Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן ZX וולקן!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעת מצאת,בדקת ??

בדוק חביבי את מצב הרכב..

רובם עברו התעללות אינטנסיבית, כך שמחיר המכירה יכול להיות מוכפל לאחר ביצוע של ישור קו...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בקיצור, מה שמנסים להגיד לך פה זה שוולקן טובה לא נמכרת מתחת למחירון.

בדוק את האוטו בשבע עיניים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא כולם מבינים את הערך של הוולקן.

שכן שלי קנה וולקן 5 דלתות, סאנרוף, שחורה משנת 93' במצב מ-ד-ה-י-ם ב-10K.

כמובן שלבדוק את הרכב, אבל זה לא משהו חריג מבחינת המחיר.

אביחי

פורסם

רוב האלה של ה12 אלף גמורות עם המון קומבינות. זה מתחיל מהרדיאטור חימום ונגמר במערכת הקירור ומה לא...

אחת טובה ושמורה תמיד תימכר מעל המחירון.

וזה לא בגלל שאני מנסה למכור אני אומר, כי גם את שלי לפני שנתיים קניתי מעל למחירון...

בכלל התמורה שיש באוטו הזה היא א-ד-י-ר-ה וזו הסיבה שאני לא שש להיפגש עם כל אחד שמתקשר.

פורסם
בוא לא נסחף, זאת עדיין בסך הכל וולקן

אני חושב שבמחיר הזה זאת קניה לא רעה...

אולי אפילו עדיפה מ 309 :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ע

אבא שלי בא איתי לראות את האוטו והבן אדם הסכים לרדת 200 שקל מהמחירון ...אחרי שסיפר כמה השקיע על האוטו בשנה האחרונה..בקיצור ירדנו מהאוטו כי זה היה נראה גם מוזר וגם הקטע שזה סיטרואן ובינינו האמינות לא בשמיים בקיצור חזרתי לחפש 306 XT..אשמח אם יש למשהו אחת שבמצב טוב ושהיא למכירה כמובן.

פורסם

אבישי בונבון ,

מה בדיוק ההבדל בין 306 ל ZX ?

אשמח לדעת מה לא אמין ב ZX ולעומת זאת אמין ב 306...

וברצינות , אני גם חושב שעשית בשכל ולא קנית את הוולקן . חבל שתבזבז כמה אחלה אוטו . תשאיר אותו למי שיכול להנות ממנו .

כולה וולקן , אבל זה הרכב הכי טוב בעולם ( ביחס למחיר )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם כל הכבוד לידע שלך אחי , אם כבר מתלבטים בין ה- 306 XSI לבין ה- ZX וולקן ה- 306 עדיפה מבחינת אמינות.

עדיף להשקיע טיפה יותר ולקחת את ה- 306 XSI הבעיה היא שכולם חרושות אז דיי קשה למצוא אחת טובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...