Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פונטו דגם hsd 75 שנת 97.

שמעתי שלא משתלם להשקיע ברכב על מערכת טובה(אני מדבר עם מערכת עם קומפוננט+מגבר+סאב+ HU איכותי=4K+) בגלל שיש בעיה עם האטימות של הרכב ועם הפח ולכן הסאונד יהיה ממש מגעיל וצריך להשקיע באטימה ...

רציתי לדעת עם זה נכון מה ששמעתי -זה כזה קריטי עד כדי כך שלא שווה להשקיע ? ובנוסף כמה עולה אטימה של פונטו כמו שיש לי(ברור שיש איכויות שונות אני מדבר על משהו ברמה סבירה+)?

תודה

פורסם

קודם כל - שווה להשקיע באיטום. נקודה.

יש רמות שונות של איטום, ואתה לא חייב לאטום את כל האוטו כולל גג ורצפה אקוסטית וכו' אם תתחיל באטימת הדלתות ותא המטען, תרמת רבות לאיכות הסאונד.

דבר שני, שווה להשקיע במערכת גם בפונטו 97...

תשקיע ותהנה. אם תמתח את התקציב לאיזור ה 6000-6500, תקבל הבדל משמעותי לעומת ההשקעה של 4000. פשוט ברמות האלו (הבינוניות...), כל עליה בהשקעה, באה לידי ביטוי בצורה משמעותית ביותר. ובסוף, בפונטו, שזה לא אוטו גדול, לא צריך הרבה (גם לא הרבה עוצמה. מעט עוצמה=פחות כסף על הגברה...) בכדי לקבל תמורה טובה ואם תשקיע את ה 1000-1500 על איטום, הדבר ייתן תוצאה גבוהה יותר משמעותית.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

קוואטרו הוא לא חייב להשקיע 1000 שקל לאיטום.

מספיק לו דלי של חומר איטום של CASCADE או של BRAX באיזה 500 שקל והוא גמר את כל האיטום החשוב בפונטו.

לגבי 4000 שקל אפשר ליצר משהו מאוד נחמד ויפה בפונטו , פשוט צריך מחשבה קלה.

בברכה,

קורווין.

פורסם

מספיק לו דלי של חומר איטום של CASCADE או של BRAX באיזה 500 שקל והוא גמר את כל האיטום החשוב בפונטו.

בברכה,

קורווין.

אפשר קצת יותר פרטים(על האיטום) ?

כי בקשר למערכת זה מתעקב קצת עד שמישהו במשפחה שלי יסע לחו"ל ויוכל להביא לי מהדיוטיפרי מגבר+פאנל(אמרו לי שב200$ לכל דבר אני יכול להביא דברים קטלניים) ואז את השאר אני יביא בארץ ...

אבל אני רוצה בנתיים יותר מידע לגבי האיטום - איך, איפה, כמה ולמה :)

פורסם

בברכה,

קורווין.

כן, אבל מה עם עבודה?

אם הוא עושה לבד, סבבה! אם לא - זה הרבה עבודה.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...