Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה כח בפיאט פונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור, כדי לדעת מה התקלה יש צורך בהתחברות עם מחשב האבחון של פיאט במוסך מורשה היבואן.

אם התקלה הנה ממנוע המע' אז ניתן להחליף רק אותו (פחות יקר) ואם התקלה הנה ממחשב המע' או מאחד החיישנים אז יש צורך בהחלפת כל יחדת הגה הכח הכוללת את עמוד (ציר) ההגה העליון עם המחשב, חיישנים והמנוע החשמלי (יקר יותר).

מהיכן אתה בארץ?.

בברכת שנה טובה - רפי לין :-)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

הצטרפתי היום לפורום ורציתי לשאול שאלה בנוגע להגה הכח החשמלי.

יש לי פיאט פונטו אקטואל שנת 2004. חוץ מזה שאני מצטער על היום שבוא רכשתי אותו אני מעוניין לשתף אתכם במספר בעיות שבהן נתקלתי. אקדים ואומר שהרכב טופל תמיד במוסך מורשה והוא שמור ומטופח.

1. יש בעית חלודה מסביב לשמשת הרכב במכסה המנוע ובגג. החברה טוענת שזה כתוצאה מלשלשת של ציפורים אני טוען שזה פשוט כסתח כדי לא לשאת באחריות. והבנתי מהמוסכניק שזו מחלה נפוצה בפונטו. אבל זו הבעיה הקטנה...

2. בעיה בהגה כח חשמלי. חיברו למחשב במוסך ואמרו שמופיעות שתי בעיות. אחת בחיישנים ושניה במערכת הבקרה. הם אמרו שיתכן שהבעיה בחיישנים משבשת את תפקוד מערכת הבקרה ואולי אם נחליף חיישנים (עם מוט הגה כמובן) זה יסתדר ואם זה לא יסתדר נצטרך להחליף גם את מערכת הבקרה... במוסך אמרו שלהחליף חיישנים (חלקים+עבודה) מגיע למשהו כמו 4000 ש"ח

ומחיר דומה יעלה להחליף את מערכת הבקרה... קיבלתי חום !!!! להשקיע 8000 ש"ח על רכב שעולה 27000 לא ניראה לי ריאלי..

אציין שמנורת ההגה האדומה דולקת כבר למעלה מחצי שנה באופן קבוע ורק עכשיו ההגה החל להתקשות לסירוגין...

כאשר היא נדלקה בפעם הראשונה שאלתי את המוסכניק והוא אמר שכנראה הלך מנוע חשמלי ואמר לי: "סע עד שיתפס לך ההגה ואז תבוא".

האם יתכן שבעיה כזאת נובעת ממגעים בלבד ובמחשב זה מופיע כבעית חיישנים ומערכת ובמוסך סתם מנסים "לדחוף" לי את כל האלמנט...

ממתין לתשובתכם,

תודה מראש

פורסם

בדקו לך מתח טעינה ומצבר?

לפי מה שאמרו לי ממוסך של פיאט פה באירלנד, מספיקה ירידה של 25 אחוז בביצועי האלטרנטור להכניס את המערכת לתקלה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...