Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הן לא ימכרו כחדשות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כך הודיעה מאזדה בעקבות תאונה ימית בה נפגע מטען גדול של מכוניותיה; לאחר הערכת נזקים ראשונית החליטה החברה כי חלקן יישלחו למגרשי הפירוק ולמחסני החלפים ואחרות יתוקנו ויימכרו כמכוניות משומשות

6904_2_12-09-2006-19-31-36.jpg

נחמד לראות שיש יבואן צדיק אחד לפחות . היו לא מעט מקרים של מכוניות שנמכרו כחדשות לאחר תקלות מצערות כאלו .

פורסם

עלק צדיקים, הכל מבוטח

ייתכן ומאזדה תתקשה למכור את המכוניות שנפגעו גם כמשומשות, אך יש שטוענים כי למכוניות שיימכרו יכול להיות דווקא ערך אספני(!) אחרי הכל, הן היו חלק מהתאונה הימית הגדולה ביותר ותיעוד `אישי` על כל כלי רכב ניתן לראות באתר היצרנית.

מאזדה 3 אספנות :screwy:

פורסם

אכן מדובר ב"צדקנות" מזדה העולמית.

אם זה היה קורה כאן היבואן כבר היה מטייח אין מצב שיספוג נזק כ"כ גדול..

החברה העולמית יכולה להרשות לעצמה את המחיר ואולי אף חייבת לספוג את הנזק

מכיון שהסיפור עלול להכתים את החברה בעולם

פורסם

אני בטוח שהמטען היה מבוטח

אף חברה הגיונית בעולם לא תעביר כזה מטען בלי שיהיה מבוטח...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
יימכרו כמכוניות משומשות בסוכנויות מאזדה בארה"ב וקנדה. מאזדה תפרסם באתרי האינטרנט שהיא מפעילה בארה"ב ובקנדה את רשימת מספרי השלדה של כל מכוניות שהיו בספינה, כדי לשמור עלשקיפות מלאה.
אם המשלוח היה אמר להגיע לארץ לא נראה לי שהיתה "שקיפות" ,אלא אם היצרן הרשמי היה דואג לכך!

רבנו רבי נחמן מברסלב

פורסם
אם המשלוח היה אמר להגיע לארץ לא נראה לי שהיתה "שקיפות" ,אלא אם היצרן הרשמי היה דואג לכך!

אני משוכנע כי אם היו המכוניות מגיעות לארץ לא רק שהיו נמכרות לציבור ללא יידוע מראש, בטח היו משתמשים בהם גם לאונס קטינים ממשפחות מצוקה והפצת חומר פידופילי וביצוע שוד מזויין. ככה זה בארץ, חרא של מדינה מושחטת!!!!

העיקר, נינט שולטתתתת!!!!1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קרה לפני שנה-שנתיים משהו דומה, עם אונייה של יונדאי ששקעה ביחד עם איזה 2000 מכוניות.

ואז מישהו אמר "ובעוד 50 שנה יוציאו את המכוניות מהים ויגידו מה זה הגועל נפש הזה, הם ממש לא ידעו לייצר מכוניות..."

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...