Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתם את ה-205GTI.

עוד מעט כספר ירשום ששכחתם גם את הוולקן.

LOL!!!

את האמת, חשבתי על זה...אבל חששתי שזה יראה לא טוב שאני דוחף רכב שבמקרה אני מוכר לשרשור המלצות (למרות שהרכב באמת מתאים).

כנראה שרזמל לא חשש...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמובן שוולקן תתאים גם, גרסת ה2 ליטר זהה ל306XSI דור ראשון (שונה חיצונית בלבד), ועולה פחות

205GTI - עבר זמנה! ויש בודדות ששוות את המחיר שמבוקש עבורן (כמובן ששל רז אחת מהן, גם ככה אני בדרך להיות חסום)

פורסם

וודאי שוולקן עונה על הדרישות, המחיר הממוצע לוולקן טובה יהיה 18,000 ש"ח, ישנם כאלו שיערערו על מראה הרכב, אם לא אכפת לך מאיך שהרכב נראה או שאתה אוהב איך שהוא נראה אז זה מצויין בשבילך כי באמת הרכב עונה על כל הדרישות.

פורסם

וולקן ו205 gti להוריד מהפרק כל ה205 שחוטות את הוולקן אני לא אוהב שונא סיטרואן

לגבי האסטרה gsi אני חושש מפניות היה לחבר וקטרה 94 והיא זרקה תחת בפניות,

ולא הייתה יציבה בכביש רטוב לכן אני מתלבט לגביה.

לגבי 106/306xsi יש אפשרות לקחת בחשבות כולל ראלי,

רק תסבירו לי בבקשה מה ההבדל בין דור ראשון לשני?

ומה לגבי הפולו 16v ?

פורסם

הפולו 16V חמוד, לא יותר (לטעמי). לגבי ה306 ההבדלים בXSI שאני מכיר הם במנוע (132 כ"ס במקום 123 עקב מעבר ל-16 שסתומים),

עיצוב חיצוני שונה (ויותר יפה), וכנראה שיש עוד כמה הבדלים שאני לא זוכר.

אני אישית הייתי הולך על S16 - קצת קשה להשגה (גם מבחינת נדירות וגם מבחינת תקציב) אבל הרכב כבר מהיר ועם כל הבונוסים ה"רגילים של פיזו".

את ה106 אני פחות מכיר, אבל ההבדלים בראלי הם גם עיצוב (הרבה יותר יפה בדור שני לטעמי), מנוע 1.6 בדור שני במקום 1.3 בראשון, ולשאר חכה לבעלי 106ים למיניהם.

לגבי האסטרה gsi אני חושש מפניות היה לחבר וקטרה 94 והיא זרקה תחת בפניות

מה רע בזה :twisted: ?

קצת רצינות - האסטרה דווקא מכויילת יותר לתת היגוי (או שזו שאני מכיר תקולה באופן מאוד רציני).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

פולו 16V הרבה יותר קל למצוא במצב טוב מאשר כל רכב שצויין פה.. ביצועים מגבילים ל-106 ראלי/XSI עם מנוע 1.6

אחיזה מצויינת, מאוד קשה עד בלתי אפשרי לצאת להיגוי יתר :x:-( , איכותית מבפנים יותר מכל הצרפתיות.

פורסם
ביצועים מגבילים ל-106 ראלי/XSI עם מנוע 1.6

:roflmao:

אתה הוזה חמוד שלי ? נגמרו לך הסמים ? :wink:

פולו 16V לא עומדת בביצועים של ראלי 1.6.

פותח הנושא, כמו שכבר הרוב כתבו לך, בסכום של עד 30K מכונית ספורטיבית טובה זה רק הצרפתיות החמות.

כל השאר טובות בתחום זה או אחר, אבל בפרמטרים ספורטיבים לא משתווים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
:roflmao:

אתה הוזה חמוד שלי ? נגמרו לך הסמים ? :wink:

פולו 16V לא עומדת בביצועים של ראלי 1.6.

פותח הנושא, כמו שכבר הרוב כתבו לך, בסכום של עד 30K מכונית ספורטיבית טובה זה רק הצרפתיות החמות.

כל השאר טובות בתחום זה או אחר, אבל בפרמטרים ספורטיבים לא משתווים.

XSI 1.6, אחרי הרבה הרבה בדיקות..לא נפרט כאן.
פורסם
וולקן ו205 gti להוריד מהפרק כל ה205 שחוטות את הוולקן אני לא אוהב שונא סיטרואן

אני מניח שבדקת אישית את כל ה-205 וכך אתה יכול להרשות לעצמך לצאת בהצהרה כזו.

כמו כן - בטוח שאתה מבין את כל ההבדלים בין הוולקן ל-306 (רמז- אין הרבה).

פורסם
שמר, אתה צריך להחליט. אתה בעדי או בעד כספר ?

רזי, הוא נגד שנינו!

את הוולקן הוא מייעד לבת שלו ואת ה-205 הוא מייעד לבן שלו.

לא בדיוק מחמאה לוולקנית שלי...אבל ניחא.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

205 GTI רובן שחוטות ואלו שלא נמכרות במחירים התואמים = מיועד בעיקר לחולי הרכב, לכאלו שהיה פעם ורוצים לחזור לזה, לבחור שקונה רכב יראה הזוי לשלם 20 אלף על אחת שמורה כאשר יש המון ''שמורות'' שנמכרות גם ב 10, שוב הרכב בהחלט שווה את המחיר אבל זה נראה כך בעיניי מעטים מאוד!

לגבי הפולו, רכב ספורט וספורטיבי זה לא ממש! ואני לא מבין איפה ההשואה בין ראלי לפולו? בפתיחות וסגירות בין רמזורים? מי שחושב על 106 ראלי זה אמור להיות פחות חשוב לו.

ולבחור שפתח את הנושא, אל תשכח להשאיר קצת כסף ליישור קו ראשוני! רכבי ספורט משנתון יחסית נמוך לא נמכרים במצב מושלם! עדיף לקנות משהו ישן יותר במצב טוב יותר מאשר לנסות למצוא משהו חדש יותר בתקציב מוגבל כי זה פשוט יהיה קשה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...