייבא? חוצפה!

המליץ בחום על האלפיין הקומפוננט של זפקו(שנראים מאד איכותיים-קומפוננט 3 WAY) סאב W3 של JL למערכת SQ.SQL עם המגבר הנ"ל.

החנות עוסקת גם בשיפורים מכניים לרכב.

אשמח לשמוע דעות והמלצות על הציוד ועל ההמלצות שלו.

ניצן

עוד אחד שדוחף את המוצרים שמייבא! נמאס!

אני אתייחס אובייקטיבית (אני אגב, לא יבואן ובעל חנות...):

1) המגברים של ZAPCO מעולים

2) צריך קבל, רק אם יש צורך נראה לאחר התקנת המערכת וכן אם אתה מתפגע עם הספקים. ולפי ההתכתבות שלי איתך הבנתי שאתה לא חולה SPL. בקיצור לא בטוח שתצטרך. זה גם תלוי בעוצמת האלטרנטור שלך ברכב.

3) לא מכיר את הקומפוננטים של ZAPCO.

4) הסאב של JL סאב טוב מאוד. לא מאוד חזק.

5) על איזה ALPINE המליץ? מגבר? פאנל? סה"כ מוצרים מצויינים. אין לי נסיון עם המגברים שלהם. מבחינת הגברה - ברור שעדיף ZAPCO. רק שלא יעבוד עלייך יותר מידי. הוא בטח הראה לך מגברים מסדרת REFERRENCE שהם לא ברמה הגבוהה ביותר שלהם. הם טובים אבל לא הכי טובים של ZAPCO כמו ה C2K. שלא תבין הם באמת טובים מאוד. אבל שלא ייגבה עליהם מחיר של C2K...

6) הוא לא מוכר מורל ולכן מכפיש את שמם. עוד אידיוט!

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

ניצן,

בסה"כ אתה מתאר ציוד איכותי ביותר. חברת ZAPCO היא מהחברות המובילות בתחום האודיו לרכב. יתכן והסואנד לא נשמע לטעמך מכמה סיבות:

1. כפי שכתבת "המערכת לא היתה עדיין גמורה ומכוונת".

2. כפי שכבר נכתב מאות פעמים, רמקולים זה עיניין של טעם אישי! זה שזאפקו, קיקר ופוקאל הם חברות טובות, אין על זה בכלל ויכוח. אבל לא חובה שתאהב את גוון הצליל שלהם. מאידך יתכן ותאהב את גוון הצליל של חברת מורל, שהמתקין "המהולל" פסל אותה. בסה"כ אני חושב שמורל כחברה שמייצרת רמקולים לרכב היא חברה איכותית, ומוערכת בארץ ובעולם כולו.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תודה על התגובות:smile:

באמת אני מודע לכך שכל הנושא של אודיו הוא בסופו של דבר עינין של צרכים וטעם אישי(מבחינתי בכל אופן).

החנות\מוסך נמצאים ליד מקום עבודתי אז כך שהיה לי את הזמן וההזדמנות להתחיל "לשמוע" ע"מ לגבש החלטה וכיוון שכרגע עדיין אין.

אמר ,אמר אז אמר. חלק מהדברים נשמעו הגיוניים ואוביקטיביים וחלק מוטי אינטרס... כמובן שאני לוקח את דבריו בערבון מוגבל .

מבחינתי עוד ארוכה הדרך עד שאחליט כיוון שאינני מתכוון לרכוש מערכת שלא תענה בדיוק על דרישותי מבחינת סאונד(כיוון שאין לי כוונה להחליף רכיבים כל שני וחמישי).

דרך אגב הוא הראה לי מגבר עם שתי מאווררים משהו כמו 1000..4 REFERANCE נדמה לי ונקב

במחיר שבאזור ה-7K.

ניצן

פורסם

הנה קישור למגבר שככל הנראה שמעת:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2379

1) השאלה אם אתה בכלל צריך כזה מגבר - 150 וואט לערוץ. וזה לא OVERATED...

2) (660$+80$)*1.33 = 4230 ש"ח אחרי מיסים בארץ. אני אומר תרוויח אבל למה 65 אחוז? ואני מאמין שהוא קונה אותו יותר זול ממה שאני קונה אותו שם...

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
הנה קישור למגבר שככל הנראה שמעת:

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2379

1) השאלה אם אתה בכלל צריך כזה מגבר - 150 וואט לערוץ. וזה לא OVERATED...

2) (660$+80$)*1.33 = 4230 ש"ח אחרי מיסים בארץ. אני אומר תרוויח אבל למה 65 אחוז? ואני מאמין שהוא קונה אותו יותר זול ממה שאני קונה אותו שם...

לא ,לא שמעתי את זה אלא את הדגם ה360.4 שהיה מותקן ברכב את ה-1000 רק ראיתי נראה באמת מרשים גם המחיר.

האלפיין הכוונה ל9855R

זה

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=598

המגבר שהיה מותקן ברכב עכשיו(לאחר קריאת נתוניו) אני מבין למה הוא היה נשמע כמו הרדיוטייפ שלי פחות או יותר:mm_tongue אם כי עוצמתי יותר.

פורסם

רוב הסיכויים הוא קטל את מורל כי הסוכן של מורל לא נתן לו דיל מספיק טוב אז הוא החליט לומר שזה חרא רמקול.

יש לינגו למתקינים , גם אני שהגעתי להתקנה לרדיו מונטנה עם הסט קנטון שלי שנחשב לסט הכי טוב באירופה עד 300 יורו , והמגבר PB4 שלי שהיה כשקניתי אותו בין ה 3 הכי טובים למחיר שלו באירופה , נקטלה המערכת שלי (שלא נדבר על הסוכן של רדיו מילאנו ששאל אותי ואני מצטט:"קנטו מה???").

בקיצור קח מתקינים הערבון מוגבל וזה שיש לו ציוד כזה אחכותי לא אומר כלום.

נאדא.

ואם יש לו HU של פיוניר לא מהסדרה הכי הכי הכי גבוהה שלהם זה מראה בדיוק כמה (ולמה) הוא מבין ולמה זה נשמע ככה.

בנוסף לרכב תצוגה שכזה ומגבר כזה (ולפי הטענה מתקין כזה) מוליכים או שני כבלים של 4 גייג' או איד של 0/1 .

לא הייתי נותן לו לעשות לי שיפור לרכב כי רוב הסיכויים שיפור זה לא יעשה.

בברכה,

ק.

• תוכן חדש...