Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את הפיוניר האהוב ל646 של קלריון לגבי איכות השמע אין בכלל ויכוח הצליל ברור יותר אבל תפעול המכשיר..אי אי אי ההנסדת אנוש גרועה החלפת תיקיות מסובכת ומסורבלת לא הצלחתי להכנס לכיוונים.

אני רגיל לנוחות של פיוניר השאלה שלי האם ניתן להתרגל למכשיר אחרי שאתה רגיל לפיוניר לפשטות לנוחות

או שיש מכשירים אחרים שאפשר להביא שהם גם איכות וגם נוחות?

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
לא אי אפשר להתרגל אף פעם

וכל החיים לא תצליח להכנס לכיוונים

מה אתה סתום? (תקרא את השאלה שלך ותבין)

לכל דבר מתרגלים לאט לאט זה יתפס לך במוח

לא סתום אולי תקרא ותנסה להבין שמה שאני רציתי זה מכשיר באיכות של אלפיין קלריון ונוחות כמו של פיוניר אם יש חייה כזאת להתרגל ברור שאני אתרגל אבל לא בא לי להתרגל לרדיו דיסק שלוקח לו לחזור מפאוס 5 שניות וכדי לחזור לתיקיה אחורה אני צריך לעבור על כל התיקיות עד שאני מגיע לאותה הנקודה

פורסם

יש לי את המכשיר הנ"ל הוא לא מסובך בכלל לרדת ולעלות בתיקיות זה עם 5 ו 6 , להיכנס לכיוונונים רגילים זה על A-M כל מה שקשור לתצוגה ב D ועוד כיוונוים נראה לי ב T זהו אין שום דבר מסובך, תשב עם חוברת ההוראות 3 דקות ואחרי זה לא תוכל להגיד מסובך

פורסם
יש לי את המכשיר הנ"ל הוא לא מסובך בכלל לרדת ולעלות בתיקיות זה עם 5 ו 6 , להיכנס לכיוונונים רגילים זה על A-M כל מה שקשור לתצוגה ב D ועוד כיוונוים נראה לי ב T זהו אין שום דבר מסובך, תשב עם חוברת ההוראות 3 דקות ואחרי זה לא תוכל להגיד מסובך
צודק ב100%, חוברת הוראות תסדר את העיניין.

לי יש 755 והתרגלתי אליו די מהר..

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

תודה רבה אני אצא לנסות לכוון

אי אפשר אז לפי מה שאמרתם לכוון מהשלט נכון?

כי אין עליו את הכפתורים האלה

פורסם

לא שידוע לי...

יש לי חבר שהתבאס מאותו הדבר בדיוק...

אבל הוא התרגל בסוף והוא לא מכוון מהשלט

לגבי מכשיר שנוח לתפעול ונותן איכות סאונד טובה הוא מכשירים של נקמיצ'י

היה לי חבר על מכשיר שלהם שהיה ממש נוח לתפ]עול ואפילו אוחותו הייתה מכוונת כרצונה מתי שבא לה ולא הסתבכה (ולא אין לה ידע קודם ומושג באלקטרוניקה והפאנל היה חדש)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני עם דני.

קלריון הייתה גם מחלוצי התעשיה שבנו את הDVD שלהם עם המסך במצב כזה שאי אפשר לראות בו בזמן נסיעה.

מה עדיף אריאל : 1. אני אכוון בשלט , לא אסתכל על הכביש מישהו יחתוך אותי אני ארים את הראש , אשים ברקס והופ אמא אחת בוכה.

2. השלט יהיה למי שמאחורי או בכלל לא ישתמשו בו , ואני אשלח את היד למרחק העצום בין ההגה לפאנל ואשנה מה שצריך.

MP3 זה חרא , אם קנית קלריון כדי לשפר את איכות השמע שלך ( ARIEL_SQ נוגד את הגדרת MP3) אז תשמע דיסקים רגילים לא MP3, אם זה בשביל MP3 כבר הייתי נשאר עם הפיוניר(שעליו כבר יודעים את דעתי).

בברכה,

קורווין.

פורסם

אני יודע שMP3 זה לא משהו אבל פה באמת שאין מה לעשות הנוחות זה מה שעושה את ההבדל ואני שומע המון המון המון מוסיקה ולא תמיד בא לך על דיסק אחד אז להתחיל להחליף דיסקים בנסיעה זה לא משהו.

גם דיסק לא MP3 צרוב לא הכי איכותי אז מה אני אתחיל לקנות דיסקים מקוריים?

השינוי מהקלריון לפיוניר מבחינת סאונד הוא אדיר גם עם MP3 רק צריך להתרגל.

פורסם

בתור בעלים של נכשיר היי אנד של קלריון אני יודע את ההבדלים.

דבר שני דיסק צרוב בצורב טוב במהירות נמוכה ובפורמט COPY DISC מאוד קרוב למקור ואין מה להשוות אותו ל MP3.

וכן תקנה מקורים גם.

פורסם

קורווין , חייב לציין דבריך לעניין , גם לי יש מכשיר היי אנד של קלריון ושמתי אותו בשביל לשמוע איכות

ולא הוא לא קורה MP3 , אני שומע לרוב דיסקים מקוריים וכשהם לא מקוריים אז הם צרובים בצורה יוצאת מן הכלל , בקשר לכיוונים התרגלתי אליהם מהר מאוד ולאחר שאת מתרגל לכיוונים אתה תוכל לגלות מהר מאוד

שיותר נוח לכוון מפיוניר .

• תוכן חדש...