Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש תהנה. וגם לנו יש פאסאט ובאמת שאני כל פעם שאני עולה עליו אני מבסוט מחדש.

אוטו ממש נוח ומהנה.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
נראית מעולה.. ממש בונבוניירה.. :)

רק מה זאת המערכת הזאת? מה קרה למערכת המקורית שמגיעה בפאסאט ? או שזה דגם לא מאובזר מספיק ומגיע ללא מערכת מקורית ?

בכל מקרה - תתחדש ושיהיה יותר מזל מאשר עם הקודמת.. ;)

קומפורטליין לא נמכרה עם מערכת מקורית. אנחנו קיבלנו במתנה רדיוטייפ וצ'נג'ר של בלאונקפט.

התאורה מתאימה ב-100% וזה נראה תואם "ונקי". אותה המערכת מותקנת גם ברכב הנ"ל.

Veni Vidi Vici

פורסם
כשתסע אחרי אוטו ותעוף ממנו טאסה ישר לשמשה הקדמית שלך - גם אז תשאל את זה?

תפסיק לבלבל ת'מוח.

בפעמים הבודדות שראיתי טאסות נפרדות מגלגל הם פשוט התגלגלו להם ולא עפו למרחקים,לעומת זאת בפעם הבודדה שראיתי טאסה נפרדת מהגלגל והדבר שהחזיק אותה היה רק האזיקון זה היה הרבה יותר מפחיד ומסוכן.

ולא,לא חשבתי שזה נגד גניבות.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
תפסיק לבלבל ת'מוח.

לא יודע מה אתה ראית אבל אני כבר נאלצתי פעם אחת לחתוך 2 נתיבים כדי לברוח מטסה, דוד שלי פגע בטסה שהתגלגלה על כביש 6 ב-130, כי פשוט לא היה לאן לברוח (הפגוש נשרט) לפני שנה אבא שלי נאלץ לבצע תמרון לא קטן כדי לברוח מטאסה סוררת.

אז אולי אתה זה שמבלבל את המוח?

נ.ב.

לי נפלה פעם טסה שהייתה מחוברת עם אזיקון, שמעתי רעש, עצרתי בצד והחזרתי אותה למקום, לא קרה כלום.

נ.ב 2

יש דרכים יותר נורמאליות לתקשר עם בני-אדם ולא לכתוב "תפסיק לבלבל ת'מוח", קצת כבוד הדדי - לא יקרה לך כלום.

דני.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כשתסע אחרי אוטו ותעוף ממנו טאסה ישר לשמשה הקדמית שלך - גם אז תשאל את זה?
מטרת האזיקון היא לקבע את הטאסה לגלגל כדי שלא תנתק ותפגע בכלי רכב אחר במקרה והשתחררה באמצע הנסיעה.

זו אחת הדרכים להסביר לי בלי תחכום מיותר.

נ.ב

אם נפגעת,קבל התנצלות כנה.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

תתחדשו ותהנו, נראית מצויין.

אם יהיו בעיות במכירה עם היד, תמיד אפשר להשאיר אותה באותו מקום שהבורה נגנבה, ותקבלו מחירון :-D

בכל מקרה, נשמע כאילו ביצעתם בדיקה יסודית וראויה, ובהתחשב בכך אין חשיבות ליד.

הפולו שלי היתה יד 4 , לעומת זאת ראיתי כמה יד 1 במצב זוועה, ככה שזה לא אומר כלום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נעשתה בדיקה מלאה בכל מקום אפשרי שקשור לרכב :)

הוא עבר הכול בהצלחה ייתרה, פשוט רכב בובה.

היום נסעתי עליו כמו שצריך, זריז כל כך, פשוט לא ייאמן.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

"כ ח ד ש ה"

"מ ר ו פ א"

היד ממש לא משמעותי מבחינתי... כאן יש הוכחה לזה..!!!

שים לה את המסגרות ניקל, יש כאלה 2 ב80 90 שקל בהום סנטר ושאר מקומות לפי דעתי ישלים את התמונה.

אגב, נחמד שלאוטו בן 5 6 שנים עדיין יש את המסגרת של הלוחית רישוי המקורית שלו, (שזה כבר קשור לשרשורים אחרים)....

תתחדשו!!!

נ.ב.

ושהפעם תקבלו עליה מחירון מבן אדם פרטי ולא מחברת ביטוח.

Polo 2012

• תוכן חדש...